Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: One Piece (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet ama yavaş ilerlemesi araya aptal aptal fillerlar sokup durmalarından iyidir. Normal tempoda ilerletseler bu sefer anime mangaya yetişicek 30-40 bölümde bir filler sokuşturmaları filan gerekicek (manga ne kadar ileride bilmiyorum ama eninde sonunda yetişicek yani).
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
abi tartışılcak bi kaç şey var :D
örneğin:

o forest su altında değil mi? franky nası nefes alıyor? yoksa franky tam robot da nefes mi almıyor? ne balon var ne de başka bok...

bir de bu 3 prens ryugu palace'a giremediler ya... tek bir girişi var katman katman hameka diyip geri çekildilerdi... e bu hordy nası fırlatıyor baltayı, kılıcı hatta insanları? hadi balta kılınç geçti diyelim de insanlar o balon katmanlarını nasıl geçip hayatta kaldılar? su içinde gittikleri hayvani mesafeyi saymıyorum bile :D

Mesaj tarihi:

Sanırım balon katmanlarının içinden geçememelerinin sebebi arasının boş olması. Adaya girişteki katmanlar gibi, oradan geçmenin tek yolu uçmak yani. Decken in yeteneği sayesinde fırlattığı şeyler hedefe doğru uçuyorlar işte o sayede geçiyor. Balon katmanlarını geçmeleri sorun yaratmamıştır diye tahmin ediyorum. Su altında ne kadar süre geçirdiklerini bilmiyoruz da hızlı gittiklerine göre nefeslerini tutmuş olmaları muhtemel, veya o kadar süre havasız kalsalar da ölmemişlerdir bilmiyorum.

Mesaj tarihi:
len mantık yoksa luffy, robin falan neden açıklama yapıyor "suda kısa süre durunca acımadı tabi" diye. çok awkward sahneler var öyle :D
kendine göre bir mantığa oturtulmuş bir dünya işte orası da...
Mesaj tarihi:
ShadowFury said:

Hatırlamıyorum o sahneyi, orasının su içinde mi dışında mı olduğundan emin değilim. Ama muhtemelen baloncuk içindedir orası da.

yeni bölümde başta elemanların nerede olduğunu gösterdiği kısımda orman baloncuk içinde.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...