NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ya Karamehmet sözünü tutmamışsa.Yani paranın hepsini yatırdım deyip yarısını yatırdı ise.Punduna getirdi ise.O zaman Fatih Altaylı sözünü tutmamış olmaz değilmi.[signature][hline]Palantis Admin www.palantis.com İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bir kere yorum yapmadan önce konuya hakim olmak lazım devir paranın para kazandığı devir böyle bir zamanda mehmet emin karamehmet milyarlarca doları 5 sene kullandı defalarca tmsf yi aldattı sonundada asıl borcunun faizi etmeyen bir para ödedi bu şartlar altında devlete bende borçlu olmak istiyorum[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 said: NeroWarden, 29 Kasım 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Ya Karamehmet sözünü tutmamışsa.Yani paranın hepsini yatırdım deyip yarısını yatırdı ise.Punduna getirdi ise.O zaman Fatih Altaylı sözünü tutmamış olmaz değilmi. buna çok güldüm yahu :D ne demek ya yatırdım diyip yatırmamak saklambaç mı oynuyolar oyun mu bu, yatıp yatmadığı bellidir, adamın lafına bakıp söylenmiyor ya bu, tmsf açıklıyor yatırdı tamam anıracaklar anırsın diye lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Mehmet Emin Karamehmet bu anıttırır adamı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Tutsa noolcak tutmasa noolcak yaa Bırakın anırmasın... Eşeklerinde bi şerefi vardır:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 kendının esek oldugunu bılen adamı severım ne guzel soylemıs anırırım dıye esek herıf[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 anırıyo zaten surekli ekstradan oraya çıkmasına gerek yok[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 oeh fatih altaylı yı bu kadar ciddiye almaları garip yani adam bazı konularda aynı forum yazarı gibi atıp tutuyo bu ilk anırması gereken konu değil yani :) [spo1=konuyla alakalı] http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=171379 Neyi hatırlattı bana, diyordum. Anlatmaya çalışayım. Meydan Larousse yayımı işinde, eski Yeni Sabah'ın sahibi Safa Kılıçlıoğlu benim büyük ortağımdı. Yaşça büyük olmasına büyük, yatırımdaki payı açısından da ayrıca büyüktü. Girişimi yürüten benim. Ofset için Avrupa kâğıdı şarttır, Almanya'dan özel dizgi makinesi, Lynotipe'tan (taa Amerika'dan) bizim için yapılmış hurufat almanız lazım, diye titizleniyorum. Kılıçlıoğlu'nun tepesi, farkındayım attı atacak. Bir gün Cağaloğlu'ndaki binada, onun çalışma odasında, ortak dostumuz Nihat Erim'le birlikte bu meseleleri konuşuyoruz. Erim, aramızda yeni bir kavga çıkmasın diye orada. Safa Bey sordu bana: – Sen bu fasikülleri, hem de tanesi 5 liradan (o devrin pahalı dergisi Hayat 1 liraya satılıyor) kaç satacağını umuyorsun? – İyi satarız, ama rakam veremem, dedim. İşte o zaman tepesi attı: – 20 000 sat, Beyazıt Meydanı'nda bir bankın üstüne çıkıp, sana söz veriyorum, eşşek gibi anıracağım. Nihat Bey de şahidimiz olsun! Estağfurullah Efendim, demekte kusur etmedimse de, biz Meydan Larousse'un ilk fasikülünü 100 000, 6'ncı sayıdan sonra 120 000 bastık; beş yıl boyunca da devam ettik. Bırakın hatırlatmayı, o beş yıl, aramızda eşek lafı geçmesin diye özel itina gösterdim. O da Allah'tan (!) hatırlamadı. Bu tür vaatler pek de kolay hatırlanmıyor. [/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ben lafın gelişi demiştim er kurtarır[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 niye o fatihi gene medya!!! meshur etmemis miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Ve Fatih Altaylı anırdı! Evet muhalif gazetecileri haksız çıkarmadı dedikleri gibi köşesindeki başlıkla anırdı. 12 milyar dolarlık Aai! Aai! "Türkiye de kimsenin cesaret edemediği uzanları yazarak 6 milyar dolarlık soygunu ortaya çıkardım" "Karamehmetin anlaşmasını ortaya çıkararak devlete 7 milyarlık bir kazanç daha sağladım" "Dinç Bilgini de yazarak 1 milyar dolarlık bir kapı daha gösterdim"[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 run lola run[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Gündeme gelme çabaları, popülarite. Deniz Akkaya çıkar ben sevgilimden tokat yedim der. Fatih Altaylı orda burda anırırım der. Bir nevii ağzı olan konuşuyor.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tutmaz bence negüzel olurdu tutsa acaip bi bomba olurdu :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Altaylı'nın gs-fb maçından sonraki yazısını okuduysanız orda bir miktar anırmış zaten, gerek kalmamış yani buna[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 elbetteki katiyen yapmicak.sadece prim yapmak icin ortaya atilmis bir laf...[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 tutmicaktır..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 O adam zaten iki cümle veya kelime arasında "ııööö" şeklinde sesler çıkar mıyor mu ? Anırmaktan pek de farklı değil aslında[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Bence çok objektif ve çağdaş bir yazar... *Ufaktan tüyer* [signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar