Famy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 kıza kanma cok ya umut werıp bısey yokmus gıbı dawranabılır.[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: Famy, 10 Kasım 2005 21:37 tarihinde demiş ki: kıza kanma cok ya umut werıp bısey yokmus gıbı dawranabılır. sen yaptn ordan biliosn galiba?? şaka bi yana başıma gelmişti daha önce biliyorum ama gözler herşeyi söyler derler ya bu kızın gözlerine bakınca öyle bşy yapabilcek birini görmüyorum...[signature][hline]Ex Malruthion. [Bu mesaj bizsiziarariz tarafından 10 Kasım 2005 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 TAŞINDI said: Uzatmıcam..bi kız var 2-3 yaş büyük benden+sevgilisi var bugün yanıma oturdu okulda(aynı sınıftayız) baya bi konuştuk yakın davrandı çok sürekli soru sordu adın ne nerde oturuosn hangi okuldan mezunsu vs. ders programımı aldı inceledi çoğu dersimiz aynı saat aynı sınıf ne güzel dedi..umutlanmamak için kasıyorum ama bilmiyorum..[signature][hline]Ex Malruthion. Of bu olayın sonu ne facia olmuştu ya asfasdf NECROMANCY, BITCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 op sağlam taşınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 You will always be in my heart - George Hagi-april,24 2001 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 abi Zegna silmişti beni forumdan ya kızıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 dota oynarken oç demiştim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 madem necro'ladın ozmn anlat detayları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 http://78.media.tumblr.com/1cc9f63e5d0f0d87ad5c48538ce26cc8/tumblr_ou05clPaOk1ujmvy2o2_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 valla f5 lemeye başladım güncel başlıkları, bence de bilmeye hakkımız var adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 abi kız nişanlıydı. 2 sene falan sürdü bu olay ben 50 kere görüşmek istemiyorum falan dedim. kız kardeşi ailesi falan öğrendi, rezillik çıktı. sonra evlenmeden önce geldi bir şey söyle evlenmeyeyim demişti, mutluluklar demiştim (öküz gibi aşıktım hala) sonra o ettiğim lafın ağırlıyla baya bir dağılmıştım. şuan evli çocukları falan var. 2-3 sene önce yolda gördüm gülümsedi sdf. sonuç olarak, iyi yapmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sonunu buraya yazmamışımdır majör depresyon dönemleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 You will always be in my heart dedi mi onu söyle kardeş..................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 gülümsediyse bence hala umut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 tabii o donem elizabeth'e devam surekli. tokat tokat kafalar donmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 sipeyskeyk said: abi kız nişanlıydı. 2 sene falan sürdü bu olay ben 50 kere görüşmek istemiyorum falan dedim. kız kardeşi ailesi falan öğrendi, rezillik çıktı. sonra evlenmeden önce geldi bir şey söyle evlenmeyeyim demişti, mutluluklar demiştim (öküz gibi aşıktım hala) sonra o ettiğim lafın ağırlıyla baya bir dağılmıştım. şuan evli çocukları falan var. 2-3 sene önce yolda gördüm gülümsedi sdf. sonuç olarak, iyi yapmışım sdf abi iyi yapmışsın da dramayı atlama işte, rezilliği falan bi ballandır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Abi detay işte öğrenip kızın ağzına sıçmıştı ailesi :D Ama cover-up uygulandı, olayın üzeri örtüldü. Sonrasında gizli gizli görüşüyorduk, HERKESTEN gizli. Arabada oturuyorduk saatlerce falan. Bana ilk aşk, ona da "macera" olmuştu çünkü 5-6 yıldır beraberdi o insanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Şunu dinleyip dinleyip ağlıyordum abi asjhassa https://www.youtube.com/watch?v=2TkHWoUUPgQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 gençlik anıları, tebessümle anılıyorsa ne ala :) futuramadaki "what if machine" gerçek olsa keşke :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 O insan dediğin geyiktir abi o boynuzlarla anca geyik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Aynen öyle... What if'e hiç girmeyelim, aman diyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 what if it was a dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 @sipeyskeyk: eyvallah, paylaştığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 gündüzden içmeye başlamıcan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar