Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakal nutella seni özliycez

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet acı ama gerçek, söylemesi de bir o kadar zor....

Nutella tr pazarından çekiliyor....

Hoşçakal nutella,
(şu acılı günümde kimse yerli malı yurdun malı hede demesin, yo kkardeşim nutella gibisi yok)

kaynak:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nutella+nin+turkiye+piyasasindan+cekilmesi[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 17 Eylül 2005 13:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aaa üzüldüm harbi haa[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
belki yalandır,kolpadır[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
hayır, hayır arina kabullenmelisin... bu yalan değil ne yazık ki[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
Mesaj tarihi:
sarelle yi hep daha çok sevmişimdir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hic üzülmedim cünkü beni etkilemiyor zaten...
ne nutella yiyorum ne de türkiyedeyim...
dert ettiginiz seye bak
$okella, $okokrem falan yiyin nolcak =)
oda olmazsa almanya'da oturan dayilarinizdan ,yengelerinizden rica edersiniz , getirirler =P[signature][hline]
lylide..
Mesaj tarihi:
yalan haber bu daha dun gordum TV de reklamalrını hemde yenı reklam

turkıyeden cekılıcek bır fırma heralde para verıp yenı reklam cıkartmaz[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Mesaj tarihi:
grissini+nutella kombinasyonunu yapamicam artık ühühü batırıp baıtırp yiodum ne gusel[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Anaanem her gelişinde getirir bir valiz..hoşcakal falan degil yani.
umrumda olmaz.kalksın yemeyin..Neyinize nutella otur sarelle ye işte sdfs[signature][hline]Trömsö malubiyeti sonrası..

ümit karan : "biz hüngür hüngür titriyorduk sahada"
Mesaj tarihi:
yıllar önce yerdim, sonra bigün çok yağlı geldi, o günden beri yemiyorum. iyiki de yememişim daş gibi oldum ooh.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
ya sarelle, şokella, heberella nutellanı nelien su dökemez asla[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
sonra şeker koması ve mide fesadı[signature][hline]Aket Atum
Mesaj tarihi:
karfurda 6.5 milyona büyük boyları satılıyordu.. gidip stok yapıyım bari..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
  • Yeni Oluştur...