Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet herkese kolay gelsin, biraz önce bıraktım rank 13 paladinimi. anladım ki kendi dışındaki sınıfların kabiliyetine güvenen bir sınıf oynatmanın zerre kadar manası yok. herkese kolay gelsin.. ağlama başlığı filan değil, sadece bilgisi olsun istedim oyundaki veda mesajımı görmeyen arkadaşların..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 opps..gerçekten kayıp oldu..bir pallynin o ranka gelebilmiş olması bile güzeldi,neyse hayatta başarılar yani : )[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ayıp valla be bu kadar süre rank rank diye ektin beni rank 14 olmaz isen hakkaten kızıcam. 14 ol ondan sonra ne yaparsan yap. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Olmaz. Ben saka yapiyordum be! Paticikten rank 14 cikti diyecez daha.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şakadır umuyorum.Değilse... Reagent olayına mı sinirlendin be Sam...Abicim bırakma yada bırakıcaksan da bizlerde bıraktığın izlenimi anla...Sen olmayınca paladininle bu forumda nasıl çekicez bu oyunu(gerçi kredi kartı sorunum var oynayamıyorum ama forumda aktif okuyucuyumdur).Paladinlerin gururusun.Bir paladinin neler yapabileceğini kanıtladın.Hatta blizz sırf senin yüzünden atmış olabilir nerfleri paso...Hala bırakıcak mısın inatla?O zaman şunu düşün rank 13sün bi 14 ol bari.Sonra aç bi hunter... *!Gözleri Dolar* *!Ayağa kalkar* *!Saygıyla selamlar*[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 24 Kasım 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 la rank 13 de insana class bıraktıran blizzin allah cezasını verecek. baba bırakma yaws. rank 13 aman tanrııım. i2-3 hafta daha oynarım rank 14 olup itemleri alır bırakırım. yani en azından adı olur. böle haybeye gider adam la böhü :([signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 samcim, nerflenme bufflanma dunyasi bu, kanma blizzin oyunlarina. yatislara gelme sen de. lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sam en azından rank 14 olup bırak :) senin gibi birsürü kişi var talentlardan memnun olmayan ve daha test ediliyor bunlar sonucta. illa revampta güzel hale gelcek değil ayrıcab elki 2.0da güzel yenilikler gelir o zaman pişman olursun 14e kasmadıgına :) yine de sen bilirsin tabii[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 24 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam demek paladin demekdi :) oyle bir butunluk vardi. Neyse saglik olsun eger gercekden istediklerini bulamdiysan birakman en mantiklisi. Peki yeni char olarak ne dusunuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sam pally den baska char acmaz hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Oh be sonunda whine bitecek. SAm gel dogru yolu sec BL de Shaman ac yardimci olcam.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 14 Yap oyle birak. Yarin oburgun 13 hicbir isine yaramaz. 14 Yap birak yeni karakter ac onunla takil. Adam olduguna inandigin gun donersin geri rankin ne olursa olsun 14.Rank itemlarini kullanabilirsin. Bu arada Paladin bir Support class oldugu icin kendisinden bashka bashkalarina guvenmek zorunda. Sen ne kadar kabul edersin bilmiyorum ama oyunda oynanish olarak en kolay olan class ve en kuvvetli class.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zaten biliyordun pala nın support class oldugunu başlarken... yeri olmuş... ama üzüldüm senin adına[signature][hline]HARD tauren shammy bl DAYT undead priest ragnaros Çirkin kadın yoktur,az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam, aferim doğru seçim. Aç bi hunter yaşa hayatını.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam şimdi shaman açar, 1 ay sonra ağlamaya başlar. [spo1=tıklamayın]şaka şaka :p[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Kasım 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla sam benim şamanda yaptigim hatayı yapma rankini bitir ondan sonra birak.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 rank 13 ken bırakılmaz abi karakter daha 3 haftası var patchin gelmesine 3 hafta en az test ederler ondan sonra normal serverlara gelir patch..[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hayır şaman filan açmayı düşünümyorum, hiçbir şey açmayı düşünmüyorum. bu oyuna başlarken paladin açıp onunla birşeyler başaracağım desturuyla başladım. ki o zamanlar da şikayet ediyordu herkes, falanca sınıflar çok daha iyi deniyordu. gördüm ki ben ne yaparsam yapayım blizzard bir şekilde baltalayacak, revizyon yaması nerf yamasına döndü. hazirandan beri uğraştığım bütün rank ödülleri ve eşyaların manası kalmadı. çikita muz lawbringer benim pvp seti gibi dmg verip (benim dmg düşüp onunki arttığı için ama ikimizin de dmg'si benim şimdiki halimden az olacak) daha çok healleyebilecek. ya da cleric judgement seti.. şimdi judgement toplasam 2-3 ay sonra gene bişileri abuk sabuk değiştirip batırırlar çünkü anladım ki kesinlikle paladin oynamıyor hiçbir developer. oynayan varsa da cleric gibi oynuyor, main tankı 200 200 healledim diye seviniyordur.. yok, doydum artık cidden.. ekleme: bazı arkadaşlar resmi forumlara yazmamı istemişlerdi, buyrun böyle de birşey yazdım.. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-paladin-en&t=66702&s=new&tmp=1#new[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 As you wish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gg hf o halde sam. heh. yani yakistiramadik sana.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nerf şaman nağralarından kurtulduk ahahaha bu arada paticik 14 görecek diyosunuzda birisi çoktan 14 olmuştu sanki bilmem kaç hafta evvel topic açmıştı. güle güle sam[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodnergal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 en iyisini yaptın bende rank 12 paladini mi bıraktım. Paladinin tek basına kasarak 14 rank alması cok zor daha dogrusu imkansız gibi birşey bundan dolayı bizim serverda 3 kişi 14 olamadan bıraktıgını biliyorum. undead rogue kasıyorum artık oynaması daha zevkli paladin gibi yapabileceğin seyler kısıtlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla bende undead warrior açım deli gibi memnunum[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 diliyorum ki şamana da bizimki gibi bir revizyon versinler, nerfe ihtiyaçları kalmaz.. :-) neyse arkadaşlar ikna etti de yamaya kadar bekleyeceğim. olmazsa da en azından hatırlamaya değecek rank 14 olur arkada bıraktığım.. umudum yok gerçi hiç..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam bende farklı sıkıntılarla warrior'dan vazgeçmiştim bir ara (class'la ilgisi yok aslında farklı şeyler) sonra geri dönünce bu rank işi insanı çok üzüyor. Bence 14 olup alabileceklerini alda o kadar emek heba olmasın.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar