Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Boris Vian - Kızlar Farkına Varmıyor[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ey Türk İstikbâlinin Evladı! adlı kitabını okuyorum ben.. Sonra Şu Çılgın Türkler, Uyan Türkiye v.b.. devamlı da okuyorum :)
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Oğuz Özdeş ---> Hasret " " " ----> Kıbrıs Kanı Kesinlikle öneririm müthiş 2 eser. Baya eskidir. Kitap büfesinden aldım bende.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Proust - Kayıp Zamanın İzinde Tad Williams - Otherland[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 [Bu mesaj GERGE tarafından 28 Temmuz 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hacı murat- anton çehov[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar...
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu kadar geç kalmasını çok ayıplamakla birlikte gene de yazmadan edemeyeceğim (Son sayfaya kadar arattım. Her sayfada biraz daha hevesim kırıldı, biraz daha üzüldüm). Nazım Hikmet Ran - Memleketimden İnsan Manzaraları
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nazim Hikmet in butun siirleri. Birde belki yazan vardir ama. The rule of Four. Ingilizcesini aldim agir geldi Turkcesini okudum :) "4 un kurali" Ian Caldwell Dustin .... (unuttum)
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bir çok bilimkurgu eseri yazılmış ancak fahreneit 451-ray bradbury yazılmamış. bilimkurguyu okumayan bir insan olarak bana yazdığı her kitabı okutmayı başaran bir insan. kesinlikle okunmalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Roger Zelazny :Işık Tanrısı bence gelmis gecmıs en iyi bilimkurgulardan biri mutlaka okuyun... Arthur C.Clarke:Tetik bu da cok hos bır roman....[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin......
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dostoyevski- ölüler evinden anılar eğer bir yazarın gözlem gücünü ve düşünme tarzını öğrenmek istiyorsanız ideal bir eser.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
drgezenti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 SAYGI ÖZTÜRK - KIRMIZI KLASÖR Hepimiz kesinlikle okumalıyız.Çok çarpıcı gerçekler var.İnsan elinden bırakamıyor. [Bu mesaj drgezenti tarafından 08 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peyami safa-yalnızız ; şiddetle öneririm goethe-faust veee M.S. 2150 ;hayata bakış açınızı değiştiricek bir kitap. [signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 [Bu mesaj massosoit tarafından 10 Ağustos 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj massosoit tarafından 10 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 metal fırtına yazarını hatırlayamadım[signature][hline]benim hiç pokemonum olmadı........ iiiiiiiiiiiiiii
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ihtiyar balıkçı / daha önce yazıldımı bilmiyorum , yazılmışsa pardon..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe..
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sexus, nexus, plexus henry miller ın 3 kitabı
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: PiNg, 14 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: metal fırtına yazarını hatırlayamadım orkun uçar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Jerzy Kosinski, Boyalı Kuş Victor hugo , Bir mahkumun son günü J.R.R. Tolkien ,Hobbit(2 kere okudum) Necip Fazıl Kısakürek, Çile[signature][hline]A light came From behind the vails of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry...
anarkh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 jean christophe grangenin kitapları(taş meclisi,kurtlar imparatorluu,dijital kale vs)
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nietzsche - Böyle buyurdu Zerdüşt[signature][hline]These open doors...
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: helena, 16 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: PiNg, 14 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: metal fırtına yazarını hatırlayamadım orkun uçar 2 genç yazdı diye hatırlıyorum orkun ve burak soyadını hatırlayamadım...[signature][hline]These open doors...
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 wilhelm reich-dinle küçük adam jose saramago-körlük nigel watts-sevginin yolu(mevlanayı anlatır) irvine welsh-oloğanüstü 3 kimyasal romans hermann hesse-gertrude,bozkırkurdu aklıma bu kdr geldi şimdilik... bi de her yaşta insana tavsiyemdir...şeker portakalı...[signature][hline]"too many stars but not enough skies..."
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Le Guin-Mülksüzler George Woodcock-anarşizm Tarık akan-anne kafamda bit var aziz nesin-tüm kitapları okunmalı bence.. sunay akın-kız kulesinde bir kızılderili sunay akın-istanbul'un nazım planı daha aklıma gelmiyor ama...nice kitaplar var ki, okunmadan dışarı çıkılması bile, gerçek anlamda düşünmediğimizi gösterir..[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ferrarisini Satan Bilge[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
helena Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 vadideki zambak-balzac özellikle kitabın finaline dikkat[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 prof.dr.suat efe=ölmek yasak montaıgne=denemeler sındılk ık bunalar aklıma geldıkce yanılerini yazacağım[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Öne çıkan mesajlar