Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue - ss

CapN

Öne çıkan mesajlar

o silah rogue a olmaz, main hand icin kotu bir silah diyenlere,
http://www.nurfed.com/

Need i say more ^^. And just for the record HP is overrated, i mean who wants a tank with over 15k HP, i mean really =. And Thunderfury is TERRIBLE for rogues, just look at Orgetorixx's DPS, sad, just sad. But on to the good stuff, great job everyone tonight. Here is our loot, DPS screenshot, and Onyx's HP.

[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 04 Aralık 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bir sword spec rogue için en iyi silahlar ve gear nedir sizce?

bu arada o turuncu sword u bizim serverda da (BL US) bir gnome rogue un elinde görmüştüm. çok üzüldüm bütün kar,zmasını kaybetmiş gnome un elinde. sırtına takınca gnomdan daha uzun olduğu için ucu yerin içinde kalıodu :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chorap, 04 Aralık 2005 16:40 tarihinde demiş ki:
bir sword spec rogue için en iyi silahlar ve gear nedir sizce?

Thunderfurry+Choromaticly tempered sword + 800 üzeri ap = gg
Ns veya bf > rank set olduğu icin bf yada ns set[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Signature Avatar
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.Daggersız rogue la daggerlının farkı ne?[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoRaTh, 04 Aralık 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Rogue main hand için çok hızlı bi silah, vis'kag ondan daha iyi, ama tabi legendery bi silah şekli filanda çok süper abartı karizma ona dicek bi lafım yok :D

Ok ben şu DMG meter i görünce bu postu yuttum bile. sölemedim var sayın, olmadı gülün geçin , ben unuttum bile :D[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue
Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...