Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Altaylı sözünü tutucak mı ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

bir kere yorum yapmadan önce konuya hakim olmak lazım

devir paranın para kazandığı devir böyle bir zamanda mehmet emin karamehmet milyarlarca doları 5 sene kullandı defalarca tmsf yi aldattı sonundada asıl borcunun faizi etmeyen bir para ödedi

bu şartlar altında devlete bende borçlu olmak istiyorum[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NeroWarden, 29 Kasım 2005 13:35 tarihinde demiş ki:
Ya Karamehmet sözünü tutmamışsa.Yani paranın hepsini yatırdım deyip yarısını yatırdı ise.Punduna getirdi ise.O zaman Fatih Altaylı sözünü tutmamış olmaz değilmi.

buna çok güldüm yahu :D
ne demek ya yatırdım diyip yatırmamak
saklambaç mı oynuyolar oyun mu bu, yatıp yatmadığı bellidir, adamın lafına bakıp söylenmiyor ya bu, tmsf açıklıyor yatırdı tamam anıracaklar anırsın diye lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

anırıyo zaten surekli ekstradan oraya çıkmasına gerek yok[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

oeh fatih altaylı yı bu kadar ciddiye almaları garip
yani adam bazı konularda aynı forum yazarı gibi atıp tutuyo
bu ilk anırması gereken konu değil yani :)

[spo1=konuyla alakalı]
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=171379
Neyi hatırlattı bana, diyordum. Anlatmaya çalışayım.
Meydan Larousse yayımı işinde, eski Yeni Sabah'ın sahibi Safa Kılıçlıoğlu benim büyük ortağımdı. Yaşça büyük olmasına büyük, yatırımdaki payı açısından da ayrıca büyüktü.
Girişimi yürüten benim. Ofset için Avrupa kâğıdı şarttır, Almanya'dan özel dizgi makinesi, Lynotipe'tan (taa Amerika'dan) bizim için yapılmış hurufat almanız lazım, diye titizleniyorum. Kılıçlıoğlu'nun tepesi, farkındayım attı atacak.
Bir gün Cağaloğlu'ndaki binada, onun çalışma odasında, ortak dostumuz Nihat Erim'le birlikte bu meseleleri konuşuyoruz. Erim, aramızda yeni bir kavga çıkmasın diye orada.
Safa Bey sordu bana:
– Sen bu fasikülleri, hem de tanesi 5 liradan (o devrin pahalı dergisi Hayat 1 liraya satılıyor) kaç satacağını umuyorsun?
– İyi satarız, ama rakam veremem, dedim.
İşte o zaman tepesi attı:
– 20 000 sat, Beyazıt Meydanı'nda bir bankın üstüne çıkıp, sana söz veriyorum, eşşek gibi anıracağım. Nihat Bey de şahidimiz olsun!
Estağfurullah Efendim, demekte kusur etmedimse de, biz Meydan Larousse'un ilk fasikülünü 100 000, 6'ncı sayıdan sonra 120 000 bastık; beş yıl boyunca da devam ettik.
Bırakın hatırlatmayı, o beş yıl, aramızda eşek lafı geçmesin diye özel itina gösterdim. O da Allah'tan (!) hatırlamadı.
Bu tür vaatler pek de kolay hatırlanmıyor. [/spo][signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Ve Fatih Altaylı anırdı!

Evet muhalif gazetecileri haksız çıkarmadı dedikleri gibi köşesindeki başlıkla anırdı.

12 milyar dolarlık Aai! Aai!

"Türkiye de kimsenin cesaret edemediği uzanları yazarak 6 milyar dolarlık soygunu ortaya çıkardım"
"Karamehmetin anlaşmasını ortaya çıkararak devlete 7 milyarlık bir kazanç daha sağladım"
"Dinç Bilgini de yazarak 1 milyar dolarlık bir kapı daha gösterdim"[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Altaylı'nın gs-fb maçından sonraki yazısını okuduysanız orda bir miktar anırmış zaten, gerek kalmamış yani buna[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...