CapN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ayıp ama valla ayıp :( [img=http://img211.imageshack.us/img211/7843/rogue3cj.th.jpg] [Bu mesaj CapN tarafından 04 Aralık 2005 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bu adamin dagger'ini merak ettim...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o turuncu silahı dün görmüştüm bende bi adamda vay anasını demiştim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Sadece görüntüsü için bile ele alınır inanılmaz karizma :) Bir de bunu chance to hit atağının değeri nedir? % olarak çok mükemmelmişde :D[signature][hline]Andid UD Rogue [Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 %30 proc[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bizim Gorkak'ta var, stunlock'tan çıkartmadan indiriyor valla acımıyor. hatta :p [signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | GrimSoul[Bu mesaj Mirage tarafından 04 Aralık 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bl de rascal isimli horde warriorun birinde var aynı silahtan, her bg ye girdiğinde 5 kişi adama çullanıyoruz hemen ölsün diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Müthiş 1 warrior one hand i bence rogue un kullanması çok saçma oyundaki 3 artifak tan biri[signature][hline]Anjelique Undead Warrior BL. Papamidnite Undead Priest BL Fear leads to anger.Anger leads to hate.Hate leads to Suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tek hatası Troll olmak.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Rogue main hand için çok hızlı bi silah, vis'kag ondan daha iyi, ama tabi legendery bi silah şekli filanda çok süper abartı karizma ona dicek bi lafım yok :D[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ehm vis'kagla thunderfuryyi karşılaştırmayın bence :) o procla birlikte o silahın dps'i 105e çıkıyo, tabii yeni patchte proc rate nerflencek diyolar ne kadar doğrudu bilemem :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 25% olcakmış 30 yerine :D Silahın olayı proc zaten. 115 max ile sinister vursan ne olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar ShadowthiefSignature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 o silah rogue a olmaz, main hand icin kotu bir silah diyenlere,http://www.nurfed.com/ Need i say more ^^. And just for the record HP is overrated, i mean who wants a tank with over 15k HP, i mean really =. And Thunderfury is TERRIBLE for rogues, just look at Orgetorixx's DPS, sad, just sad. But on to the good stuff, great job everyone tonight. Here is our loot, DPS screenshot, and Onyx's HP.[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoriahttp://wow.allakhazam.com/profile.html?162005[Bu mesaj Greandisthas tarafından 04 Aralık 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bir sword spec rogue için en iyi silahlar ve gear nedir sizce? bu arada o turuncu sword u bizim serverda da (BL US) bir gnome rogue un elinde görmüştüm. çok üzüldüm bütün kar,zmasını kaybetmiş gnome un elinde. sırtına takınca gnomdan daha uzun olduğu için ucu yerin içinde kalıodu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 valla rogue da oluo cok da gusel oluo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Chorap, 04 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki: bir sword spec rogue için en iyi silahlar ve gear nedir sizce? Thunderfurry+Choromaticly tempered sword + 800 üzeri ap = gg Ns veya bf > rank set olduğu icin bf yada ns set[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Signature Avatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 TF Nerf yedi 1.9'da. %20'ye düşürüldü Slow rate'i ve Test Serverlarında %18 ile %30 arasında değişen bir proc rate'i var. Daha önce yine nerf yemişti, bunla beraber 2 etti.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hmm.Daggersız rogue la daggerlının farkı ne?[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 legendary itemlari bu kadar iyi yaparlarsa artifactler gereginden fazla dengesiz olur. bi sekilde kismalari gerekiyodu, dogru yaptilar bence[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 tmm cok ıyı sılah da, dagger roguelar bı cok bossta vael fıremaw gıbı tf lı bı roguedan daha fazla dmg verıyolar. toplam mc dmgında da ben 1.5m yapmıssam tf lı rogue 150 kusur k fark atıyo yanı oyle abartı bı fark yok ortada. boss farkı vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: SoRaTh, 04 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki: Rogue main hand için çok hızlı bi silah, vis'kag ondan daha iyi, ama tabi legendery bi silah şekli filanda çok süper abartı karizma ona dicek bi lafım yok :D Ok ben şu DMG meter i görünce bu postu yuttum bile. sölemedim var sayın, olmadı gülün geçin , ben unuttum bile :D[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar