Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BWL(Black wing lair) bitiren varmı?

RedBaron73

Öne çıkan mesajlar

bl de rank kasan ve rank 10 a kadar ulaşmış biri olaak nacizane yaroumları paylaşmak isterim.Eger premade vir raid ile bg yapıorsunız olayınız pve den pek farklı degil size verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz;ama bir player ile kapısırken harcanan efor ile bilmem nerdeki npc ile harcanan eforu bir tutmanız bana mantıklı gelmedi.Bwl kolay degil öle böle diyorsanız tabi katılıyorum;fakat unutmayın ki bu iş bi düzen mc yapmadan bwl ye ucarak girmiyolar tier 1 set hazır,yani sonucta gearını tamamlamış adamlar.Emin olunrank 13-14 olmus bir adama verin o gearları gonderin bwl ye,o kişi 3. denemesinden sonra kıvırır o işi.Tabii raidlerde beleşe yatan tipler de var ama bu 5 parmak olayı.
Haklı oldgunuz bir nokta ise bglerde gercekten zaman harcamak gerekiyor.Çok oynayan ile az ama yetenekli oyuncu arasındaki ayrım yapılamıyor,yapılamaz da zaten;fakat oyunu sadece örgütlü olun guild kurun pve takılın gitsin oalyı çok saçma.Bu oyunun pp ye daha fazla agırlık vermesi gerekiyor.Yakında 2 faction oldugunu bile unutucaz....[signature][hline]Wow:Urarenge/Bl/horde W3:Ttrastafarian
Blood marks heaven's path!
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben de baktım neden bu kadar uzadı, kesin alakasız kavga çıkmıştır dedim, öyle de olmuş..

benim serverım genel olarak gayet dandik bir kere onu söyleyeyim.. :-) iyi pvp'ciler ve iyi pve'ciler var lakin sınırlı sayıda genel olarak. kul'tiras'a göç açılınca en iyi horde pvp'cileri gitti maalesef..

şimdi pvp'de olay sunucuda en çok oynan bg'ye bakıyor. iyi oyunculardan kurulu bir takımınız yoksa wsg ile üst sıralara pek tırmanılmaz. ama ab geldiğinden beri durum hayli değişti, gayet dandik solo oyuncular bile en iyi takım oyuncularını geçmeye başladı daha çok vakit ayırıp. sunucuda şu an birinciyim ama ikinci ve üçüncü olanlar o kadar kötü oyuncular ki utanacağım neredeyse. guildlerinden çıktılar gece gündüz oynuyorlar sadece, kazansalar da kaybetseler de tonla puan topluyorlar..

pve'ye gelince, raidlerde gezip item toplamak ne daha çok yetenek istiyor ne de başka birşey. sadece çok daha az vakit ayırıyorsunuz, sonunda BWL eşyaları da rank 13-14 eşyalarına denk, AQ eşyaları çok daha iyi olacak. emeğime yazık diyorum pvp için, recruit olarak atlasam hardcore raiding guildine, bir aya herşeyimi değiştiririm neredeyse..

bütün bosslar eninde sonunda gerekli eşyalar toplanıp, taktiği bilinip uygulanınca kesiliyor. ragnaros, onyxia kesmek de büyük başarıyken şimdi güle oynaya kesiyor gelen giden. iyi yönlendirilen ve görevini yerine getirmeyi bilen insanlardan oluşan bir raid yeterli ekipmanla herşeyi kesiyor ama 10 denemede ama 50 denemede. şimdi AQ gelecek, millet "ohşşş falanca boss acayip zor, sadece en iyiler kesebilir yani öyle böyle değil" diyecek, 1-2 ay sonra herkes farmlayacak o bossu ct_raid "FALANCA IS CASTING HEBELE IN 5 SECS" yazmaya başlayınca..

pve kesinlikle daha fazla yetenek istemiyor, pvp'de rezil olmadan rank almak istiyorsan wow'da gösterilebilecek en çok yetenek gerekli ama mesela. rakiplerinden saygı görmeyen kişi rank 14 olmuşsa sadece eşya aldığıyla kalır. nice insanlar var elinde hand of ragnaros'la gezip ezbere ettiği raid bossları dışında kendisi birşey düşünemeyen pvp'de..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 01 Aralık 2005 02:23 tarihinde demiş ki:
Samdan korkulur.
Sam>Şerefinle dövüş ! (reflector'e basınca yazan /say makrosu)
Regalya>An Ex Por
OOoOoOo (Nerf paralize)
Demi lem sinan :P
Llamali merhum Regalya

böyle daha güzel oldu.. :-)[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

benim pipim daha büyük! 5.5 kilo hemde! inanmazsan baaak

www.inanmazsanbaaak.com[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Sam'e kesinlikle katiliyorum.
Bizim realmde Horde'un elite teami IRC'de boyle ovgu dolu sozler ettiginde nasil gururlaniyorum anlatamam. Yani hic rankim olmasin da o laflar olsun diyor insan... Ha Rike var bir de. Adam ilk rank 11 mi 12 mi ne oldu. Simdi AB'ye giremiyor. Bunu goren cikiyor mactan falan. O derece rezil. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, the Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Valla kan ter içinde MC yapıyoruz hala ragnarossu guild olarak henuz kesemedik ve açıkcası çok keyif alıyoruz şu an yani her MC ayrı bir heyecan oluyor. Gün gelir MCde farm da yaparız ama şu an için guildce MC konusunda ilerliyoruz ve bence çok keyfili zamanlar. BWL henüz daha çok erken ama hele biraz epiclenelim orasınıda kasıcaz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:

pve'ye gelince, raidlerde gezip item toplamak ne daha çok yetenek istiyor ne de başka birşey. sadece çok daha az vakit ayırıyorsunuz, sonunda BWL eşyaları da rank 13-14 eşyalarına denk, AQ eşyaları çok daha iyi olacak. emeğime yazık diyorum pvp için, recruit olarak atlasam hardcore raiding guildine, bir aya herşeyimi değiştiririm neredeyse..

bütün bosslar eninde sonunda gerekli eşyalar toplanıp, taktiği bilinip uygulanınca kesiliyor. ragnaros, onyxia kesmek de büyük başarıyken şimdi güle oynaya kesiyor gelen giden. iyi yönlendirilen ve görevini yerine getirmeyi bilen insanlardan oluşan bir raid yeterli ekipmanla herşeyi kesiyor ama 10 denemede ama 50 denemede. şimdi AQ gelecek, millet "ohşşş falanca boss acayip zor, sadece en iyiler kesebilir yani öyle böyle değil" diyecek, 1-2 ay sonra herkes farmlayacak o bossu ct_raid "FALANCA IS CASTING HEBELE IN 5 SECS" yazmaya başlayınca..

6 ay sonra millet Nefarian kesse ne olur, kesmese ne olur, itemlar cöp olacak zaten patchle.
Ragnarosu da artik kesmek mesele degil, aylar önce büyük bir olaydi ama. Bu gündem degisimi de cok normal biseydir.

Ha sen bunlari diyorsan BWL'ye adim atmadigin belli tabi. 6 ay sonra BWL ye girip Nefarian farmlayip "haha bu mu BWL dediginiz" dersen komik kacar ama. Su anda sadece kaliteli guildler Nefarian kesebiliyorlar, aksini savunmanin sacmaligini söylüyorum ben sadece.

said:
iyi yönlendirilen ve görevini yerine getirmeyi bilen insanlardan oluşan bir raid

Bir MMORPG de kistas budur bence raid basarisinda. birak da her seyi kessinler yani, bunlar da kesemeyeceklerse kim kesecek? Sen neleri kistas aliyorsun bilemeyecegim tabi.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Nefarian PH1'de wipe olursan, sorun yok. Res/Rebuff ve tekrar deneyebilirsin.
Nefarian PH2 veya PH3'de wipe olursan sorun var. Herkesin BWL'den çıkıp, en az 30 dk. dışarıda kalması (instance reset) lazım. Sonrasında tekrar deneme şansınız oluyor. Tabi bu unintended bir durum, zannedersem 1.9'dan sonra düzeliyor sanırım ve olması gerektiği gibi 12 saat oluyor.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 01 Aralık 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
40 tane Rank 13'den oluşan bir guildi bir araya getirip, sokun bakalım BWL'ye, ne oluo? :)

Razorgore geçemezler, buraya yazıyorum.

iyi de o rank 13 adam senin epix( :) ) setli charini 3-5 sn de keser onu da gozardı etmemek lazım..(varsayım)sen butun zamanını pve e veriyosun adamda butun zamanını pvp e..sen ragna kesince oOooO cok kral olduk su item i aldım vs diyip gaza geliyosun o adam da ab de 3-5 kisinin arasına dalıp hepsini oldurunce..sonucta bliz bu isi cogu mmorpg sirketinden daha iyi yapıyo..2 ayrı yon verdi oyuna biri oynuyo rank kasacam ben warlord armor alacam % 1232 crit sansım olacak vs diyo kimide bugun ragna kestik yarın ZG var ondan sora ony var cuma BWL denileyim falan diyo..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 01 Aralık 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 01 Aralık 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
40 tane Rank 13'den oluşan bir guildi bir araya getirip, sokun bakalım BWL'ye, ne oluo? :)

Razorgore geçemezler, buraya yazıyorum.

iyi de o rank 13 adam senin epix( :) ) setli charini 3-5 sn de keser onu da gozardı etmemek lazım..(varsayım)sen butun zamanını pve e veriyosun adamda butun zamanını pvp e..sen ragna kesince oOooO cok kral olduk su item i aldım vs diyip gaza geliyosun o adam da ab de 3-5 kisinin arasına dalıp hepsini oldurunce..

Hayatımda duyduğum EN SAÇMA şeydi şu söylediğin. Rank 13 adam, beni (varsayım) 3-5 saniye de kesiyor? Üstüne üstlük T2 setli, 5 kişinin arasına dalıp, onları da kesiyor.

Evet evet, siz devam edin..[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 01 Aralık 2005 11:25 tarihinde demiş ki:
Nefarian PH1'de wipe olursan, sorun yok. Res/Rebuff ve tekrar deneyebilirsin.
Nefarian PH2 veya PH3'de wipe olursan sorun var. Herkesin BWL'den çıkıp, en az 30 dk. dışarıda kalması (instance reset) lazım. Sonrasında tekrar deneme şansınız oluyor. Tabi bu unintended bir durum, zannedersem 1.9'dan sonra düzeliyor sanırım ve olması gerektiği gibi 12 saat oluyor.

Bu konu muamma aslında.Önce exploit dedi community manager'lardan biri, geçen hafta ise exploit değil dedi GM'lerden biri.(US bu arada) Şu anda kimse korktuğundan kullanmıyor bildiğim :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...