LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Zaten batmış gibi birşey, oyunları yok adamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 prey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Aa doğru. Unutmuşum direk. Bu adamlar Prey'i çıkartabiliyorsa DNF'yide çıkarır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Prey'in sadece dağıtımcısıydı ama, oyunu Humanhead'e vermişlerdi onlar yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 developer değil ama producer. sonuçta ondan kar ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bildiğim kadarıyla duke nukem forever'ı da başkalarına vermişlerdi onlar develop etçekti, 3drealms produce/publish işlerine bakçaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ŞOK HABER 3D Realms bugün 10 yıldır yapımı süren Duke Nuke'm Forever'ın teaser trailer'ını yayınlayacaklarını duyurdu. Ayrıca teaser'dan screenshot'ta verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 heyt be 200kg bençten çıkmış abim hemde ağzında puroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 o kadar beklemeye şu screen shottaki gibi olursa, sonuç hüsrandır bence. = edit; grafiklerle ilgili yorumumdur, oynanış için filan bekliyicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Screenshot hoşuma gitti benim. Grafik olarak bir eksiğini göremiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 serius sam duke'u dover bu arada edit: ADAM BIKEZ FUNKY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link şuymuş galiba ama server meşgul diyor. Var mı açabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Marl0_on said: o kadar beklemeye şu screen shottaki gibi olursa, sonuç hüsrandır bence. = edit; grafiklerle ilgili yorumumdur, oynanış için filan bekliyicez. ssj4songoku said: Screenshot hoşuma gitti benim. Grafik olarak bir eksiğini göremiyorum açıkcası. hehehe aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Az önce izledim trailer'ı. Güzel olmuş. Grafikler gayet hoşuma gitti. Hatta Crysis'den daha çok hoşuma gitti. Fakat ciddi anlamda karşılaştırma yapmak zor çünkü in-game görüntüler çok az ve kısa görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Gamespotta ssi gördüğüm gibi buraya koştum. Şaka mı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 oha. 3-4 yıldır "duke nukem forever çıktığı zaman" diyerek verdiğim sözlerin hepsini yutmak zorunda kalırım öyle bir durumda. olmamalı. olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ne zmn cikiyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Busy dediğiniz serverdaki forumda 3 sayfa ilerledim hala bişey yok. Teaser arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 teaser için şuraya bak dev, torrent'a kadar bi ton yer vermişler http://www.3drealms.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 of... canım çekti aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 abi o müziği tekrar duydum ya, içim gitti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ehe süper de bu kaçıncı motor değişikliği, eskimeden çıkarabilirler umarım. yapılışı forever resmen, bu adı koyarlarken oyunu yapmanın 10 yıldan fazla süreceğini mi öngörmüşler acaba diyorum bazen kendime. (:P) ben duke'cüydüm quake vs duke nukem zamanlarında, şöyle quake ile beraber çıksa hakkından gelse ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 tüylerim diken diken oldu müzik girince oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar