Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ahaha iyimiş[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bi tane de ben koyiyim bari buraya,ayrıca no offence ----------------------------------------------------- [spo1=Tıkla]anne 8 yasindaki kiziyla otobuste gidiyorlar. Duraklarin birinde bikac tane hayat kadini, musteri bekliyorlar. Kiz annesine; "bunlar kim? ne diye bekliyorlar?" diye soruyor. Anne de; "Bunlar kocalarini bekleyen kadinlardir" der. Bunu duyan otobus soforu donup, -"Cocuga boyle sacma sapan sey anlatmayin, Bunlar oruspudur ve para icin erkeklerle yatiyorlar" der. Cocuk da; -"Anne bunlar erkeklerle yatarlarsa, o zaman da cocuklari olur, bu cocuklar sonra ne oluyor. Annenin yaniti: -"Otobus soforu"[/spo]--------------------------------------------------- edit:spoiler düzeltme [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail [Bu mesaj chagy tarafından 01 Aralık 2005 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çook bombaymış[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hiç gülemedim.[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) Magtheridon = Undead [ name : Updead] Lvl 22 tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 hoş işte[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 otobüs şöförü esprisi biraz gülümsetti ayrıca yılın fıkrası lafını nerden kazanıyor ki?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 eameahaeuhameha supermi$ :)[signature][hline]DIEZ Positiv[b]E The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Eh..Yılın fıkrası değildir ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bunlar küçük emrah adaptasyonları hep . İlerleying artıh .[signature][hline]gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 bi adam varmış düşmüş ölmüş[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 otobüs şöröü iyiymiş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morena Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Bir gün amerikalı bilim adamları magarada yaşı 1.582.903 yaşında bir fosil bulurlar ve bu fosili dünyanın istihbarat teşkilatlarını denemek amaçlı kullanmaya karar verirler. * önce japonların istihbaratı mağaraya girer ve15 dk sonra >dışarı çıkarlar ve -bu fosilin yaşı 1.400.000 ila 1.600.000 arasında derler **daha sonra amerikadan FBI girer ve 12 saat sonra baya bi >havalı şekilde çıkarlar. -bu fosilin yaşı 1.500.000 ila 1.600.000 derler ***daha sonra rusların istihbaratı gelir ve sırf amerikalılara inat içerde 2 gün kalırlar.daha sonra çıkarlar ve derlerki > > -bu fosilin yaşı yaklaşık olarak 1.500.000 ila 1.550.000 >arasında derler. **** son olarak bizim M.İ.T girer ve aradan bir hafta geçer mağaradan ses yok 1 ay olur ses yok 1.5ay olur ses yok,dışarıda bir >gazeteci topluluğu beklemeye başlar tam içeri girilmesi düşünülürken bizimkilerden biri dışarı çıkar.yaka paça dağılmış gömleğin yarısı dışarıda... sigarası için bir ateş ister sigarsını yakar o sırada gazeteciler heycanla sorarlar : Içeride çalışmalar nasıl efendim fosilin yaşını bulabildinizmi? Bizimki sigaradan bir fırt çeker ve "Fosilin yaşı tam olarak 1.582.903 " der. Bunu duyan gazeteciler şaşkınıkla sorarlar -Nasıl becerdiniz bunu,fosilin yaşını tam olarak tahmin ettiniz?? derler. Bizimki sigaradan derin bir nefes çeker ve derki - - Çok zor oldu ama "KONUSTURDUK PEZEVENGİ"[signature][hline]heyo heyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 otobüs şoförü fıkrası harbi süpermiş :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 beğendim valla!!!![signature][hline]A false friend and a shadow appear only sun shine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlar.Bi ara Almanın telefonu çalmış.Adam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demiş.Japonunda bi ara telefonu çalmış.Adam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuş.Temel vayybe teknolojiye bak demiş.Temel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demiş.Temelde trabzona mail attım demiş[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 ben onun sonunu faks çektim diye biliyodum[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 böyleydi herhalde[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 MİT fıkrası güzelmiş:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: -gg, 01 Aralık 2005 