Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.kattan atlayan kadını elleriyle kurtardı..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

Çanakkale'de bir vatandaş, bunalıma girerek 3. kattan atlayan kadını, kollarını açarak tutup ölümden kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Demircioğlu Caddesi ile İnönü Caddesi'nin kesiştiği nokta olarak bilinen Aygaz Kavşağı'ndaki bir apartmanın 3. kat balkonundan kendini aşağı atmaya çalışan bir bayanın olduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet kuvvetlerine bildirdi. Bunun üzerine bölgeye ambulanslarla emniyet kuvvetleri geldi. Bir süre cep telefonu ile annesi ile görüşen ve isminin G.G. (23) olduğu belirtilen bayan, "İşte görün yaptığınızı. Beni zorla evlendirdiniz, şimdi böyle oldu" deyip kendini aşağıya bırakmak istedi. Yanında bulunan bir erkek ise bayanın aşağı atlamaması için büyük çaba sarf etti.

Bu sırada yoldan geçen ve adının Timur Koral olduğu öğrenilen şahıs, bayanın aşağı atlayacağını anlayıp, binanın altına geçerek diz üstü oturdu ve kollarını açtı. Bayan büyük bir hızla 3. katan aşağı kendini bıraktı. Bu sırada Koral'ın dizinin üzerine düşen G.G, beton zemine çakılmaktan kurtuldu. Yaralı olarak ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan bayanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Kadını ölümden kurtaran Timur Koral ise halen olayın şaşkınlığını üzerinden atamadığını belirterek, "Bayanın birisi kendini aşağıya atacağını söylüyordu. Hiç kimse de bu olaya müdahale etmedi. Ben de kurtarabilirim umuduyla atlayacağı yerin altına geçip, dizlerimi kırıp kucağımı açtım. Bayan kucağımdan sekip dizimin üzerine düştü ve betona çakılmaktan kurtuldu. Aksi halde direk betona düşüp ölebilirdi" diye konuştu.

kaynak: mynet.com[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sir, 07 Kasım 2005 01:27 tarihinde demiş ki:
kaba bi hesap yapalım, 3. kat 15 metre olsa, kadın da 60 kilo olsaa..15 metreyi 1.5 saniyede düşse..

valla iyi kurtarmış :P

evet sivilde de karpuzculuk yapıyor zaten .[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de belki kadin kurtarilmak istemiyordu :P bi de adam iyi isabet ettirmis, yukardan bana anahtar bile atsalar tutamam adam koca kadini yakalamis bravo valla :D[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kucağından sekip dizine çarptı olayı bana mortal combatta dizde bel kırma kombosunu hatırlattı. O daha kötü be.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 07 Kasım 2005 02:02 tarihinde demiş ki:
bende tutardım ama olay mahalinde değildim naparsın
eheh kesin orası zaten :)

Bilet bulamadık gidemedik bak neler kaçırdık. Bu arada olayın geçtiği yerin 30-40 metre ötesinde emniyet müdürlüğü ve biraz ilerisinde de hastane mevcut. Kadın atlayacağı yeri çok güzel seçmiş. Birde Timur Koral hiç yabancı bir isim gelmiyor ama dur bakalım.

Ucuz atlatılmış ama. Kurtulması iyi olmuş. İnşallah o beyinsiz ailenin kafasına dank eder.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...