Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladini bıraktıran yama..

Sam

Öne çıkan mesajlar

evet herkese kolay gelsin, biraz önce bıraktım rank 13 paladinimi. anladım ki kendi dışındaki sınıfların kabiliyetine güvenen bir sınıf oynatmanın zerre kadar manası yok. herkese kolay gelsin..

ağlama başlığı filan değil, sadece bilgisi olsun istedim oyundaki veda mesajımı görmeyen arkadaşların..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Şakadır umuyorum.Değilse...

Reagent olayına mı sinirlendin be Sam...Abicim bırakma yada bırakıcaksan da bizlerde bıraktığın izlenimi anla...Sen olmayınca paladininle bu forumda nasıl çekicez bu oyunu(gerçi kredi kartı sorunum var oynayamıyorum ama forumda aktif okuyucuyumdur).Paladinlerin gururusun.Bir paladinin neler yapabileceğini kanıtladın.Hatta blizz sırf senin yüzünden atmış olabilir nerfleri paso...Hala bırakıcak mısın inatla?O zaman şunu düşün rank 13sün bi 14 ol bari.Sonra aç bi hunter...
*!Gözleri Dolar*
*!Ayağa kalkar*
*!Saygıyla selamlar*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

la rank 13 de insana class bıraktıran blizzin allah cezasını verecek. baba bırakma yaws. rank 13 aman tanrııım. i2-3 hafta daha oynarım rank 14 olup itemleri alır bırakırım. yani en azından adı olur. böle haybeye gider adam la böhü :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

sam en azından rank 14 olup bırak :) senin gibi birsürü kişi var talentlardan memnun olmayan ve daha test ediliyor bunlar sonucta. illa revampta güzel hale gelcek değil ayrıcab elki 2.0da güzel yenilikler gelir o zaman pişman olursun 14e kasmadıgına :) yine de sen bilirsin tabii[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

14 Yap oyle birak. Yarin oburgun 13 hicbir isine yaramaz. 14 Yap birak yeni karakter ac onunla takil. Adam olduguna inandigin gun donersin geri rankin ne olursa olsun 14.Rank itemlarini kullanabilirsin.
Bu arada Paladin bir Support class oldugu icin kendisinden bashka bashkalarina guvenmek zorunda. Sen ne kadar kabul edersin bilmiyorum ama oyunda oynanish olarak en kolay olan class ve en kuvvetli class.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

Sam şimdi shaman açar, 1 ay sonra ağlamaya başlar.

[spo1=tıklamayın]şaka şaka :p[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion
Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper

[Bu mesaj Mirage tarafından 24 Kasım 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır şaman filan açmayı düşünümyorum, hiçbir şey açmayı düşünmüyorum. bu oyuna başlarken paladin açıp onunla birşeyler başaracağım desturuyla başladım. ki o zamanlar da şikayet ediyordu herkes, falanca sınıflar çok daha iyi deniyordu. gördüm ki ben ne yaparsam yapayım blizzard bir şekilde baltalayacak, revizyon yaması nerf yamasına döndü. hazirandan beri uğraştığım bütün rank ödülleri ve eşyaların manası kalmadı. çikita muz lawbringer benim pvp seti gibi dmg verip (benim dmg düşüp onunki arttığı için ama ikimizin de dmg'si benim şimdiki halimden az olacak) daha çok healleyebilecek. ya da cleric judgement seti..

şimdi judgement toplasam 2-3 ay sonra gene bişileri abuk sabuk değiştirip batırırlar çünkü anladım ki kesinlikle paladin oynamıyor hiçbir developer. oynayan varsa da cleric gibi oynuyor, main tankı 200 200 healledim diye seviniyordur..

yok, doydum artık cidden..

ekleme: bazı arkadaşlar resmi forumlara yazmamı istemişlerdi, buyrun böyle de birşey yazdım..

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-paladin-en&t=66702&s=new&tmp=1#new[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisini yaptın bende rank 12 paladini mi bıraktım. Paladinin tek basına kasarak 14 rank alması cok zor daha dogrusu imkansız gibi birşey bundan dolayı bizim serverda 3 kişi 14 olamadan bıraktıgını biliyorum. undead rogue kasıyorum artık oynaması daha zevkli paladin gibi yapabileceğin seyler kısıtlı değil
Sosyal ağlarda paylaş

diliyorum ki şamana da bizimki gibi bir revizyon versinler, nerfe ihtiyaçları kalmaz.. :-)

neyse arkadaşlar ikna etti de yamaya kadar bekleyeceğim. olmazsa da en azından hatırlamaya değecek rank 14 olur arkada bıraktığım.. umudum yok gerçi hiç..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...