Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 cürümleri ne abicim her yer türk malzemecisi bekçisi yediğimiz iki yumruğun lafı olmaz...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Dorsia, 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Sonra turkler neden barbar... Birak kardesim yenildiysen oturacaksin kicinin uzerine nerde hata yapmissin analiz edeceksin... tama 4 yilda bir oluyor bu Dunya Kupasi ama kavgaya ne gerek var? MAlzemecimize saldırdılar sonra Alpay tekme attı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Whiskey, 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: evet şerefsiz herif arkadan vurmuş hiç bişi yokken... ne laf var ne bişi ? e öeh artık emin misin laf yok bişi yok peşinden koşturdular beh adamların[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hay kanal d gibi ben böyle uğursuz bir kanal görmedim[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Graveyard, 16 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: Medeniyetin beşiği İsviçre ise: Medeniyetsiz bi hayvan olurum yine isveçli olmam. Tüm dünyaya 4 gol attık ama o hakemde yatağında rahat uyursa ben ne diyim[ signature ][hline]She is the dark, the nightmares you hide the pain you feel, the suffering inside though she was like you, through her dark past +999999999999999999999999999999999999999999999[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu alpayı seviyorum nası nası gömmüş ya hll olsun valla. Tuncay falan soyunma odasının önünde bekliolar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 İceri kosarken mehmet ozdilege tekme atarak gecmis adam ntv de gosterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Exalted_Angel, 16 Kasım 2005 22:33 tarihinde demiş ki: Fistan FB lisin anlıyoruz tamam... Ama Hakan Şükür gibi bir futbolcunuz yok diye kıskanmayın bu 1 ... 2. Bu maçta ASLA laf söyleyemeyeceğin adam da HAKAN'dır ayrıca başkalarına alaycı sözlerle hitap etmek ÇOCUKLUK HATTA BEBEKLİK belirtisidir... ahaha komiksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Absolut, 16 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Sonra turkler neden barbar... Birak kardesim yenildiysen oturacaksin kicinin uzerine nerde hata yapmissin analiz edeceksin... tama 4 yilda bir oluyor bu Dunya Kupasi ama kavgaya ne gerek var? MAlzemecimize saldırdılar sonra Alpay tekme attı. Abi CNN Turk'u aç seyret bak soyunma odasının önünde neler oluo.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya ben orada olsam yemınlen oldururum ,var mı kadıkoye gelenn arabayla gıdıcem![signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 14 numaralı isvicrelı kım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Avrupa da sözü geçmeyen bir ülke olmak çok kötü Ömrümde bu kadar çok az sinirlenmişimdir. istanbulda olsam giderdim Çırağana[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: December_Flower, 16 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: ya ben orada olsam yemınlen oldururum ,var mı kadıkoye gelenn arabayla gıdıcem! Ben...[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Gigabyte, 16 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 16 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: neyse bi bakımada sevinçliyiz ailecek.bi daha hakan makan görmicez büyük turnuvalarda.ama diretir 2008 de oynarım derse bilemem! eheuh Yeter lan sabrımı taşırma ADAM OL BİRAZ ADAM ! insanlık namına sus ulan hakan olmasaydı 89.dakikaya kadar heyecan yaşayamazdın kes sesini otur aşşa çirkef herif çirkef herif sensin. düz mantık işte. lan olm hakan oynamasa bu takımda direk gidicektik günübirlik adam.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hakanı bende sevmem, takımda bölücülük falan yapar ama adam golünü attı diyecek birşey yok. Ha kaçırdıkları da var ama 1 gol attı sonuçta.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Davion, 16 Kasım 2005 22:36 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 16 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki: said: Dorsia, 16 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Sonra turkler neden barbar... Birak kardesim yenildiysen oturacaksin kicinin uzerine nerde hata yapmissin analiz edeceksin... tama 4 yilda bir oluyor bu Dunya Kupasi ama kavgaya ne gerek var? MAlzemecimize saldırdılar sonra Alpay tekme attı. Abi CNN Turk'u aç seyret bak soyunma odasının önünde neler oluo. Oyle bir luksum yok maalesef.. Sizin anlattiklarinizla yetiniyorum... Ancak ne olursa olsun sinirimize haim olup bir kere de biz ornek olalim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bize yaptıklarının %5 ini, diğer takımlara yapsa bu isviçre(a.k.a. FİFA), dünya kupasını kaldırırlar.[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 valla benim gördüğüm kadarıyla(pek net göremedim ama)alpay tokadı yedi kafaya :)[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hakanın görevini kimse yapamaz bu takımda bu ülkede[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fistan seni koyalım forvete 2010 a hazırlık olmuş olur[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 dogru diyosun dionea. bi misyonu var adamın.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hiç bişi yapmasa bile varlığından oyuncular etkileniyos[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ALpay tekme attı biride alpayın boynuna sarılıp arkaya yatırmaya calıstı ama yatırdı mı yatıramadı mı goremedim. sonucta tanıdıgım alpay bi guzellik yapmıştır ona.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hayır siz niye bana sataşıyosunuz onu anlamadım. ben hakana saydırıyorum siz bana saydırıyosunuz hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar