Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Palpatin'in orada yandan yemesinin sebebi su, bildigim kadariyla Dark Jedi masterlar sonu olmayan bir force a sahip oluyorlar. Ama aslinda bu sonsuz dedikleri force, onlarin bedenini tüketiyor. Bu sebeple bircok Sith Lord ölümsüzlügün, basit insan bedeninden kurtulmanin yollarini aramistir, cünkü onlari sonsuz gücten ali koyan tek sey zayif insan bedenleridir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü [Bu mesaj Penthesilea tarafından 24 Mayıs 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ya force a denge gelmesinin şartı sithlerin yok olması mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: eldar, 24 Mayıs 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ya force a denge gelmesinin şartı sithlerin yok olması mı ki evet de wannabe jedilari öldürmek de degil sonucta : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Gayet güzeldi film Obi Wan klasını gösterdi noktayı koydu. Tapıyoruz kendisine[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bütün seri içinde bence en güzeliydi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ha R2 diyince, baktilar bence LOTR daki sebek Gimli olayi tuttu, sebek R2 yapalim demisler. Ben hazzetmedim pek o ilk bastaki sahnelerden[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 R2? sebek? Yapmayın ya C3PO jar-jar gibi karakterler dururken R2 sebek olamaz olmamalı hatta esas kahraman odur butun filmlerde bence. Butun kapıları o acar hyperdrive'ı o tamir eder bi suru seyi yapar yine de en cok hasarı kendisi yer. R2-D2 sen bizim herseyimizsin! =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 R2d2 nun asıl sith lordu olabileceğine dair teoriler var arkadslar saygı duyalım darth too ya[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Saendul, 24 Mayıs 2005 20:51 tarihinde demiş ki: R2? sebek? Yapmayın ya C3PO jar-jar gibi karakterler dururken R2 sebek olamaz olmamalı hatta esas kahraman odur butun filmlerde bence. Butun kapıları o acar hyperdrive'ı o tamir eder bi suru seyi yapar yine de en cok hasarı kendisi yer. R2-D2 sen bizim herseyimizsin! =P hayir abi öyle demek istemedim, filmin basina ekledikleri komedi unsurlari hosuma gitmedi dedim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konsey olarak 13 kişi gittik filme. Ben, Gimli, Golge, Arcane, Volfied, Dralnu, Yamato ve daha nicesi ile. Genel olarak bence ilk üç filmin en iyisiydi. Ama film süresi yetmemiş gibi geldi bana. Yani Kont Dooku, General Griveous ve Macw Windu'nun ölümleri biraz aceleye getirilmiş sanki. R2'ya konseyce hayran olduk. Yalnız filmde geçen Mustafar sistemi lafı konsantrasyonu biraz bozdu.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Star wars filmlerinde en güldüğüm şeylerden biri de duel'ler başlamandan geçen süper diyaloglar: "Benim gücüm seninkini döver." "Hayır benim gücüm son seferine göre ikiye katlandı" "Gel adamsan lightsaber a" "Senin güçlerin çok eziik, naniiik"[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Mayıs 2005 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bilmiyorum bence gayet hos olmustu, telsiz sahnesi gayet iyiydi bence yerindeydi ne cok kısaydı ne cok uzun ne cok sebek olmustu ne de cok monotondu dengeyi iyi saglamıslar bence.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 filmden sonra manyakları olarak diğerlerini de izledik ve bizce sonuç ? (3 kişi) eski filmler daha güzel ! bir han solo olmayan bir Chewie olmayan sw'ı napayım ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bi dakkaa Chewie vardı filmde![signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 harrison ford'un olmaması cidden büyük eksiklik, chewy vardı evet :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Han solo da sağda solda korsanlar arasında miçoluk yapıyodur heralde şu aralar :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ne ara 70 sayfa oldu amanin... 4. episode'a 20 küsür sene olduğunu düşünürsek han solo olmaması mantıklıydı tabii yazacak çok şey var ama inanılmayacak derecede üşengeçim:D o yüzden şu ana kadar izlediğim en sağlam filmdi, yüzümde donuk bir ifadeyle çıktım filmeden ve yaklaşık yarım saat konuşamadım. eski seriler tabii daha iyi de 3. bitirdi olayı resmen. yalan oldu eskiler:) "i hate you" sahnesini hala aklımdan çıkaramıyorum. hala "i'm your father" la çekişmekte şu an. nasıl bir bakıştır o! bir de "noooooo" sahnesi var ki ayrı birşey. spoiler vermek de istemiyorum vermedim di mi.... evet evet (hayat tavsiyesi: art arda izlemeyin, zihinsel problemlere yol açabilir)[signature][hline]Eyes that shine burning red, dreams of you all through my head. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 6 manyak toplanıp süreyyada 11.30 matinesine gittik ilk günden. iyi de ettik. film bence tüm serideki en sağlam filmdi, dövüşlerin bazıları aceleye getirilmiş olsa bile, uzayda geçen az sahne olsa bile, komedi unsuru biraz fazla kaçmış olsa bile. anlattıkları açısından en önemli filmdi aynı zamanda. tabi benim görüşüm bu. yoda'nın kaçmasına yardım edenlerden biri chewie'ydi, yanındaki Tarfful ise Republic Commando'da geçen bir karakter. görevin tekinde klonlar tarafından kurtarılıyor falan. ayrıca bu filmle beraber artoo'nun galaksideki en aşmış robot olduğunun da bilincine vardım. bende bi tane istiyorum bundan.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bir film anca bu kadar olabilirdi... Sw serisinin en baba filmi demiyorum ama keşke daha olsaydı diyorum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok güzel bir filmdi bence tam istediklerimi verdi ve beklediğime değdi.19 mayısta gittim filme ve ilk defa bir filmi bu kadar dolu sinemada izledim(GORAya da ilk günde gitmiştim ama bu kadar dolu değildi). Ama beğenmediğim ve anlamadığım yönlerini şöyle yazmak istedim. 1)Boba Fett hiç yoktu filmde. 2)Chewbecca çok az görünüyor. 3)Madem Güçle bir olmayı bulan Qui Gon Jinn, peki Darth Vader nerden öğreniyor da 6. filmde Güçle birleşiyor? 4)Koskoca geminin uçak pisti gibi bir yere inmesi.O zamanlardan uçak mı kalmış da hala pistleri var?Harrierlar gibi direkt yerden havalanup inmiyor muydu gemiler? May The Force Be With You..[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: zamo, 24 Mayıs 2005 21:39 tarihinde demiş ki: 1)Boba Fett hiç yoktu filmde. Bir sürü Jango Fett vardı onun yerine =) Zaten Boba Fett muhtemelen bu film sırasında 12-13 yaşlarında bir çocuk hala..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: zamo, 24 Mayıs 2005 21:39 tarihinde demiş ki: Çok güzel bir filmdi bence tam istediklerimi verdi ve beklediğime değdi.19 mayısta gittim filme ve ilk defa bir filmi bu kadar dolu sinemada izledim(GORAya da ilk günde gitmiştim ama bu kadar dolu değildi). Ama beğenmediğim ve anlamadığım yönlerini şöyle yazmak istedim. 1)Boba Fett hiç yoktu filmde. 2)Chewbecca çok az görünüyor. 3)Madem Güçle bir olmayı bulan Qui Gon Jinn, peki Darth Vader nerden öğreniyor da 6. filmde Güçle birleşiyor? 4)Koskoca geminin uçak pisti gibi bir yere inmesi.O zamanlardan uçak mı kalmış da hala pistleri var?Harrierlar gibi direkt yerden havalanup inmiyor muydu gemiler? May The Force Be With You.. 1- Boba zaten çocuk, daha ne bekliyosun ki... Bişey olmazdı. 2- Chewbaccanın olması bile bir artı puan. Normalde onun da konuyla alakası yok şu anda... 3- Güçle bir olmayı değil güçte "not to lose its identity" yani kendi kimliğini kaybetmemeyi buluyor. Darth Vader öldüğünde de onun ruhu da bir olmadan gösteriyorlardır bir şekilde... Ya da kendi de çözmüş olabilir tabii... Boşa mı o kadar force powerı... 4- Çeşit çeşit gemi ve dolayısıyle çeşit çeşit de iniş kalkış tipi var... Vosvosa bakıp "neden bütün arabaların motoru arkada değil" gibi olurdu söylediğin.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Filmin başında Main Title ile birlikte zaten ben koltukta erimeye başladım.. Sahnenin sağında ve solunda 10 metreye yakın birer tane Revenge of the Sith afişi vardı, onlara hasta oldum, ben de eve bi tane istiyorum..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 film iyiydi güzeldi ama ühühü öldü benim aaylam[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar