bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Medyada büyük polemik. TMSF nin Dünyanın 17.zengini olarak gösterilen Çukurova Grubunun sahibi Mehmet Emin Karamehmet in mal varlığına borcuna karşı el koyması medyada bir polemik yarattı. Ciner Grubuna astronomik bir rakamla transfer olan Fatih Altaylı Temmuzda Hürriyet gazetesinde yazdığı köşesinde; "Eğer Karamehmet 20 ay içersinde TMSF ye borcunu ödeyebilirse bende gider TMSFnin kapısının önünde eşek gibi anırırım." diye belirtmişti. ve bugun Mehmet Emin Karamehmet Milyonlarca dolarlık borcunu TMSF ye ödedi. Şimdi merak konusu olan Fatih Altaylının sözünü tutup tutmayacağı. Gün içersinde SKY TÜRK televizyonu TMSF binasının önüne canlı yayın aracı göndererek günü takip etti fakat Fatih Altaylı hala gelmiş değil. Bakalım sözünü tutucak mı ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 biriside gs trömsöye yenilirse ülkeyi terkederiz demişti. onu yaparsa belki fatih altaylıda gider anırır.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 anca viski doker saga sola, zaten anirmiyo mu hem?[signature][hline]kasim 2005 seti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tutmucak tabi ne zaman tuttu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 fatih anır sen tmsf'de hep.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 tutçağına inanıomusunuz harbiden? güldürmayın beni yav .. :)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 ah fatih ah[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 doru =)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 aslında mail bombardımanına tutmak lazım benım adaşı.. erkeksen anırırrsın..delikanlıysan bağır falan içerikli mailler :P[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. [i]www.07Genclik.net - AntalyaSpor Taraftar Grubu Forumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 lol ya. böyle tipler kendi kendini zor duruma düşürüyor işte zaten anırdıkları için bütün yıl.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 zor duruma düştükleri yok prim yapıyorlar, gündemde kalıyorlar. bulunduğu mevki binlerce kişinin sorumlulugunu üstelenebilcek bir konum olmadıgı için otorite sarsılması gibi bir sıkıntılarıda yok. reklamını yapıyor sagda solda konuşuluyor, forumlara böyle topicler açılıyor :) , sky turk de 3 kuruş peşinde araç yolluyor heh herkesin işi görülüyor işte daha ne olsun.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Kısacası kendi çaplarında eğleniyorlar işte elleşmeyin...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Reklamın iyisi kötüsü olmaz, hep doğruluğuna inanmışımdır bu sözün. Gene haklı çıktı =)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Galatasaray da yöneticili yapmışların hastalığı oldu bu herhalde yahu,kimse sözünü tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Bu , herkesin içinde belli çaplı bir çıkarı olduğu bir reklam oyunu sadece... Dyna da çok güzel açıklamış zaten...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 eşek dedıgın anırsa ne olur anırmasa ne olur yanı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Yapmayın arkadaşlar adam belki sabah gitmiştir 6-7 gibi... Günahını almayalım ne diyorum ben ya o adamı hiçbir zaman sevdim işi gücü millete laf atmak oldu hatta hızını alamadı kendisi gazetesinde çalışana laf attı ama en sonunda patladı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 ya o deilde ciddi ciddi karamehmet tum borcunu odedimi tmsf ye yani hic borcu kalmadımı??[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 benim bildiğim yapıkredideki hisselerini ve turkcelldekileri sattıktan sonra kalmamıştı gerçi turkcelldekileri satmaktan sonradan vaz geçti ama kapatmıştır borçlarını[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 fatih altaylı ve sözlerini tutmak, aynı cümleye bile yakışmıyor.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 İngilizcede oxymoron denir. [spo1=öğrenelim]expression with contradictory words: a phrase in which two words of contradictory meaning are used together for special effect, e.g. "wise fool" or "legal murder or "Fatih Altaylı sözünü tutar"[/spo][signature][hline]U-D-O-R-K ":)" Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 onun konuşması yeter beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Zaten konuşmaktan cok anıran biadam onun için zor bir durum deil.Arlanma ,utanma duyguları adamda yokki.[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 bu konuda gazetede bugün bi yazı yazmış ben bu kadar milyar dolar borcun ödenmesi için ortaya çıkardım ödenmesini sağladım falan filan die heheh anırmıcak yani[signature][hline]NKFVAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 türkiyede sözünü tutan birini hiç görmedikki[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar