Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Raw indirdim hala altyazı yok ortalıkta =/
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 sanji beni baydı. bir bölüm daha aynı şeyi yaparlarsa vurucam burnuna.
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK yavaş ilerliyo
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Evet ama yavaş ilerlemesi araya aptal aptal fillerlar sokup durmalarından iyidir. Normal tempoda ilerletseler bu sefer anime mangaya yetişicek 30-40 bölümde bir filler sokuşturmaları filan gerekicek (manga ne kadar ileride bilmiyorum ama eninde sonunda yetişicek yani).
Ren Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bugün oturdum ilk 45-50 bölümü izledim. abi muhteşem ya. gözüm doldu. güldüm. yeri geldi willboost yaptım. özlemişim.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 one piecede de tartışılacak bişey yok ki macera yaşiolar işte euhehu
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 abi tartışılcak bi kaç şey var :D örneğin: o forest su altında değil mi? franky nası nefes alıyor? yoksa franky tam robot da nefes mi almıyor? ne balon var ne de başka bok... bir de bu 3 prens ryugu palace'a giremediler ya... tek bir girişi var katman katman hameka diyip geri çekildilerdi... e bu hordy nası fırlatıyor baltayı, kılıcı hatta insanları? hadi balta kılınç geçti diyelim de insanlar o balon katmanlarını nasıl geçip hayatta kaldılar? su içinde gittikleri hayvani mesafeyi saymıyorum bile :D
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Sanırım balon katmanlarının içinden geçememelerinin sebebi arasının boş olması. Adaya girişteki katmanlar gibi, oradan geçmenin tek yolu uçmak yani. Decken in yeteneği sayesinde fırlattığı şeyler hedefe doğru uçuyorlar işte o sayede geçiyor. Balon katmanlarını geçmeleri sorun yaratmamıştır diye tahmin ediyorum. Su altında ne kadar süre geçirdiklerini bilmiyoruz da hızlı gittiklerine göre nefeslerini tutmuş olmaları muhtemel, veya o kadar süre havasız kalsalar da ölmemişlerdir bilmiyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Hatırlamıyorum o sahneyi, orasının su içinde mi dışında mı olduğundan emin değilim. Ama muhtemelen baloncuk içindedir orası da.
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 >one piece >mantık Dafuq I read just now? Ayrıca: Mortis said: one piecede de tartışılacak bişey yok ki macera yaşiolar işte euhehu
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 len mantık yoksa luffy, robin falan neden açıklama yapıyor "suda kısa süre durunca acımadı tabi" diye. çok awkward sahneler var öyle :D kendine göre bir mantığa oturtulmuş bir dünya işte orası da...
tunca Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 bayadır azar azar izliyorum sonunda 90. bölüm civarları sevebilmeyi başardım sdfjkh
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 beyler sanjinin helvasını yaptım oturur yeriz.
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ShadowFury said: Hatırlamıyorum o sahneyi, orasının su içinde mi dışında mı olduğundan emin değilim. Ama muhtemelen baloncuk içindedir orası da. yeni bölümde başta elemanların nerede olduğunu gösterdiği kısımda orman baloncuk içinde.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 NolaxThensbane said: beyler sanjinin helvasını yaptım oturur yeriz. :( çok iyi bi karakterdi ya, yerini nasıl dolduracaklar çok merak ediyorum:(
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 marineford actini bitirmeyener izlemeyebilir. http://www.youtube.com/watch?v=xA5-izTkcyU
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Of of of of ne bitti bölüm yaa. Zoro beni gaza getiriyorsun dostum :D
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 bu gyojinshima arci 1 yil falan surer di mi hehe seneye bu zamanalr biter
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Önümüzdeki bölümlerde de zoro'ya koyarlar kesin. Hordy'nin tüm gücü bu değil, başka bir şeyler olmazsa ve dövüşmeye devam ederlerse Zoro yer tokadı.
Öne çıkan mesajlar