03:07 tarihinde demiş ki: küçük emrah fıkraları yatışlarda [signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: nba, 01 Aralık 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlar.Bi ara Almanın telefonu çalmış.Adam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demiş.Japonunda bi ara telefonu çalmış.Adam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuş.Temel vayybe teknolojiye bak demiş.Temel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demiş.Temelde trabzona mail attım demiş Bu bir fıkra değil, reklam filmi, hatta bende videosu var. Orjinali sanırım amerikalı japon ve rustu ya da almandı, emin değilim. Ayrıca olay fuarda değil bir saunada geçiyor üstlerinde hiçbirşey yok sadece havluları var, dolayısıyla telefon çalma olayına şaşırır gibi yapıyorlar başta.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 01 Aralık 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 supermiş ama ben anlatırken kahya yerine sutçu diyeceğim hehehehe :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 löl.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 MİT fıkrasını bulmam lazımdı zaten iyi oldu...En beğendiğim üç fıkradan biridir.Prawlerin fıkrası güzelde örneklerdende anlaşılabileceği gibi farklı çeşitlerii var bu nedenle bir kaç duyuştan sonra zevk vermiyor-gerçi iyi fıkra ona lafım yok...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: Rewendor, 01 Aralık 2005 17:53 tarihinde demiş ki: said: nba, 01 Aralık 2005 17:31 tarihinde demiş ki: Japon,Alman ve Temel bi teknoloji panelinde buluşmuşlar.Bi ara Almanın telefonu çalmış.Adam el kadar telefon çıkarmış,Temel vaybe teknolojiye bak demiş.Japonunda bi ara telefonu çalmış.Adam iki tane küçük parça çıkarmış birini ağzına birinide kulağına koymuş ve konuşmuş.Temel vayybe teknolojiye bak demiş.Temel bi ara osurmuş, adamlar sen öyle naaptın demiş.Temelde trabzona mail attım demiş Bu bir fıkra değil, reklam filmi, hatta bende videosu var. Orjinali sanırım amerikalı japon ve rustu ya da almandı, emin değilim. Ayrıca olay fuarda değil bir saunada geçiyor üstlerinde hiçbirşey yok sadece havluları var, dolayısıyla telefon çalma olayına şaşırır gibi yapıyorlar başta. eet hatta birinin parmağından diğerininde dişinden çıkıyordu üçüncüsü malum ve beni yaran cümleyi söylüyor "fax gönderdim" =) tabi reklam ingilizceydi.[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 said: chagy, 01 Aralık 2005 13:07 tarihinde demiş ki: bi tane de ben koyiyim bari buraya,ayrıca no offence ----------------------------------------------------- [spo1=Tıkla]anne 8 yasindaki kiziyla otobuste gidiyorlar. Duraklarin birinde bikac tane hayat kadini, musteri bekliyorlar. Kiz annesine; "bunlar kim? ne diye bekliyorlar?" diye soruyor. Anne de; "Bunlar kocalarini bekleyen kadinlardir" der. Bunu duyan otobus soforu donup, -"Cocuga boyle sacma sapan sey anlatmayin, Bunlar oruspudur ve para icin erkeklerle yatiyorlar" der. Cocuk da; -"Anne bunlar erkeklerle yatarlarsa, o zaman da cocuklari olur, bu cocuklar sonra ne oluyor. Annenin yaniti: -"Otobus soforu"[/spo]--------------------------------------------------- edit:spoiler düzeltme bende bunu taksi cinsinden biliom. [spo2=taksi versiyonu]cok soru soran bi cocuk babasıyla taksiye biner. yolda giderlerken cocuk yolda bikac kadın gorur. cocuk babasına ''bunlar kim'' die sorar. babası ''onlar is kadını is yaparlar'' die yanıtlar. bunun uzerine taksi soforu '' oglum baban sana yalan soyluyo, onlar or.spu. para icin erkeklerle yatarlar'' der. babası biraz sinirlenir taksicinin bu sozune. daha sonra yolda giderlerken cocuk bu sefer bir kac adam gorur. ve gene sorar '' baba baba, bunlar kim. ne yaparlar? ''. baba:onlar is adamı. is yaparlar die gecistirir. ama taksici gene lafa atlar ve '' oglum baban gene yalan soyluyo onlar pez.venk , onlar daha demin gordugun kadınları satarlar'' der. babası iyice sinirlenir ama bisi demez. yolda giderlerken bu sefer bir kac cocuk gorur yolda. ve gene sorar ''baba baba bunlar ne? ne yaparlar'' . babası '' oglum bunlar or.spu cocugu, buyuyunce taksi soforu olurlar''[/spo] not: kimse ustune alınmasın bu fıkradan. gene biri cıkar nasıl bole yazarsın der die korkuomda:) [Bu mesaj barbu tarafından 01 Aralık 2005 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar