Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magelere yenilik yok(bi 6 ay kadar)

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

said:
Phlox, 19 Kasım 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
demirmaske rogue melee class, risk daha fazla oldugu için damage daha fazla olması normal. adam gibi oynayan bi frost mage hiçbir melee classı yanına yaklaştırmadan öldürür. ayrıca aynı levela 4% full resist şansı var o kadar abartmayın lutfen bunu. gidip % hit item alın 2-3 tane. rogue sanki çok sorunsuz süper bi class gibi mage bozuk diyerek rogue ile karşılaştırıyosun. ben de sana level 60 olup rogue oyna diyorum bglerde. hayır tamam şu olay kötü magelerin falan diyin de lutfen diğer classlarla karşılaştırmayın. herkezin sorunları var.

Hangi risk daha fazla? Ne riski? Rogue oynamışsın birde mage oyna ondan sonra bana aradaki farkları say. Rogue primary melee damage dealer, mage ise primary ranged damage dealer(mı acaba?) Zaten ben burada mage'i önüne gelen kesiyor bir halta yaramıyor olarak demiyorum. Rogue 60 level oldu eline aldı bir epic bıçak ya da kılıç başladı absürd dmgker vermeye. Mage 60 level oldu aldı eline epic sopa kılıç filan ne oldu ne değişti? hala zayıf dmg konusunda.

Mage'e istenen değişiklikler mage'i über yapsın diye istenmiyor. Şu haliyle mage tercih edilmesi zor bir class. Portal ve yemek içmek haricinde bir işe yaramıyor. Mage alacağın yere warlock al daha iyi dmg veriyorsun.

Birde şu resist konusunda anlatamadın heralde. 3 saniyede rogue un missleyeceği bir atak çok fazla onu üzmezken mage in 3 saniyelik bir atağı resist etmesi belkide ölümüne sebep oluyor.

Birde birşey merak ediyorum. Official forumlarda bile o kadar çok konuşan varken wow camiasındaki bütün über mage'ler paticik forumlarına mı takılıyor?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Mage'in grindde iyi olmadığı söylenmiş, hunterın daha etkili olduğu söylenmiş.

Bence böyle değil. Mage'imle çok etkili grind etme şansım var, hunterla aynı zamanda başladığımızda (normal bir mob olduğunu varsayıyorum) çok büyük etkenle daha erken bitirme şansım var, AoE şansım da var.

Tek dezavantaj ise mana downtime. O biraz sıkıntı yaratıyor sadece.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TahtaBacak, 19 Kasım 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
critsiz 1400 vuruyorum en kral rogue gelsin eğer koyun olursa basar bandajı keserim ambush neymiş cheap shotdan kacıorsun zaten 1 tane fire ball atarım pom pyro sonra blast sonra wave coc var kim dayanıyor bunlara?

lvl 20 filansın sanırım[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

counterspell > bütün healer sınıflar..

counterspell'i düzgün kullanmayı beceremeyen tonla mage varken healing sınıf diye ağlanması normal, cs tutturamayan magelerin hiçbir şansı yokken cs tutturan magelerin yenilmesi ciddi zordur healer sınıflara karşı, o 10sn içinde ölmemek için tonla resist eşyası lazım..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

sam bak atladığın bir nokta var counterspell cast ederken yakarlarsan 10 saniye talentle dilediğin zaman silence olması durumunda ise 4 saniye

şimdi mesela bir druid i ele alalım moonfire ı normal counter spell kesmiyor imp lazım oda 4 saniye tutabiliyor ve yetmiyor adam bir şekilde o 4 saniyeyi geçirirse sana bir daha cast ettirtmiyor ve usturuklu critlemediğin sürece geçiriyor

5-6 ay önce oyuna bukadar anlamsız item girişi olmadan önce ve mageler hala dps iken bir holly priest arkadaşla kapıştım adama 15k dmg boşalttım o sadece yerinde durdu manayı bitirdiğimde adam full hp yarım manaylaydı

mageler için healerlar herzaman sorun ama bence bir sakınca yok herkes herkesi kesecek diye bir kaide yok[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 19 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki:

counterspell'i düzgün kullanmayı beceremeyen tonla mage varken healing sınıf diye ağlanması normal, cs tutturamayan magelerin hiçbir şansı yokken cs tutturan magelerin yenilmesi ciddi zordur healer sınıflara karşı, o 10sn içinde ölmemek için tonla resist eşyası lazım..

farkındamısınız iyi bir rogue oynayabilmek icin oldukca iyi lagsız bir baglantıya ihtiycanız var. aynı zamanda mage ile "CS" tutturmak icin. cok yasıyorum su olayı, karsıdakine CS tutturmam gerekior zamanında basıyorum ama +1 ttnet payımız oldugu icin gg oluor mageım icin...[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu
Da Blog
BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 19 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki:

counterspell'i düzgün kullanmayı beceremeyen tonla mage varken healing sınıf diye ağlanması normal, cs tutturamayan magelerin hiçbir şansı yokken cs tutturan magelerin yenilmesi ciddi zordur healer sınıflara karşı, o 10sn içinde ölmemek için tonla resist eşyası lazım..

Counter spell i düzgün kullanmakla alakasi yok misal priest vs mage ikiside düzgün olsun magede var 4k hp fire ise ortalam 6 arcane ise 7 k üzeri mana oluyor genelde
şimdi
Misal
Scorch 1.5 sec cat 375 diyelim ortlama bi setle
Flash heal 1.5 sec cast 1.1k heal ve bunun shieldi var 15 sny debir
Frost bolt 2.5 sny talentle 700 ortalma diyelim
Holy light 2.5 sny cast 1600
Nedir Heal > dmg demi ?
Heh gelelim cs ye sen en kral cs ni kullan healer adam dangalak olmadiği süretle beyahu castingli heale sürüklemediğin sürece Cs dolayisi ile ölmez işini bilen adam ölmemeli gene burada araya işini bilen faktörü geliyor gördüğün gibi
Ha şimdi gelelim cok class adamsin giridn bg ye
yola die bi hunter gelir çotang die 2k lik aimed + 1.3k civari multiyi 3 snyde gözüne sokar veya viper + raptor la yarar kafani şaşar kalirsin yok crit mi vuracak yok cok dmg vs moduna girmiyelim heryer setli itemli hunter doldu artik
yada lock gelir koyar kafana spell lock sb+ death coil + sb yada immo conf u yamulur kalirsin ne oluyoruz lan olursun dur şunu yarayim ben ap+tirnket pom + pyro veya fire ball
HOLAA HOLAA your fire ball hits warlock 9 xx resisted xx abzorbed eh 5k ortalama hp si olsa bunlari sabah dogru keseriz inşallah

warrior gelir tuf spinal bone benzeri bi silahla kalabalik içinde yaslar harmsting i blink edemezsin intercept harcamaişdir nova yapamazsin pvp trinket decurse vs köpek gibi ölürsün healeri varsa
rogue gelir az bucuk hp kaybetmişsindir 1.5k ambush + 1.2k bs yi yaslar gönderir seni
shaman gelir pruge shock totem vs yarar kafani
padin gelir blink ertesi verir hammer of justiceyi kafana yamulursun veya verir warrior a ona buna buff heal azina eder bütün raidin cleanse ne ya wtf

priest gelir saga sola heal shield renew shield sanada verir dot u emer seni yavaş yavaş...

o olur bu olur olan hep mageye olur ha hepmi böyle değil elbetteki kesemiyormusun kesiyorsun ama kişisel yetenek gene ne kadar ön plana cıksada Class en büyük etken
Underpowered tek class mage

tartışmaya açığım.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 19 Kasım 2005 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya'cim nasil hem Paladin hem Shaman geliyor sana? Anlamadim da. =]
Hocam birakin bunlari. Diyorsun `Arkasinda healer varsa.`. Arkasindaki healeri kes istersen sen once? Mage'in de arkasinda healer varsa aciyor AOEleri patlaya patlaya kosuyor ya?
Isinize gelince `Healer varsa.` isinize gelince `Ohhoo healerle baban da..`.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

Hyr iki faction için konuştum senin yokmu hem horde hem alien karakterin çoğu kişide var
heh gelelim healere
şimdi ben random oyuncusuyum raidle girmem benim raidim Virtue ve ben karşimiza randomda gelse mutlak 2-3 healer veya pala vs oluyor şonuc itibari ile destekledikleri adam senin healerleri kesmene izin vermiyor en basidinden sweeping + ww ile ortaliği darmadagin eden bi warrior varken 1 healeri indirebilirsin peki 2 healer varsa cross heal calişiyorlarsa ?
ki paladin denen ibze class kolay ölmüyor eyw cakiyorsun 2k civari fire ball hemen pom blast vs suprise dmg ile nükeleyebiliyorsun ama field combatda pek emkanli olmuyor çünkü en azindan bizim serverimiz icin kısmet ne kadar alliance healeri varsa hepsi çok güzel kulaniyor karakterleri savaş icerisinde.
ki genellikle biz random olarak guild lerle karşilaşiyoruz adamlar onden yoluyor 2 spinal warrior arkalarina 3-4 healer katliam ha şu oluyor aggro almiyorsun veriyorsun iki fire ball heal alamadan ölüyor
ama her zaman öyle değil
Mage aoe keser tabi benim 4.2k hpem var % 14 crit + 200 fire ball dmg gearla karşi taraf sokarsa gözüme cs yi nabicam ? yada birden fazla sb fb çotank die üstüme oturursa nereye kadar aoe warrior deiğilimki ben
açim serker rage talim sweep + ww ilearalarina sinirsiz rage dal allah dal mage öyle değil..
Arkasindaki healeri kes tabi keseyim ben plate giydigim icin meleden etkilenmiyorum magic desen haa civa arkadaki bana dalarken healeri indirirm nasil dur şu arkadaini sheep edem aa decurse al lam sana mc cap rocket helmet vs aa pvp trinket dur şu healeri indirim bakem ns heal+ shield flash heal spam + dot divine shield stun repen vs hemen kestim healeri zaten her zaman olmuyor işte o kes arkadaki healeri işi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 19 Kasım 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla lag mag, ben de healer sınıf oynatıyorum lag dolayısıyla iki şok arasına bir heal pek sıkıştıramıyorum. herkesin kendi zorlukları var, siz 1,5sn'de 1000 healleyen sınıfları eleştirin o konuda. keşke bende olsa cs gibi bir interrupt da yetiştiremediğimde üzülsem..

regalya öyle senaryolar yazıyorsun ki rakiplerin en ultra eşyalı sende de en dandik eşyalar var gibi. 1600 holy light nedir be? flash heal de 1100 demişsin ama mage 700 frostbolt? aynı kıvamda eşyalarla o frostbolt rahat 900-1000 olur..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

Hyr Sam öyle böyle yazmiyorum
Sen bu güne kadar nasıl yaziyorsan bende öyle yaziyorum.(herkez kral pala süx herkezde item var palada yok hüveee hüvee yazım tarzı)
tamam frost bolt 1k oldu +600 dmg üzeri geldi (yaptın sen hemen 600 üzeri dmg i rüyanda)eyw trinket diyelim verelim +600 heal up prist e o zaman flast heal 1500 vicari 1.5 sny frost bolt 1k 2.5 sny imp frost bolt +5 ile [/b][signature][hline][b] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 20 Kasım 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Artık mage pvp si oyle bir hal aldiki... ya 2-3 crit üstüste vuracaksın yada karşındaki adamın gear ı senden kotu olacak..

Gereksiz uzun tartışmalar var.. 2 siktiriboktan quest ile +40 fire resisit yapıcam kendime 2 tane libram resillence aldım birini 8g ( kekledim ya ) birini ( 18g) bu iki questin gerekli olan malzemelerini toplamam 2-3 saat ( brd run dahil) şimdi gelelim magenin 4k pyro vurdugu olaya.. her class zaten mc diye deli gibi Fire resisit item toparlıyor... 40 fire resisit libramlardan geldi + 18 trinket + 15 mage armor + 15 neck en kotu hali ile kendimde 88.. ufak tefek ring leri itemeri saymıyorum.. gerçekten ben wow oynuyorum pro yum diyen adam zaten bu kadar fire resisit kasar. benim cok pyrolarım resist oldu veya vurdugum fb 200 vurdu benim daha yapacagım ne var ? sende frost ol coc+ nova yap demez umarım bazılarınız..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)

[Bu mesaj ozii_x tarafından 19 Kasım 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben 100 fire resist ile 3-4 spell yiyip sadece birini dörtte bir filan resistliyorum. o kadar fire resist giyen insan da başka şeylerde zayıf kalır, tek spell dmg kaynağı da fire değil nasılsa. ayrıca kimsenin grup pvp için özellikle resist geara asılacağını pek sanmıyorum, yapanlar da başka statlarda ve özelliklerde zayıf kalır..

ekleme: ben fire resist aura açıyorum mesela fire mage gördüm, oradan adamın biri 2000lik shadowbolt sallıyor. buyrun size resist olayı. casterların armordan tınlamama olayı varken bu kadar ağlamak yersiz..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream

[Bu mesaj Sam tarafından 20 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Virtule ile fr denemesi yaptik sonuclari gelince pasteleyebilir 25 fr = pure ownage ve sadece 25 fr
listeyi koyariz buraya forst reistance dmg düşürmüyor shadow az düşürüyor nature alakasiz arcane ortalama düşürüyor fire eşşek gibi düşürüyor saçmalik..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

Sosyal ağlarda paylaş

tamam biz de pope ile deneme yaptık, fire belli oranlarda dmg'yi azaltabiliyor, frost ta ise tam resist var ya da hiç resist yok. frost resist daha pis ona bakarsanız çünkü frost nova falan filan tutmuyor kalıyorsunuz öyle. ama genel dmg'de belirgin bir düşüş görmek için 100 resist filan lazım ki pvp için böyle resist kullanması kimsenin pek akıl karı değil duel değilse..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

sahsen ben kasıyorum.. zaten her lvl 60 ın hayalı mc.. kasmayan varmı allah aşkına.. ? magenin bg lerdeki yeri aoe.. mc deki yeri water - food.. kopek gibi nuke yapsan bile hala listede rogue ler wariorlar üstte..yani bir magenin saglam olması için illahi epic gear kasması mı gerek.. ? ben sahsen pvp epic seti için kasıyorum yalansız konusayım. gordummu warlock - priest - shaman alırım aşşa.. niye ? crit rate ve + dmg yüksek 3-4 crit ust uste geldigi oluyor ( bende şaşırıyorum ) sahsen biraz daha bufflasalar iyi olacak ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom

- ExEcute -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Fire mageyim Warlod setinin shoulderi hariç yaramiyor bana benim gearim 5 basar saçma sapan bi warlord seti yapmişlar staff dessek taze sökülmüş meşe ne yeterli crit veriyor ne de yeterli dmg add staffda crit yok LOL
hw ye kasioruz 3-4 haftada anca fulleriz bari ama ne icin high warlords battle çomaği icin ki onuda sırf görüntüsü icin yoksa iron bark 15 basar...[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

Sosyal ağlarda paylaş

Regalya, arkadasim... iyi guzel anlatiyosun da... karsina adam gibi bi gurup var gibi kabul ediyosun, kendi tarafina da pug gurubu almis mage'ler kotu diyosun.. fazla abartiyosun durumu. hos sirf sen degil, herkes. dramatize etmek kanimizda var belli ki. mage'le de oynadim, priest'le de oyunuyorum.

ilk olarak o heal isi o kadar kolay degil. 1.1k flash heal atmak demek, o adamin holy spec olmasi demek ki, holy spec'i oldurmek shadow'dan daha zordur. amma velakin, senin de bildigin gibi holy priest dmg veremez. kisacasi ona shield buna heal vs. vs. derken sana da dot koymaz... zaten holy adam sana dot koymak icin manasini harcamaz. neyse bu ufak bi ayrintiydi.

asil sorun savasin tek kisiye degilde guruba bagli olmasi ve bu gurupta senin gorevin healer'i tek basina almak degil. tabi herkes duzgun oynarsa bi yerlere gelebiliyosun. rogue ambush+bs ile acarken sen ona ne buyu atarsan at olur zaten... ha ama senin rogue'un gidip baskasina daliyosa, warrior'in ilk once healer'in olmesine yardim etmeyip paladin'e saldiriyosa bu sizin taktiginizdir ve muhtemelen calismiyodur... obur taraftan senin icin gecerli olan karsi taraf icin de gecerli. bi taraf pala'dan ne cekiyosa obur taraf da shaman'dan cekiyo.

acikcasi rogue ve warrior'lari teketekte alamiyosan, otur bi warrior arkadasinla bunun uzerinde calis. sonra hangi sinifin neyin karsisinda avantajli oldugunu planlayin beraber. ona gore oynayin. karsinizda kum torbasi olmadigi icin onunuze gelene buyu sallarsaniz tabii ki duzgun bi gurup gelip alasagi eder sizi.

benim genelde oynadigim gurupta rogue warr shaman mage priest'iz ve oldukca iyi oynanabiliyo bu durumda.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Hit with spells olayından bahsedilmiş. %4 aynı lvl e chance var bu hiçbişi gibi bişi denmiş. Bilinmeyen şudur ki bu olay buglı. lvl1 critter lvl60 mage in spellini resist ediyorsa(bana oldu lvl53 ken keşke ss alsaydım) bunun hit with spells le yenilir yutulur bir tarafı yoktur. 0 resistli bir adam nasıl olurda spell resist edebilir. Bu 0 armorlu birisinin dmg absorb etmesi gibi bişidir. Ben 3 sn cast edicem resist, instant cast resist, akabinde release spirit. Ayrıca ben hit with spells aldığımda benim dmg im artmıyor, critim artımıyor, ama diğer class setleri maşallah her ihtiyaca yetiyor.
Hunterla daha rahat grind yapılıyor mage göre, aoe show yapan mage aoe sonunda neredeyse sıfır, mana ve hasarla çıkıyor. Hunterla tank petle 3 mobu biraz daha fazla sürede kesip full health yarıya yakın mana ile çıkabiliyorsun. Grind kısmına yeme-içme sürelerini eklediğinde esasında o kadar pratik olmadığı görülüyor(tabii mevcut classların yarısında daha iyi).
Mage artık glass-cannon değil. Biz mage i glass cannon diye seçtik, herkes cannon oldu, biz füze olamadık, glass olarak kaldık. Primary ranged dmg dealer değiliz artık, primary aoe ci, primary waterboy uz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...