Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Boris Vian - Kızlar Farkına Varmıyor[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ey Türk İstikbâlinin Evladı! adlı kitabını okuyorum ben.. Sonra Şu Çılgın Türkler, Uyan Türkiye v.b.. devamlı da okuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Oğuz Özdeş ---> Hasret " " " ----> Kıbrıs Kanı Kesinlikle öneririm müthiş 2 eser. Baya eskidir. Kitap büfesinden aldım bende.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Proust - Kayıp Zamanın İzinde Tad Williams - Otherland[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30 [Bu mesaj GERGE tarafından 28 Temmuz 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 hacı murat- anton çehov[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... Biliyorsan konuş ki sözünden ibret alsınlar, bilmiyorsan sus ki seni bir adam sansınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bu kadar geç kalmasını çok ayıplamakla birlikte gene de yazmadan edemeyeceğim (Son sayfaya kadar arattım. Her sayfada biraz daha hevesim kırıldı, biraz daha üzüldüm). Nazım Hikmet Ran - Memleketimden İnsan Manzaraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nazim Hikmet in butun siirleri. Birde belki yazan vardir ama. The rule of Four. Ingilizcesini aldim agir geldi Turkcesini okudum :) "4 un kurali" Ian Caldwell Dustin .... (unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 bir çok bilimkurgu eseri yazılmış ancak fahreneit 451-ray bradbury yazılmamış. bilimkurguyu okumayan bir insan olarak bana yazdığı her kitabı okutmayı başaran bir insan. kesinlikle okunmalı[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Roger Zelazny :Işık Tanrısı bence gelmis gecmıs en iyi bilimkurgulardan biri mutlaka okuyun... Arthur C.Clarke:Tetik bu da cok hos bır roman....[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 dostoyevski- ölüler evinden anılar eğer bir yazarın gözlem gücünü ve düşünme tarzını öğrenmek istiyorsanız ideal bir eser.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drgezenti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 SAYGI ÖZTÜRK - KIRMIZI KLASÖR Hepimiz kesinlikle okumalıyız.Çok çarpıcı gerçekler var.İnsan elinden bırakamıyor. [Bu mesaj drgezenti tarafından 08 Ağustos 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 peyami safa-yalnızız ; şiddetle öneririm goethe-faust veee M.S. 2150 ;hayata bakış açınızı değiştiricek bir kitap. [signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 [Bu mesaj massosoit tarafından 10 Ağustos 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj massosoit tarafından 10 Ağustos 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 metal fırtına yazarını hatırlayamadım[signature][hline]benim hiç pokemonum olmadı........ iiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ihtiyar balıkçı / daha önce yazıldımı bilmiyorum , yazılmışsa pardon..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 sexus, nexus, plexus henry miller ın 3 kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 said: PiNg, 14 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: metal fırtına yazarını hatırlayamadım orkun uçar[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Jerzy Kosinski, Boyalı Kuş Victor hugo , Bir mahkumun son günü J.R.R. Tolkien ,Hobbit(2 kere okudum) Necip Fazıl Kısakürek, Çile[signature][hline]A light came From behind the vails of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anarkh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 jean christophe grangenin kitapları(taş meclisi,kurtlar imparatorluu,dijital kale vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Nietzsche - Böyle buyurdu Zerdüşt[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: helena, 16 Ağustos 2005 16:28 tarihinde demiş ki: said: PiNg, 14 Ağustos 2005 21:27 tarihinde demiş ki: metal fırtına yazarını hatırlayamadım orkun uçar 2 genç yazdı diye hatırlıyorum orkun ve burak soyadını hatırlayamadım...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myraellen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 wilhelm reich-dinle küçük adam jose saramago-körlük nigel watts-sevginin yolu(mevlanayı anlatır) irvine welsh-oloğanüstü 3 kimyasal romans hermann hesse-gertrude,bozkırkurdu aklıma bu kdr geldi şimdilik... bi de her yaşta insana tavsiyemdir...şeker portakalı...[signature][hline]"too many stars but not enough skies..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Le Guin-Mülksüzler George Woodcock-anarşizm Tarık akan-anne kafamda bit var aziz nesin-tüm kitapları okunmalı bence.. sunay akın-kız kulesinde bir kızılderili sunay akın-istanbul'un nazım planı daha aklıma gelmiyor ama...nice kitaplar var ki, okunmadan dışarı çıkılması bile, gerçek anlamda düşünmediğimizi gösterir..[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ferrarisini Satan Bilge[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 vadideki zambak-balzac özellikle kitabın finaline dikkat[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 prof.dr.suat efe=ölmek yasak montaıgne=denemeler sındılk ık bunalar aklıma geldıkce yanılerini yazacağım[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar