Regalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Sam palayı az daha sık dişini 14 yap bırak mage ol bas i win buttona keyif alarak oyna instance olsun pvp olsun zaten grbunuz var daha ne[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: neverhood, 24 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: bence tam tersi günde 2 saat oynayan adam bu itemlara sahip olsa günde 6-7 saat oynayan adama haksızlık olurdu, sonuçta insanlar emeğinin karşılığını alıyor. Ben 2-3 saat oynayip aldigim itemlarla gunde 15 saat oynayan tiplerin karsisinda tutunamayip dayak yiceksem surekli o oyunda esitlikten fazla soz edemeyiz. Oyun releaseden once casual playerlarla ilgili aciklama yaptilar. Iste cok kolayliklar olacak oyundan kopmayacaklar vs vs. Ben nerdeyse hergun calisiyorum, rank kasma sansim yok zaten (haftada 500k yapan asosyal tipler yuzunden) instance run yapmak istesem amerika saatiyle aksam 18.00de basliyolar, bu bende sabah 11.00 e denk geliyo. Hafta sonlari cogu zaman calistigim icin onlarda yatiyo. Ben servera girdigimde (Aksam 20.00 de falan-serverlar bombos-amerikada saat sabaha karsi 3-4 cunku) EE simdi napiym ben. Oyunun releasinden beri char kasiyorum biktim artik. Cilki cikti-adam gibi PvP sistemi yapsinlar bare tek istedigim (DAOCtaki gibi mesela) Yeni adam gibi online oyun ciksada denesem. Memnun kalirsam birakacam. PvE agirlikli bu oyun ne kadar kassalarda..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Raid yapanların günde 15 saat oynadığını nerden çıkartıyorsun anlamıyorum. Biz şu anda haftada sadece 2 gün ve toplam 7-8 saat raid yapıyoruz. BWL'i öğrenme zamanında haftada 5 gün toplam 25-30 saat raid yapıyorduk. Örneğin Magtheridon'da 9 tane nefarionu öldüren guild var, biri olmasa dğerine girersin haftada 3-4 gece AQ yapıp istediğin her itemi alırsın.[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 25 Kasım 2005 09:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çok mukemmel itemlar var oyunu uzun sure bırakamıycaz gibi geliyor hele o legendary mount nedir oyle sonra baya yere exalted kasmam gerekicek timbermawla simdiden başlayım bare[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Afterdeep, 25 Kasım 2005 07:49 tarihinde demiş ki: said: neverhood, 24 Kasım 2005 22:02 tarihinde demiş ki: bence tam tersi günde 2 saat oynayan adam bu itemlara sahip olsa günde 6-7 saat oynayan adama haksızlık olurdu, sonuçta insanlar emeğinin karşılığını alıyor. Ben 2-3 saat oynayip aldigim itemlarla gunde 15 saat oynayan tiplerin karsisinda tutunamayip dayak yiceksem surekli o oyunda esitlikten fazla soz edemeyiz. Oyun releaseden once casual playerlarla ilgili aciklama yaptilar. Iste cok kolayliklar olacak oyundan kopmayacaklar vs vs. Ben nerdeyse hergun calisiyorum, rank kasma sansim yok zaten (haftada 500k yapan asosyal tipler yuzunden) instance run yapmak istesem amerika saatiyle aksam 18.00de basliyolar, bu bende sabah 11.00 e denk geliyo. Hafta sonlari cogu zaman calistigim icin onlarda yatiyo. Ben servera girdigimde (Aksam 20.00 de falan-serverlar bombos-amerikada saat sabaha karsi 3-4 cunku) EE simdi napiym ben. Oyunun releasinden beri char kasiyorum biktim artik. Cilki cikti-adam gibi PvP sistemi yapsinlar bare tek istedigim (DAOCtaki gibi mesela) Yeni adam gibi online oyun ciksada denesem. Memnun kalirsam birakacam. PvE agirlikli bu oyun ne kadar kassalarda.. özet olarak "vaktim yok vaktim olmamasına rağmen günde benden 7-8 kat daha fazla oynayıp uğraşan adamın beni çatır çutur dövmesini, daha iyi ekipmana sahip olmasını eşitsiz, adaletsiz olarak tanımlıyorum" gibi bir yaklaşımın var senin istediğin tarzdan eşitliğin bir tek çözümü var: her ay GM'ler serverdaki oyunculara eşit miktarda aynı epicleri mail yoluyla gönderir, bireysel uğraşıyı, çabanın etki katsayısını 0 a indirger, herkes eşit olur. Item faktörü ve oyuna ayrılan süreyle karakterinin güçlenmesi zaten MMORPGların özüdür eğer günde 2-3 saat oynayarak bir şeyler yapabilmek istiyorsan RTS oyna, starcraft oyna ne bileyim warcraft 3 oyna hoş orda da günde 10 saat oynayan gosu 300 apmsiyle yaradana sığınıp tower rushı koymasını bilir ama gene de biraz şansın olur zaten AQ'yi indirmiş bütün epicleri silip süpürmüş guildleri pek pvp yaparken göremezsin, bütün vakitlerini muhtemelen pve alıyordur, bunun dışında ekipmani çok iyi olan adamların AB'de iyi organize olup bayrak koruma, yem atma, fake atma gibi taktikleri iyi uygulayan takımlar karşısında ezildiğini gördüm ama tek başına girdiğinde arathi basinde hiç bir şey yapamazsın, takım halinde oynamayan randomların teamspeakli takım oyunu oynayan guild karşısında tokatlanmasına şahit olursun. Benim de kişisel tecrübelerim ekipmanları rakiplerinden kötü olan adamların Arathi Basin veya Warsong Gulch'ta "pve"ye ağırlık vermiş arada gelip pvp yapan adamları ezdiği yönündedir, adam ne kadar full epic olursa olsun ekipmanı kötü olan pvp takımı tecrübeli ve takım koordinasyonunu karşısındakinden daha iyi oturtmuş olduğu için oyunu kazanır. yani MMORPGlar da iki faktör var anlayacağın bunlardan birincisi vaktinin olması ve karakterini güçlendirmek, ikincisi ise "massively multiplayer" özünü kavrayıp tek başına bir şeyler yapamayacağını, arkanda seni destekleyecek takım arkadaşların olması gerektiğini kabullenmek. Bunlardan birincisi ve ikincisinin önem katsayıları spesifik durumlara göre değişse bile Arathi Basin ve WSG gibi iki örnekte ikincisinin daha önemli olduğu aşikardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 gereksiz laflar uretmissin. bu oyun ciktiginda power gamerlar icin cikiyor denmedi, herkese uygun seyler var diyerek cezbedildi insanlar. ama gel gor ki gunde 3 bilemedin 4 saat bir oyuna sarmak az olan zamani daha da azaltiyor. tabi ki ugrasan adamda daha iyi ekipman daha fazla tecrube olacak. ama benim isim gucum yok butun gun bilgisayar karsisinda oturabilirim diyen adamla diger oyunculari ayni kefeye koydu blizzard. neyse, siz mc bwl falan yapin. wipe geliyo alt+tab hadiii[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 AÇıkcası daha cok zaman ayıranın daha iyi itemları olması normal tabi ki ama az zaman ayıran bir kişinin iyi item bulması söz konusu değil. Yani tier 1 item almak için minimum 5 saat falan bağlanabilmek lazım veya guildim yok ama rank kasarım dersen de gunde 2-3 saat ile ne kadar kasılabilir bilmiyorum. Kısacası her oyundaki gibi manyaklarca saatlerce oynayanların itemları daha iyi olucak yapıcak bişi yok.