Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Ben uzun süredir Paticik üyesi olmasam da, paticik'in içinde çok sıkı bağlar olduğunu çok iyi görebiliyorum.Yazında herkesten bişeyler var dostum ,okuduktan sonra insan burda olmaktan mutluluk duyuyor.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 mumicim ellerine, kollarına, gözlerine, aklına sağlık... içim cız etmedi desem yalan olur. ama bakınca üzülecek bişey yok ki, ne tatlı yuvarlanıp gidiyoruz işte :))) o zaman: haydin eğlenelim gari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paticiğe ilk geldiğim zamanlarda okumuştum emaleth'in o tactics yazısını bi garip oldum .. :D[hline]Darkworld UO Developer Kestane Seviyorsanız | Sevmiyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Arkaplanda lotr çalarken çok iyi gitti bu konuya.. Tüylerim diken diken brrr..[hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 evet bi sene daha geçti aradan, bazılarımız hala atamadı geçen seneki sıkıntısını, bazıları hala mutlu...[hline]La ultima noche que pas contigo, La llevo guardada como fiel testigo De aquellos momento en que fuiste ma Y hoy quiero borrarla de mi ser The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Hay fena yaptın lam benu wallah :-([hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Aynen bende olye başlayacakken okumuştum o yazıyı oof off nassıl geçiyo ya nassıl anlamıyom[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 efkarlandım sımdı[hline]Döncem ben sanaaa... ''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 zaman geciyo ve yaslanioruz hı.. üzülsekte üzülmesekte dünya dönüosa zamanı bosa gecirmemek lazim hakkaten.. mumi hep kopario saten fazla aktif bi user olmasamda.. paticik rulez..[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu topici uplamam konusunda mumiye sözüm vardı. 2004 de bitti.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 2004 de bitiyo heyyo :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 vay be eski nickimle yazılmış yazımı falan okudum bi hoş oldu için cidden geçipgidiyo zaman ya :)[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 süfer yazmış mumi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mumi nerde yahu 2004 un loglarini koysun :P bu arada öyle melankolik bi yazı yazacak yine.. Şimdiden söyliim mumi yaprak sensin ağaç ta sana girsin[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 eehahah estel[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mumi ayrıldı sanırım paticikten ama bunu yine şiir yazarak yaptığı için pek anlaşılır olmadı (ha birde karalama defterine koyduğu için) isterseniz sözlüğede bakabilirsiniz[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mumi yazamıyacak sanırım artık. yeni yıl dileklerimizden biride muminin foruma geri dönüş yapması olsun bakalım :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 dantelli tayt almış onu deniyomuş daha hızlı gitmesini sağlıyo bisiklet sürerken [spo1=tayyttt]hahaha bunu okusun da yiyosa yazmasın lol [/spo][signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bu senenin en büyük kaybı mumi olmuş benim için be... Ben böyle hayatın.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 ne gitti ki adam, neden gitti? başlığı okudum da (baştan sona dersem pek doğru olmayabilir :-) ) birşey anlamadım doğrusu, nedendir öğrenelim de geri döndürelim adamı.. ben de geçen gün "nerede bu adam" diye merak etmiştim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 gitmek bir yana bilgisayarını bile kaldırmış olabilir, umarım yapmamıştır öyle birşey[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 benim de gözüme batan bir mesaj vardı ilk sayfada, onu hatırlatmak istedim özellikle son günlerde daha bir anlam kazandı gibi ^_- buyrun said: Azmodai, 31 Aralık 2002 01:19 tarihinde demiş ki: ciddi diyorum belirli bir duzey var, cyber amelelerden arinmis bir sekilde ortaya cikan bir duzey bu. baya iyi yani. Insallah bozmaz :) nazardan korusun *!etrafa tukurur, pepelek bahcesindeki kaleye muska asar* [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 30 Aralık 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Dün akşam çarşıda gördüm arkadaşı vardı yanında arkadaşı ise sanırım mumi'nin olan bisikleti test eder gibiydi :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Mumi bıraktı forumları internetide kısıtladı biraz sanırım. ama bi süpriz yapıp msj atabilir. en azından yılbaşına kadar ayakta tutucam sanırım bu topic i[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 mumi süpper yazmışsın eline sağlık diyicektim ama gitmişsin :( !!! vallahi ben de duygulandım bayaa. ultima sayesinde bu kadar insanla tanışıp, böyle güzel bi ortamda bulunacağımı bilsem heralde uo'ya daha önce başlardım. (mumiye not: olur da bi ara burda yazılanlara bakarsan falan söyliyim dedim; eskiciden bisiklet aldım, şimdi modifiye edicem zamanım olduğunda, fotolarını da yollarım hatta)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar