DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Level 60'a ding ettim. Şimdi buradan Bwl/Mc/Onyxia/ZG yapan guildlerde ki shamanlara sormak istediğim şeyler var. Official forumlarda okudum birazda herkes farklı birşey söylemiş. Tam olarak High end instance lardaki rolümüz nedir? 31 ya da daha fazla talent'i Restoya vermek zorunda mıyız? yoksa 21 talent ile resto yeterde artar mı? Elemental ya da Enchant shaman iş görür mü? +Heal ve spell crit giymiş bir 30 Ele / 21 Resto Shaman 31 ya da daha fazla talent vermiş Resto shamandan ne kadar farklılık gösterir?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Shamanım yok ama paladin benzeri rolü var diye düşünürsek. Öncelikle Bufflayan bir class ve gerektiğinde healerlara yardım etmesi lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ama bizim Bufflarımız Raid değilde grupo bazında olduğundan kullanış şekli paladin gibi olamaz gibi geliyor bana. Paladinler tek tek bütün raide buff atabilirken biz sadece grubu etkileyen totemler kullanabiliyoruz.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Mana tide totem bu tarz raidlerde en çok aranılan şey biz genelde healer ve mage team yapıyoruz ve her gruba mana tidelı bir shaman koyuyoruz priestlerin manası bittiğinde mana tide totemle anında şarj magelerin evocationdan sonraki manaları bittiğinde yine anında şarj . Sonra 2 shaman da ooc için ayrılır savaş dışında kalırlar öleni dirilter ooc kalarak . Onun dışında çok bi esprileri yok healleri bişeye yetmiyor çünkü işte mage grubuna healer verilmez bizde mesela over agro yaparsan ölürsün ama random shadow bolt falan geldiğinde işte shaman o zaman iş yapabiliyor .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paladin tek buffla bütün raide ne atıyor merak ettim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Holy shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Shaman = Healer Ayrica denildigi gibi mana tide ve diger totemlerle destek verir. xrex (Kam) ve OmeN'e birakiyorum sözü. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Fin, 12 Aralık 2005 12:39 tarihinde demiş ki: Holy shit ahahahahahahahaha :P :D:D:D:D[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 said: Absolut, 12 Aralık 2005 12:36 tarihinde demiş ki: Paladin tek buffla bütün raide ne atıyor merak ettim. @Absolut: Tek buff raid demedim ben. Raiddeki herhangi birisini bufflayabiliyor demek istedim orada. biz sadece içinde bulundupumuz grubu buffladığımız için. kullanılış şekli bakımından farklılık gösterebilir. ------------------------------------------ Peki mesela elemental ya da enchantment shaman olmuyor mu? Mana tide illaki alınması gereken bir şey mi?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Shamanın zg de poison cleanse totemleri önemli rol oynar.. Onun dışında mc, bwl de olduu gibi en çok aranılan özelliği Mana Tide Totem'dir.. Emin ol dps için istemiorlar seni.. Mana tide bitince Mana trinket ve mana spring totem ile healerlere mana sağlamak için yaratılmış shaman.. Ha bi de spam heal manası bitene kadar.. Shaman= Mana Tide, spam Heal[signature][hline]Saga continues [Bu mesaj Claim tarafından 12 Aralık 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 heal atcaksın totem (mana tide/agi /fire res) atcaksın bide 1.9 gelince aggro dusuren toteş atcaksın dmg ı unutacaksın[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 cok acinasi valla loladin ve shamanlarin end game instancelardaki durumlari[signature][hline]WoW EU - Magtheridon / Pain Train Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bizim guildde Azecon die bir shaman mevcuttur nerdeyse full resto priestlere yakın manası mevcut full tier1 epic etc ve cok saglam heal eder shamanlar acınacak durumda deiller emin olabilirsin görevine gelince klasiktir totemlerin up olcak gurubun için gerektiginde ns heal direk warriora hazır olucaksın ZG de poison cleanse totemi koyup durucan ardından heal BWL de fr totem genelde ama dediğim gibi sürekli heal ediceksin görevin bu olucak genelde.Ve yeterince iyi equip bulursan bir çok healerdan daha iyi heal edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Bizdeki paladinler tür tür yani dün healingde bi paladin 2. oldu MCde ama aynı zamanda samde warrior olmaması nedeniyle domoda tanklık yaptı addlerden birine yani çok özellikli mutfak robotu gibi bu shaman ve paladin nerde ihtiyaç varsa orda kullanıyorsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 bu arada bizim yaptıgımız gibi yapan guildler çok sağlam mana kazancı yaparlar bizde bazı fightlarda 4 priest 1 shaman 1 grupta bulunur ve shaman suerkli rotate olur böylece 4 priest tum raidin shamanlarının mana tide totemlerini almıs olur 1.5k mana x 5 7.5k mana her priest için neredeyse %80 mana pool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Healer oynamak istiyorsan priest derim gerçi :) tüm charlarım priesttir ve ölesiye zevk alıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazetul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Genelde Shamanları Out of Combat yaparlar. Yada fazla shaman varsa druidlere destek olarak Raid i heal ederler. Totemleriyle rogueları ve warriorları desteklerler. (agi-str) Ama sen sakın mal shamanlar gibi olma, bazı odunlar kendi dibine totem atar , meleeye faydası olmaz attığı totemlerin. Mobun kesildiği yere yaklaş ve oraya totem at !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Out of combat shaman mc de yeni başlamıs guildlerde olur genelde dier turlu mc 40 kişi bile gerektirmez majordomoya kadar bwlde ise 2 fightta işe yarar ooc shaman ama onlardada kullanmadan yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Kısa dialoglar: - Giev WF!! - Missing FR Totem... - Remove Poison dammit! - GoA GoA GoA /cry... - Spam heal MT!!1 vs. vs. vs. :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 yani bu mana tide için ss geçerli ha? Bu arada fazla alakası olmayanlar için söyleyeyim 21 resto ilede spam heal yapabilir shaman benim derdim 31. talent olan mana tide ama anladığım kadarı ile alacaz onu. o zaman 0/19/32 gibi bir talent yapsam nasıl olur? two handed axe/mace için yani boş zamanlarımda da pvp yapmak istiyorum da[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 benim bildiğim çoğu raiding guild mana tide sahibi olan şamanlara öncelik veriyor, düzgün bir guilde girmen daha kolay olur sanıyorum..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 o dediğin talent dizimi bendeki dizilim we gayet de güzel iş görürüm bu arada shaman ii heal edemez diyenlere instancelerde ilk 3 içindeyim sürekli we bi dicipline priest bile beni geçse ciddi ciddi oturur ağlarım tek rakibin holy priest onların da gearı çok ii mailllerde o kadar +heal weren item yok olanlarada ulaşılması zor[signature][hline]Paladin grubu korurken savaşır, Druid savaşırken grubu korur, Shaman karşı tarafı engellerken savaşır BY suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Ozaman akşam eve gidince talentleri 0/19/32 yapacağım. guild olayında zaten bir guilde mensubum şuanda. Daha zg/mc filan yeni başlandı yinede ben hazır ve nazır olayım diyorum.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 demir çakallık yap ooc rezzer ol hem cok işe yarıomuş gibi gözüküosun hemde istediin itemlere ve talentlara sahip olabiliosun vede çok seviliosun :D.ben öle yaptım valla uber ooc rezzer diolardı guildde.[signature][hline]Zekice Ama Akıllıca Deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2005 Zekice Ama Akıllıca Deil. :D[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar