Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaslı Olduğunuzumu Sanıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu adamın 23 inch işte
57.5 cm
Ki bence daha fazla resimde görürsünüz, Arnie nin bu akdar kası yok[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
Manken vucudu en ıdealı. Vahey'ın mesela cok ıyı.Ya da Mehmet dıye bır manken var o cocugun vucud cok ıyı(Durex reklamında cıkan).Fazlası hem cırkın hemde saglıksız.[hline]Simofle

[b]O 55 bin sosisliden biri

-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Mesaj tarihi:
sıskayım ama vücudumda yağ yok hepsi driek kas :)
mutluyum oplduğumgibi görünmüyorum göründüğüm gibi oluyorum[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends"
Martin Luther King Jr.

Mesaj tarihi:
blackchaos tamam bu da bi vücudu yorma yolu diğer spor dalları gibi
ama kusura bakma, sürekli ilaç alıp sınırlarını zorlayıp vücudunu insan denemeyecek hale getirmeye benm spor diyemiyorum tam olarak...[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
Mesaj tarihi:
Yok ben tanıyorum bu arkadaşı...

Bunun arı sokmasına alerjisi vardı geçenlerde de bi kovan dolusu arı musallat olmuştu ondan bunların hepsi kanmayın buna :)

-------------------------------------

Çok estetik vücutlu body builderlar da var ama bu gerçekten gördüğüm en kötüsü... bicep ve tricepler özellikle kas değilde gerçekten şişmiş veya iltahaplıda ondan öyleymiş gibi duruyor...

Ayrıca şu adama hasta olucak pek fazla kız tanımadım şu zamana kadarda...[hline] I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...
Mesaj tarihi:
walla ne kıztavlamak olmalı amaç nede başka bişi amaç sadece spor yapmak ve vücudu zinde ve saglıklı tutmak olmalı ben bunun için vücud çalışıyorum ve doğal besinlerle bir beslenme tablom var asla ilaç kullanmadım hatta vitamin hapı bile kullananmamda ihtiyacanız olan herşey doğada mevcut çok ağırda çalışmam kimisi kollarının boyutlarını vermiş önemli olan o boyut içindeki yağ ve vücutla oransıtısıdır.Mesela kollarım 35 cm çok kalın olmasalarda vücut ile orantılı ve yağ dokusu epii az vs vs[hline]Thief of pepelek
Mesaj tarihi:
5500 str vardır en az :)[hline]Mini mini bir kuş bakıyordu, penceremden baaanaa.. almadım onu içeriyeee ,git git dedim niye ise... tam derken pencere kırıldı, evimde bak kuş uçtu
Mesaj tarihi:

Bu resimdeki adam basit anlamda bodybuilding yapmamış ki. Bisepslerini geliştirmiş. Hatta abartmış.

ps: Aklıma geldi lisede gittiğim salondaki hoca masasından yere düşen kalemi almak için iki saat uğraşıyordu yoksa aniden alırsa kramp giriyormuş. Hey allahım.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Mesaj tarihi:
zuhahahah ulan bu adam ne yapmış be!!! birine koysa adam yamulur heralde :D[hline]Neden bekliyorsun ki?
Haydi Tıkla!
Hey sen kime diyorum!!
Bak hala tıklamıyo
Olum Tıklasana bak eğlencez
Ya yalvarıyorum tıkla niye düşünüyosun?
Tıkladın mı?
Hadi ya uğraşamam deme 2 saniyeni almaz.
  • 10 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...