Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Çanakkale'de bir vatandaş, bunalıma girerek 3. kattan atlayan kadını, kollarını açarak tutup ölümden kurtardı. Edinilen bilgiye göre, Demircioğlu Caddesi ile İnönü Caddesi'nin kesiştiği nokta olarak bilinen Aygaz Kavşağı'ndaki bir apartmanın 3. kat balkonundan kendini aşağı atmaya çalışan bir bayanın olduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet kuvvetlerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye ambulanslarla emniyet kuvvetleri geldi. Bir süre cep telefonu ile annesi ile görüşen ve isminin G.G. (23) olduğu belirtilen bayan, "İşte görün yaptığınızı. Beni zorla evlendirdiniz, şimdi böyle oldu" deyip kendini aşağıya bırakmak istedi. Yanında bulunan bir erkek ise bayanın aşağı atlamaması için büyük çaba sarf etti. Bu sırada yoldan geçen ve adının Timur Koral olduğu öğrenilen şahıs, bayanın aşağı atlayacağını anlayıp, binanın altına geçerek diz üstü oturdu ve kollarını açtı. Bayan büyük bir hızla 3. katan aşağı kendini bıraktı. Bu sırada Koral'ın dizinin üzerine düşen G.G, beton zemine çakılmaktan kurtuldu. Yaralı olarak ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bayanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Kadını ölümden kurtaran Timur Koral ise halen olayın şaşkınlığını üzerinden atamadığını belirterek, "Bayanın birisi kendini aşağıya atacağını söylüyordu. Hiç kimse de bu olaya müdahale etmedi. Ben de kurtarabilirim umuduyla atlayacağı yerin altına geçip, dizlerimi kırıp kucağımı açtım. Bayan kucağımdan sekip dizimin üzerine düştü ve betona çakılmaktan kurtuldu. Aksi halde direk betona düşüp ölebilirdi" diye konuştu. kaynak: mynet.com[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 cok G@slıymış abimiz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 gökten kadın mı yağıyo==?? walla iyi tutmus ne diim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Helal olsun adama en azından kurtarabilirim düşüncesi ile hareket etmiş ve becermiş.Herkes böyle olsa keşke.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Şeye sürülcek aklı yokmuş Koral abimizin.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kaba bi hesap yapalım, 3. kat 15 metre olsa, kadın da 60 kilo olsaa..15 metreyi 1.5 saniyede düşse.. valla iyi kurtarmış :P[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 adamda ne cesaret warmış be helal walla..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: sir, 07 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki: kaba bi hesap yapalım, 3. kat 15 metre olsa, kadın da 60 kilo olsaa..15 metreyi 1.5 saniyede düşse.. valla iyi kurtarmış :P evet sivilde de karpuzculuk yapıyor zaten .[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 [Bu mesaj reyou tarafından 07 Kasım 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ya kusura bakmayın yazamadım istediğimi bi türlü karıştı ortalık :) [Bu mesaj reyou tarafından 07 Kasım 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Helal olsun[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İyi cesaret adamın yaptığı. Daha önce bi haberde görmüştüm, biri intihar etmek için atlıyordu balkondan kaldırımdaki kişinin üstüne. İntihar eden kurtuluyordu, altında kalan ölüyordu.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 kahraman turk insanı ![signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bende tutardım ama olay mahalinde değildim naparsın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kadın boşanıp adamla evlenicek görürsünüz :D[signature][hline]My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 hll olsun adama kutladım sımdi :D[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tunch, 07 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: kadın boşanıp adamla evlenicek görürsünüz [signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naduko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: tunch, 07 Kasım 2005 02:04 tarihinde demiş ki: kadın boşanıp adamla evlenicek görürsünüz :D mantıklı ama bakalım adam bekar mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 afferin iki gün sona maske giyip kendini sıpaydırmen flm sanmasında[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya iyi de belki kadin kurtarilmak istemiyordu :P bi de adam iyi isabet ettirmis, yukardan bana anahtar bile atsalar tutamam adam koca kadini yakalamis bravo valla :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 helal olsun abimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Bu kucağından sekip dizine çarptı olayı bana mortal combatta dizde bel kırma kombosunu hatırlattı. O daha kötü be.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki: Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: sheref, 07 Kasım 2005 02:02 tarihinde demiş ki: bende tutardım ama olay mahalinde değildim naparsın eheh kesin orası zaten :) Bilet bulamadık gidemedik bak neler kaçırdık. Bu arada olayın geçtiği yerin 30-40 metre ötesinde emniyet müdürlüğü ve biraz ilerisinde de hastane mevcut. Kadın atlayacağı yeri çok güzel seçmiş. Birde Timur Koral hiç yabancı bir isim gelmiyor ama dur bakalım. Ucuz atlatılmış ama. Kurtulması iyi olmuş. İnşallah o beyinsiz ailenin kafasına dank eder.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: kickass, 07 Kasım 2005 01:59 tarihinde demiş ki: kahraman turk insanı ! +"ŞU çılgın Türkler" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Ben tutayım desem kesin kafama düşer o kadın, bir şekilde o yaşar ben kötürüm kalırım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar