KingV Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 off yibis tıkandı yaw :( nasıl merak ettim sizlerin yazdıklarını okuyunca.
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ağğbbiii 505 ne öyle.yamuldum.sular seller gibi ağladım kız gibi.yeh
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 selam beyler bi şey soracağım, bu animeyi izliyorumda paket olarak indirdim 450 küsür bölüm var ben şu an 183 deyim. bölümlerin yanısıra ovalarıda var. boyle animeyi tamamen bitirdikten sonra filmlerine başlamayı planlıyorum ama dedim acaba belli bi bölümden sonra izlesem sonra ilerdeki gördüklerim spoiler olur falan anlamı kalmaz filmlerin dedim ve düşünmeye başladım. kaçla kaç arası izlemeye başlamalıyım bunları? (10 tane var)
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 filmleri alakasız hikayeler oluyor benim bildiğim. ama yeni karakterler filan olucak, onlar da spoiler olur muhtemelen, bitirip izle istersen.
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben hiçbirini izlemedim bi gereğini duymadım.
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bitirip izleyeyim dediğiniz gibi, teşekkürler.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 518 Zoro sen nasıl bir hayvansın? Kakashi style scar da fena yakışmış.
Reyna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Biri beni bir hafta sonra cumartesine göndersin plzzzzzzzz :)
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 öffffff bea öf... dün sabaha karşı izledim sızdım ve tadı damağımda. çopıra da ayar oldum
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 One Piece zaten diğer shounenlere göre 10 level filan yukarıdaydı, şimdi şu timeskip sonrası level farkı 100 e filan çıktı resmen. Son 2 haftadır pazar gelse de yeni bölüm izlesem diye bekliyorum işgenceye döndü. Luffy bayağı imba olmuş. Bullet dodge+conqueror's haki ile karizmanın dibine vurdu. Bi de bayağı olgunlaşmış, eski Luffy olsa mal mal konuşur sırıtır olay ciddiye binince de dalardı bütün adayı karıştırırdı heralde. Low profile kalmak için çaba gösterdi ya, Zoro nun yolunu bulmasından daha uç noktada bi değişim. Zoro demişken o da coşmuş bayağı, ciddi ciddi gemiyi ikiye böldü adam. Yalnız şu fake tayfa bayağı tırt gözüküyo ya, pek bi olayları yok gibi. Gerçi Grand Line ın yarısını geçip Sabaody ye gidebildilerse elbet o kadar ezik değillerdir de bi kavga durumunda filan asıl partinin yanında kum torbası gibi kalıcaklar gibi geliyo.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Heralde abi. 2 senelik gelişimi gösterme adına figüran bunlar işte. Duval'ın çete alır bunları aşağı.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Ciddiye alsa muhtemelen Nami bile parçalar tek başına. Gerçi Fake Luffy konuşurken ünlü rookielerden bikaç tane çektik yanımıza filan diyodu, belki onlar sayesinde bi parça combat görürüz işte... Ama yine de pek sanmıyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 offf haftaya kadar belicez mi gene olmaz olsun böyle dünya oturacam 0dan tekrar izlicem böyle güzel bir anime yok daha!
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 gecikmişsin. ben başladım bile :D ABİ USOPP'UN YENİ HALİNİ SEVMEDİM AMA BEN YA! yani seed atıp yaratık mı çıkarıcak bu devamlı? bu ne lan? skill nerde? beklerdim ki ne bileyim zayıf noktasını tespit etsin rakibin oraya sıksın yamultsun falan. kocaman insan yiyen bitki çıkarmak ne lan? seed ver ben de atam onu. enies lobby'de köprüdeki marineleri indirişi kadar epic bir sahne daha gelmeyecek sanırım usopp için http://www.youtube.com/watch?v=F3RL4OKOTWo
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 O seedlerin sadece düştüğü adada varolduğunu düşünürsek baya orjinal bir stil oluyor. Hem sniper olmak iyi güzel de, bu stilde dövüşmek eminim farklı alternatifler sunar combata. Herif crowd controle yaptı resmen :)
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bu bölümü acayip merak ediyordum ahah Zoro ya, adamım.
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 tayfa toplandı eski havasına kavuştu.baya kahkaha attım bu bölüm
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ben sonraki 2-3 bölümü merak ediyorum asıl
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Eski havasına kavuşması iyi de çok yavaş ilerliyo ya. Yeni arcta biraz hızlanır diye umuyodum ama en basit bi olaya bile dakikalar harcıyolar, One Piece için fazla durağan. Bir de bu fake straw hat kısımları filan mangada da varmıydı yoksa fillerımsı bişeyler olarak mı sıkıştırdılar araya?
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Zoro vs Sanji kavgalarını özlemişim arkadaş.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 birkaç bölüm bu şekilde yavaş geçecek zoronun tekrar kaybolmasıyla aha dedim 5bölüm şilmdi bunlar birbirlerini arar dedim hop budular birbirlerini çok sevindim. Özellikle sanjiyle zoronun kavgalarını acayip özlemişim kahkaha attım.
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bence o kadar da yavaş ilerlemiyor. chopper'ı asıl crew'ın çat diye bulması falan gayet hızlı bişey. tek başına kolpa robin peşinden 3-4 bölüm gidebilirdi :D
Öne çıkan mesajlar