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: zaidral, 25 Kasım 2005 11:30 tarihinde demiş ki: gereksiz laflar uretmissin. bu oyun ciktiginda power gamerlar icin cikiyor denmedi, herkese uygun seyler var diyerek cezbedildi insanlar. ama gel gor ki gunde 3 bilemedin 4 saat bir oyuna sarmak az olan zamani daha da azaltiyor. tabi ki ugrasan adamda daha iyi ekipman daha fazla tecrube olacak. ama benim isim gucum yok butun gun bilgisayar karsisinda oturabilirim diyen adamla diger oyunculari ayni kefeye koydu blizzard. neyse, siz mc bwl falan yapin. wipe geliyo alt+tab hadiii gereksiz laflar üretmedim, muhattap aldım hata yapmışım, "gereksiz laflar çelik ayna sensin o" şeklinde ad hominem skalasında bir diyalog olduğunu bilseydim arayışının hiç vaktimi vermez işimde gücümde devinirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 casuallar babai alıyor blizz sözünü bozuyor (oyunu öle dengelicez ki casuallar da pp ler kadar ii item sahibi olucak aynı yerlere gidebilicek) anca gold shire da oturun siz tawsan neyin kesin orda dio adamlar resmen bize ellerinde bir zerg kozu warya çevirin warcrafti sc ye cevirin anasını satim o kadın boss yaknda kerringan olur ztn mekanlar creepler fln resmen zerg kolonisi orjinallik kalmadi sicirtio icine silahlar desen abarın anasını satim 200dps li 2.5 atk speedli bi bow verin huntere 15 20k critlesin tepesine tepesine verin maceleri bilmemneleri shamanlar gitsin ragnaros sololasın irenc rezil seyler yaw ne gerek war bole abarık statlara fantastik işlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Iyi de bu her seyde boyle. 2 saat ders calisanla 5 saat ders calisana ayni notu vermiyorlar? En basiti gunde 2 saat kasarak sen level 60 oldugunda zaten gunde 10 saat ugrasan adam tier 1 epici tamamlamisti bile. Ayrica herkes `en iyi` itemlere sahip olcak diye bir sey mi var? Anlamiyorum ben ne istendigini. Madem 2-3 saat oynayarak her sey elde edilebilecek o zaman bu oyunun oynama suresi 2-3 saat olur. Sonra herkes en en itemlerle sagda solda dolanir. 3-5 gun sonra da sikilir gider...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ayrica itemlerin gercek olup olmadigi belli degil daha. Sahsen ben 180 dps Mace'e sadece guldum. Bakin Thott'a bir suru 763458723 dps silah gozukuyor. Onlar icin de topic acalim hep hep?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: scorch, 25 Kasım 2005 12:11 tarihinde demiş ki: casuallar babai alıyor blizz sözünü bozuyor (oyunu öle dengelicez ki casuallar da pp ler kadar ii item sahibi olucak aynı yerlere gidebilicek) anca gold shire da oturun siz tawsan neyin kesin orda dio adamlar resmen bize ellerinde bir zerg kozu warya çevirin warcrafti sc ye cevirin anasını satim o kadın boss yaknda kerringan olur ztn mekanlar creepler fln resmen zerg kolonisi orjinallik kalmadi sicirtio icine silahlar desen abarın anasını satim 200dps li 2.5 atk speedli bi bow verin huntere 15 20k critlesin tepesine tepesine verin maceleri bilmemneleri shamanlar gitsin ragnaros sololasın irenc rezil seyler yaw ne gerek war bole abarık statlara fantastik işlere Yok öle bişey senin oyuna bakışın yanlış bi kere, sen oyuna günde 2 saat ayırıp oyunun kralları arasına girmek istiyosun, Tepkin tıpkı Ultima Onlineda günde 2 saat vakit ayırıp 3 ayda GM Tamer yapıp sonra aylarca tek binek alamamaktan sinir krizi geçirip forumlara "bu nasıl bi şaçmalık ben boşunamı kastım bu karakteri , herkez kadar benimde hakkım bu hayvanlar" diye topik açan tiplere benziyor. Bende düzenli çalışıyorum , üstelik birçok gece oturup proje çizmem gerektiği için oyuna girebildiğim süre bazen günlük ortalama 2 saatinde altına düşüyor. Ama ben son derece zevk alarak oynamaya devam ediyorum çünkü amacım rank 14 olmak deil, sadece elimdekinden daha iyi bir eşyaya daha sahip olmak , bazen bir hafta gearım değişmiyor ama bu sadece bulduğum ilk daha iyi eşyada fazladan sevinmeme yol açıyor evde sevinç turları atıyorum. ( hatırlıyorumda Hunter'ıma Broken tooth'u tamelediğimde annem bize galmişti oturmaya, ben böle çığlıklar içinde evde koşuşturuyorum gelinide annemi sakinleştirmeye çalışıyor "panik yapcak bişey yok oyunla ilgili seviniyo bişey olmadı" diye, kalpten gidiyodu kadıncağız. :D) Edit:İmla [signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." [Bu mesaj FreEmoon tarafından 25 Kasım 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 iide o 130 dps 1hand e yakın 2hand bile yok onu druid lere bırakmaz paladinler shaman lar warrior lar hatta rogue lar 280+ atack power veriyoda yani enteresan, bide nası epic oluyo yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 130 dps silah olmaz.olsa da simd olmaz.epik olmaz legendary bile olmaz ancak artifact olabilir.bu ya fake ya da bugli statlar var.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Neverhood oyle bir yazi yazmissinki bizi hic MMPORG oynanamamis adam yapmissin. Dikkat ettiysen Avustralyadayim, burda cikan bir oyunu evimin 1km otesindeki alisveris merkezindeki EB Games'te veya baska bir yerde bulmam pek sorun olmuyo (Turkiye gibi degil o konuda anlayacagin) Yani kisaca demek istedigim cogu multiplayer oyunu alip denemisligim var. Oyundaki dengesizligi kabul et sadece, basinda casual playerlarida dusunecegiz, hardcore playerlar altinda ezilmeyecekler deniyodu. Ama bu oyunda illa 40 kisi olman lazim iyi bisiler yapmak icin. Saglam guildlere girmek icinde tonla sart var. Yok fire resist gearmis yok oymus yok buymus, onlari toplamak bile olum benim icin. Benim oyun basinda gunde 10+ saat gecirecek sansim yok malesef, is-okul hayati izin vermiyor ona. Ben sadece casuallar hede hodo olacak diye atip tuttuklari icin basladim bu oyuna. Hadi onuda gectim adam gibi bi PvP sistemi yapsinlar onada raziyim..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 PVP sisteminin sorunu ne? Ayrica sen de ZG yap hocam. 20 kisi. Gayet de guzel seyler dusuyor.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bence sitedeki tüm resimler fake, aldatmaca. Dikkatli bakarsanız, aynı sayfadaki silahları karşılaştırırsanız ( DPS değerlerini sürelerini falan ) görebilirsiniz. Tamamen fake.[signature][hline]Night Elf Warrior - Frostwhisper - Janissaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yani şimdi sence PvP çok güzel işliyo mu? AV'de ben gördüğüme moonfire atıyorum warrior 10 kişi arasına charge yapıyo birini alırım elbet diye... girenlerin çoğu bi yerde afk bırakıyo rep gelsin diye bu mudur PvP? yani ben PvP diyince IF'ye raid yapalım anlıyorum ya da ne bilim iki üç kişi takılırken ordan 3-4 ally gelsin onlarla kapışalım kim daha iyi kim işini biliyo onu görelim anlıyorum... PvP serverında oynuyorum silithus'da rep kasıyo millet kimse birbirine dokunmuyo niye?aman ben rep kasıyorum savaş çıkmasın 1 tane daha text düşücek 10 rep daha alıcam boşa gitmesin mantığı var... bu mudur PvP yani çok mu güzel işliyo PvPsi bu oyunun? eğer yok ben memnunum diyosan battlegroundlardan tamam bi lafım yok ama BG geldi PvP tırt oldu.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Swgde pvp yok derlerdi, Wow'da durum daha iyi değil. Bg dışı pvp dediğin sadece genk oluyo.. Bgde pvpye benzemiyoki doru düzgün. Paintball maşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: carignano, 25 Kasım 2005 17:40 tarihinde demiş ki: yani şimdi sence PvP çok güzel işliyo mu? AV'de ben gördüğüme moonfire atıyorum warrior 10 kişi arasına charge yapıyo birini alırım elbet diye... girenlerin çoğu bi yerde afk bırakıyo rep gelsin diye bu mudur PvP? yani ben PvP diyince IF'ye raid yapalım anlıyorum ya da ne bilim iki üç kişi takılırken ordan 3-4 ally gelsin onlarla kapışalım kim daha iyi kim işini biliyo onu görelim anlıyorum... PvP serverında oynuyorum silithus'da rep kasıyo millet kimse birbirine dokunmuyo niye?aman ben rep kasıyorum savaş çıkmasın 1 tane daha text düşücek 10 rep daha alıcam boşa gitmesin mantığı var... bu mudur PvP yani çok mu güzel işliyo PvPsi bu oyunun? eğer yok ben memnunum diyosan battlegroundlardan tamam bi lafım yok ama BG geldi PvP tırt oldu. PvP serverlarda BG ler kaldirilmali fakat PvE serverlarda kalsin adamlar orda o sekilde rank kasabilir. Veya PvP serverdaki BG ler honour kill versin ama rank atlamada bir islevi olmasin. Resmen PvP serverlarin icine ettiler. Eskiden contested bolgelerde gezmenin bir heyecani olurdu aha geldi gelecekler veya dur su ibisi bir keseyim diye veya surayi basdilar suraya raide gidecegiz. Ama artik hicbiri yok varsa yoksa BG, ya gidim call of duty oynim ne farki var ? Oyunun ruhuna aykiri birkere yok bayrak kap yok bilmem takla at yahu ne alakasi var boyle gereksiz seylere. Zaten PvP serveri degilmi, millet zaten o actiona girecek raid yapacak. Ha dedigim gibi PvE servera koy Bg leri lafim yok. [Bu mesaj Law tarafından 25 Kasım 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 oyuna yeni başladığımda ne güzeldi pm geliyo hadi raid yapıyoruz oraya buraya lvl kasmayı bırakıp ally bulmaya gidiyoduk ashanvela'da 4 saat boyunca ally kovalamaktan bi quest yapamadığımı hatırlıyorum... 300 kişi SW raidine gitmiştik server çökmüştü falan filan...nolddu civilian koydular aman benim rankıma bi şey olmasın diye XR'a bile gelmez oldular...şimdi millet ne peşinde aman killing blow'u ben alim yok şunu ben lootliim de rep kasim aman ne güzel PvP...aman çok sinirlendim birden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Fakelerde bile mage bişi yok desenize real de kimbilir ne olur:) Yeni büyüler varmış fark etmedim eh şimdi drop büyü kasıcaz hadi hayırlısı. D&D scroll peşinde koşardık onun gibi olmuş(tabii d&d de yarı-tanrı gibi bişiydikte üst lvl lerde:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BG'leri neden sevmiyorsunuz?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 BG'de benim anladığım düzeyde bi PvP yok zerg var orda kim daha iyi zerg yaparsa o alıyo seni kişisel beceriymiş bunun hiç bi önemi yok...ayrıca tekrar söylüyorum insanlar rep leech yapmaya gidiyo oraya exalted oliim item alim mantığı var... ben ally'ın TB'ye raid yapmasını istiyorum bana bi anlam ifade etmiyo blood topla boss summon et o kessin herkesi sen oyunu kazan... orgrimmar'a raid yapılsın thrall'ı savuniim istiyorum asıl zevkli raid PvP bence budur...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çünkü heyecan yok + no skill çok basit denklem kısacası 10 saat kasan herkes rank14 oluyor elbet[signature][hline]DDO > WoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar