Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaman vs. Paladin ??

EMRRAVRAVRAV

Öne çıkan mesajlar

şamana bakar. şaman sadece onu öldürmene izin verirse öldürebilirsin, (savaşın seyrini iyi görmez de ghost wolf olup kaçmak isterse kaçar yani hiçbirşey yok yapabileceğin) rank 1 seal of command dışında bir seal düşünme bile şaman varken etrafta..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 11 Aralık 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 11 Aralık 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
şamanın paladinden kaçabileceğini herkes biliyor da paladin şamandan nasıl kaçacak? bir bilenden öğreneyim ben de madem..

Çok basit yahu.
Hemen Koyuyorsun MC-Hammer "Cant touch this" Şamani görünce
Çalıyor o tam Stop Hammer time ! e geldiğinde
Divine Shield+Hs
"No cp for you kekeke" yazıyorsun kaçıyorsun.
8)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 11 Aralık 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bg lerde nerde öle teke tek ?mümkün deil.paladin shaman dan kacamaz ama hs yapmadikca.shaman kacar dogrudur.ben sahsen paladin gördüm mü direk kendi haline birakiorum eger kos deilse.kasmaya degmez.cok uzunu sürüyor ve ally de genelde tek gezmior mutlaka birileri cikip geliyor.onun icin direk nash nash[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Magtheridon
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Delikanli şaman kaçmaz insan düşünür ulam ya demo cekiosa ya yazarsa işte kofti şaman paldinden kaçti diye ?
:)
Bu pozisyonda iki tarafda kaçmicana iki tarafa şak die birbirini öldüremicene göre ne oluyor iki trafda bağırır
farmda şaman/paldain var diye
ilk gelen taraf keser herkez mutlu olur
:p[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar

[Bu mesaj Regalya tarafından 11 Aralık 2005 15:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Devilmanta, 11 Aralık 2005 17:08 tarihinde demiş ki:
insaf yaa hala shaman ı nerfliyolar,
sanki purge ü ilk attığında işe yarıyoda bide manasını arttırıp manamızı yicekler alkışlıyoruz blizzardı.

Blizz i değil paladinleri alkışla...[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Claim, 11 Aralık 2005 16:19 tarihinde demiş ki:
purge nerf geliosa totemlerin de hp 300 olsun bari.. Shaman bufflarını her class indirebildiğine göre bu normal olur.. Yada yok edilen her totem mana sacrifice yapar yok edene..

totem değil imp/felhunter istiyorsan onun için warlock oynayacaksın..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Dps master Shadow Priler
Imba warrior Paladinler
65464 hp varmış gibi sazanlık yapan roguelar

gibi tipler olduğu sürece mlsf denge olmuyacak diye düşünüyorum... (adam çıkar shaman da bu var bende yok diğeri rogue nın dps ını kıskanır diğeri sheep ister vs vs.)[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

paladinin buff larını sadece shman ve pri kaldırabiliyor ama shmanın totemlerini herkes indirebilir.

+ bg de pala gördüm mü bende direk arkları cagırıom urasmaya degmez 1 saat[signature][hline]HARD tauren shammy bl
DAYT undead priest ragnaros

Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

şakamısın ya .. ?
shaman ın totemleri aoe den etkilensin die dusunuorum ben tam tersi .. taam aoe den etkilenirse shamanlar baya öksüz kalır ama yerde duran bi tahta parcasının hellfire dan etkilenmemesi sacma gelio ..
totem lerin hpsi artarsa herkes bıraksın oyunu yada shaman oynasın .. silip charını .. zaten totem fabrikası gbi yenisini dikionuz yere .bide yokedilmesinin zor oldunu dusunemiorum

[Bu mesaj Noyanh tarafından 11 Aralık 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...