Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Kişilerden Büyük Sözler (v2)

Qui

Öne çıkan mesajlar

said:
[hline]Lord Mystery Rud
Son of Zegna Rud
He ownz j0o

Ya konuyla tamamen alakasız ama öle mesajlara bakarken imzayı gördüm aklıma birden geldi, gülmekten koltuğumdan düşüyordum..

Thalion <------- Thalion Rud a.k.a illuin Rud'un abisi,

Zegna illuin'in oğlumuydu yiğenimiydi neydi Ben şimdi senin Büyük baban felan gibi birşey mi oluyorum ?

;) no offence..

*! Soyunun hala devam ettiğini görerek sevinir *[hline]Haradrim the Warden of many Seasons
Sadr-I Azam of "Sultans of Hibernia"
Excalibur EU
Sosyal ağlarda paylaş

Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak.

Ursula K. Le Guin

Bayrağı bayrak yapan, bayrak imalatçılarıdır. Vatan uğrunda kan döken varsa bundan utanmalıdır.

Anonim

[Bu mesaj fedaykin tarafından 11 Eylül 2002 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART'in da dedii gibi;

ÖLüm nereden ve nasiL geLirse geLsin, sava$ sLøganLarimiz kuLaktan kuLağa yayiLacaksa ve siLahLarimiz eLden eLe geçecekse ve ardimizdakiLer mitraLyöz sesLeri iLe, sava$ ve zafer naraLariyLa cenazeLerimize ağitLar yakacaksa;
ÖLüm Hø$ GeLdi; Sefâ GeLdi!

Ernesto Guevera de la Serna[hline]Imzam = Jackson Bass
IcQ UiN = 107527115
E - MaiL = [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 11 Eylül 2002 20:15 tarihinde demiş ki:
Bayrağı bayrak yapan, bayrak imalatçılarıdır. Vatan uğrunda kan döken varsa bundan utanmalıdır.

Anonim
[Bu mesaj fedaykin tarafından 11 Eylül 2002 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Komik değil
Sosyal ağlarda paylaş

Bence doğruda değil
Kurtuluş savaşında kan dökmüş insanlar (örnek) vatanları uğruna kan dökmüşlerdir ve vatan=bayrak tır.Bayraksız devlet olmaz.Bir gün bişi olursa bende canımı seve seve vereceğim hiç şüphem yok.[hline]
We who die in battle are born
Not for heaven, not for hell
Sosyal ağlarda paylaş

Dunya tarihini inceleyecek olursaniz butun savaslarda her zaman kar eden birileri ve aci ceken milyonlar olmustur. Kurtulus savasina gelecek olursak Yunanlilar kendilerine gore vatanlari olan Ege'yi geri almak icin bu topraklara girdiler. Ayni sekilde Turklerde kendilerine gore vatanlari olan Ege'yi korumak icin (daha Mustafa Kemal Samsuna cikmadan once) direnise gectiler. Peki kazanan kim oldu? Yunanlilar mi? Kesinlikle hayir. Peki biz mi kazandik? Bence bayagi bir supheli. Koskoca Osmanlidan geriye topraklarinin yarisi (1914 haritasina gore) olan bir Anadolu, sefillik, milyonlarca olu kalmis. Bu arada Kurtulus savasini 1. Dunya Savasi'ndan ayri gormek hata olur zira digerinin devami niteliginde bir savastir.

Peki kim kar etti. Tek kar edenler silah ureticileri olmustur. Siz daha cok kan dokun vatan ugruna ki silah ureticileri daha cok kar etsin. Dokun dokun Anadolu'da dokun, Yugoslavya'da, Afganistan'da, Rusya'da dokun daha cok dokun ve daha cok silah kullanin. Milyonlar olsun, muhim degil yeterki vatan sagolsun vede cepler dolsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki fedaykin savaşmasaydık su an burda olabilirmiydik.
Atatürk savaş yanlısı biri değildi ama son çare olarak savaş kaçınılmaz oldu.
Senin evine girmek istese bir insan sen kendini savunmazmısın?
Ben barış gücü olarak demiyorum ama insanlar kendi evleri olan vatanlarını koruma için yüzyıllar boyunca savaştılar,belki aptallık belki değil
ha demişsin kim kar etti işte karımız su anda Anadolu ve boğazların bizim topraklarımız olmasıdır.Bilmiyorum belki büyükbaban bile Kurtuluş Savaşında savaşmıştır,yada Çanakkale'de öyle bile olmasa en azından saygılı olmak bizim görevimizdir.Elbette savaş kötüdür anlamsız yere din,dil,bayrak,ırk,cinsiyet içn yapılan savaşlar daha anlamsızdır ama bazen bu gerekli oluyor dediğim gibi.Eğer yarın öbürgün evinin önünde başka bir bayrak görürsen dalgalanan ne demek istediğimi anlarsın ve o zmn dediğin lafın ne kadar saygı kuralları dısında ve ne kadar vurdumduymaz bir laf olduğunu anlarısn.Ben milliyetçi falan değilim ama en azından bayrak için ölen askerlerimizin boş yere ölmediğini biliyorum.[hline]
We who die in battle are born
Not for heaven, not for hell
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 13 Eylül 2002 08:48 tarihinde demiş ki:
Dunya tarihini inceleyecek olursaniz butun savaslarda her zaman kar eden birileri ve aci ceken milyonlar olmustur. Kurtulus savasina gelecek olursak Yunanlilar kendilerine gore vatanlari olan Ege'yi geri almak icin bu topraklara girdiler. Ayni sekilde Turklerde kendilerine gore vatanlari olan Ege'yi korumak icin (daha Mustafa Kemal Samsuna cikmadan once) direnise gectiler. Peki kazanan kim oldu? Yunanlilar mi? Kesinlikle hayir. Peki biz mi kazandik? Bence bayagi bir supheli. Koskoca Osmanlidan geriye topraklarinin yarisi (1914 haritasina gore) olan bir Anadolu, sefillik, milyonlarca olu kalmis. Bu arada Kurtulus savasini 1. Dunya Savasi'ndan ayri gormek hata olur zira digerinin devami niteliginde bir savastir.

Peki kim kar etti. Tek kar edenler silah ureticileri olmustur. Siz daha cok kan dokun vatan ugruna ki silah ureticileri daha cok kar etsin. Dokun dokun Anadolu'da dokun, Yugoslavya'da, Afganistan'da, Rusya'da dokun daha cok dokun ve daha cok silah kullanin. Milyonlar olsun, muhim degil yeterki vatan sagolsun vede cepler dolsun.

iice sacmalamıssın
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
su yazilanlarin niye cogu ingilizce ben onu anlamiyorum...sanki okulda bana anadil diye ingilizce ogrettiler...madem ingilizce bilion benim gibi az bilenler icinde cevirisini altina not düser insan...nabiim bende simdi almanca biliyorum diye buraya almanca ozlü sözlermi yaziim...[hline]UYKUM VAR!
Sosyal ağlarda paylaş

Our scientific power has outrun our spiritual power. We have guided missiles and misguided men.
-Martin Luther King Jr. (1929-1968)

ekleme: "güdümlü füzemiz var güdümsüz insanımız var" denemediği için mecburen ingilizce haliyle yazdım, ayrıca neredeyse ortak dil olmuş ingilizce'yle almanca'yı bu açıdan eş görmek ne derece doğru takdiri senin..[hline]0wnage!

[Bu mesaj Sam tarafından 24 Eylül 2002 05:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahali! Burası sidik yarışı bölümü ya da inatçı iki keçinin şarkıda karşılaştığı köprü de değil. Madem herkes ingilizce bilmiyor, o zaman bilmeyen inanlara da mumkun olduğunca saygı göstermeye çalışın. Turkçe yazıldığında anlam kopukluğu oluyor, hoş durmuyor gibi düşünceleriniz varsa en azından orjinal diliyle yazdıktan sonra altına Turkçesini de yazın ki ne anlama geldiğini görelim.
Ayrıca bir eleştiri söz konusu ise kendin eleştirmiş olduğun şeyi yaparsan bu eyleme ne ad verilir, Ged?

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 24 Eylül 2002 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 22 Eylül 2002 23:36 tarihinde demiş ki:
"A man who has no imagination, has no wings"
-Muhammed Ali

süper söylemiş bittim bu söze..[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating
Anticipating all the fucked up feelings again

"Hayal gücü olmayan bir adamın kanatlarıda yoktur"
-Muhammed Ali[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating
Anticipating all the fucked up feelings again
Sosyal ağlarda paylaş

Abi imzama bakın diyorum başka bişi demiyorum o sözden büyük söz yok linkler diil buarada bold olan :p[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı

Pick Me!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...