-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 O belli olmaz... Ayrica yetenek degil de zerge bakiyor diyene de guldum. Takim PVP'sini iyi yapan alir 10 v 10 karsilasildiginda da. Bana sanki maglubiyetlere bahane olarak `PVPsi kotu zaten oyunun canim.` deniyormus gibi geldi. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yok ya ne bahanesi rank7 oldum pvp kötü değil ama pvp bazı yerlerde olmamalı eskisi gibi olsun valla ne güzel önceden tarren mill map dan silinirdi soutshore da öle koşturup dururduk yusuf formatta şimdi nasıl ama flag peşinde koş :)[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hocam oyle olunca lowbielere oluyordu olan. PVP mi oluyordu? AOE yagar kim daha az AOE'ye girerse rakip tarafa gider vb... Server gocmesini soylemiyorum bile.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 en azından quake fln değil de warcraft oynadığımızı hissediyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ee AV çokmu farklı bu dediklerinden ama gel görki millet av girmiyor bile artık bakma TUF+ring varda millet onun için giriyor yoksa giren adam çok zor çıkar[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: -Wissy, 25 Kasım 2005 21:29 tarihinde demiş ki: O belli olmaz... Ayrica yetenek degil de zerge bakiyor diyene de guldum. Takim PVP'sini iyi yapan alir 10 v 10 karsilasildiginda da. Bana sanki maglubiyetlere bahane olarak `PVPsi kotu zaten oyunun canim.` deniyormus gibi geldi. =] orda alıyo dediğim şey oyun diil HK... ayrıca hiç umrumda diil zaten orda kazanmak kaybetmek bi anlam ifade etmiyo bana rank peşinde koşan bi insan diilim zaten... neyse bu konu böle uzarda gider[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Eee ne olcakti? Karsindaki adami oldurunce HK aliyorsun. Seker mi versin oyun sana?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nys boşa gerginlik yaratmanın bi anlamı yok bi şey demicem ben sevmiyorum sen seviyosun bu kadar basit sen kendi işine bak ben kendiminkine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: -Wissy, 25 Kasım 2005 20:21 tarihinde demiş ki: BG'leri neden sevmiyorsunuz? Neden sevmedigimi dilimin dondugunce anlatayim. War 3 oynamis biri olarak gercekden oyunu cok sevdim ama oyunu sevmemin nedeni cok iyi bir strateji oyunu olmasindan dolayi degil, oyunda arka planda cok iyi bir hikaye var arti cok guzel karakterler var herseyden once bir arthas drami var. Ben cok uzulmusdum arthas icin o zaman :). Ayrica her irk cok guzel yapilmis binalari, uniteleri ne bilim bir tauren war chief in for my ancestors diyip karsi tarafa dalmasi, butun bu ayrintilar warcraft evrenini benim icin cok buyuleyici bir hale getiriyor. Gercekden bir grunt gibi kucuk bir unitenin bile savasmasi orda bana cok gaz veriyor :) OYUNDA RUH VAR boyle anlatayim kisaca. Wow dada gercekden bu atmosferi az cok olsada buldum pvp serverlarda, ama simdi BG ler bu yukarda bahsettigim herseye aykiri benim icin yani cok yapay ve zorlama birsey !!! Siraya gir bayragi al usse geri don !!! Nedir bu , tamamen oyuna cesit olsun diye konulmus bir sacmalik. Ben o meydan savaslari tadini bulamiyorum BG lerde halbuki raidlerde var bu tad. Pvp yi bitiriyor, raidleri bitiriyor BG ler. Cunku rank kasmak daha kolay orada. Halbuki BG ler olmasa rank kasmak icin surekli bir catisma olacak oyunda, omuz omuza verip savasabilecegiz hep beraber, surekli bir hareket olacak oyunda. PvE serverinde char acmamamin nedeni bunlardi ama simdi PvP nin ne farki kaldi PvE den ? Oyun boyle ecis bucus bir hale geldi benim icin. Ne bilim koskocaman bir orc warrior yada asmis bir human mage siraya girmis bayragi kapmayi calisiyorlar !!! O bayrak blizzin .... [Bu mesaj Law tarafından 25 Kasım 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bg ler ve dishonor killer benim için pvpyi bitirdi wowda benim warcraft dünyasından beklediğim şey gidip adamların şehrine girebilmek yemişim lumber milli tut sne koş madeni al veya al bayrağı üsse getir. wow değil ki bunlar sıradan oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: -Wissy, 25 Kasım 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Hocam oyle olunca lowbielere oluyordu olan. PVP mi oluyordu? AOE yagar kim daha az AOE'ye girerse rakip tarafa gider vb... Server gocmesini soylemiyorum bile. Lowbieler eger sikayet ederse gitsinler pve de oynasinlar, alternatifi var, peki benim gibi BG leri istemeyenler icin alternatif yok.Aslinda var oyunu birakmak ama buda blizzin isine gelmez, altin yumurtlayan tavuklari kesemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Adam oldurmek icin surekli BG lere girmek zorundasin. Minimum 15 kisiye karsi oynuyosun. Belki ben 2li takilip adam ganklemek istiyorum? Surekli EPL veya WPL de adammi aranacam? Cok oyun denedim su zamana kadar dedigim gibi aralarinda en iyi PvP olani DAOC'tur (oynayanlar bilir mutlaka) ustunede daha gelmedi. Onunda developerlar icine etti..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bowlar o kadar güzel deilmiş üzüldüm 16agi + 1% crit olsa manyak olurdu ama deil :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Afterdeep, 26 Kasım 2005 07:02 tarihinde demiş ki: Adam oldurmek icin surekli BG lere girmek zorundasin. Minimum 15 kisiye karsi oynuyosun. Belki ben 2li takilip adam ganklemek istiyorum? Surekli EPL veya WPL de adammi aranacam? Cok oyun denedim su zamana kadar dedigim gibi aralarinda en iyi PvP olani DAOC'tur (oynayanlar bilir mutlaka) ustunede daha gelmedi. Onunda developerlar icine etti.. Dogru 2 kisi birlesip de Mob ustundeki adamlari kesip egonu tatmin etmene yardim etmeli Blizz. Pardon..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enots Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Arkadaşlar AQ den yeni setler düşüyormuş ben yeni öğrendim mesela bu Hunter seti. Buda Rogue ben beyenmedim o ayrı bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya anlamıyorum bg ler pvp yi oldurdu denıyorda,yok oyle bişi ya.Al yanına 2-3 adam bas bi yeri.Doğra lowbieleri,sonra onların alternatifleri ya da guıldelerınden adamlar gelıcektır kesınlıkle. Benım bugun 2.7k kıllım fln var [cok az tabıkı] bunun 1.5k sı dışarda olanlardır.Ki kasmadım,Stromgarde,STV,tarren mill gibi yerler doğal raid yerleri sizi serverlar olu herhalde. Heryerde goruyorum ben,kombata girmemek için sakınmak zorundayım [ki genelde el sallar geçeriz] ki buda aşırı zevkli bişeydir.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aylardır raid to undercity raid to bilmemne yazısı gormedim desem? neden sevmedigimiz anlasilirmi bg yi? "hergün" istisnasız hergün olan raidler bgler ciktigindan beri yok 2 kisi toplanip gank yapiim olayı degil bu oyunun ruhunu öldürüyor anlamadıgnız sey bu bglerin olmaması gerekirdi ama $ pwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 said: Suark, 28 Kasım 2005 00:32 tarihinde demiş ki: ya anlamıyorum bg ler pvp yi oldurdu denıyorda,yok oyle bişi ya.Al yanına 2-3 adam bas bi yeri.Doğra lowbieleri,sonra onların alternatifleri ya da guıldelerınden adamlar gelıcektır kesınlıkle. suark sanırım sen bg çıkmadan önce oynamıyordun yada bglerin gelmesinden kısa bir süre önce oyuna başladın. en az 70 kişiyle hiç tarren millde savunma yapmadıysan, hiç astranaarı basmadıysan bunu söyleme bence.[signature][hline]msn : [email protected] / Rogues Do It from Behind.. [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 doru haklısın aslında.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 koysunlar Racial Leaderların basına saglam bi cp o zaman canlanır bu işler 20-25k repu koysalar oyun o kadar çok deişirki.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 ya arkadaslar bu yeni set lerin vericeii bonus ları bilen varmı ?[signature][hline]Eu-Magtheridon Ud warlock http://wow.allakhazam.com/profile.html?603521 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 nekro gelecek ama; https://web.archive.org/web/20051126020845/http://mammae.org/images/1.9/ bazı itemlar nerflenip cıkmıs. 385 max damage imis malum balta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar