Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pisikolog pati

duende

Öne çıkan mesajlar

hayatta tek yapabildigim sey insanlarla güzel konusup dertlerine derman olabilmek oldugunu farkettim
oyüzden dertlesmek isteyen gelsin konusalim mailim [spo1=bu][email protected][/spo] dertlesmeye ihtiyaciniz olursa gelin konusalim yardimci olmaya calisirim ama öss senem oldugu için çok fazla nete giremiyorum oldugum zamanlarda elimden gelidignce yardimci olmay calisirim...

Allah hiçbirinize benimle konusma ihityaci yasatmasin...(ne duaydi)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

psikopat olup insanlari kandirmadigini , dalga gecmedigini nerden anlicak peki zavalli patiler ? =P[signature][hline]In sleep he sang to me ,In dreams he came
That voice which calls to me And speaks my name
And do I dream again For now I find
The Phantom of the opera is there
Inside my mind

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

patiden bir çok insana(hyrr isim vermiyoruuum) yardımım dokundu aşk,aile vs. konusunda (zaten psikoloji okuycaktm wazgeçtm sonraa) sorunu oolan pm. atabilir yakında romantik tutorial aileye çözüm tutorial açacağım walla:D bekleriim..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

psikologluk ciddi bir iştir. öyle önüne gelen 'gelin şifa dağıtıyorum' demesin. akım derken bokum dersin adamı iyice depresyona sokarsın. hele bir de intihar fln ettiğini düşün allah korusun. sonra vicdan azabından öl. yanlış şeyler böyle iddialı şeylerle gelmeyin. zaten 'sorunlu gençlik' paticikte sıklıkla rastlanan bir profil. kişisel'de ölmek isteyeninden tut 'yetti gayri bu hayat', 'seviyorum söyleyemiyorum', 'söylüyorum ama yanlış kişiye söylemişim', 'sanırım söyledim ama sevdiğimi değil başka bişeyi', 'sevemiyorum lan ben', 'hadi lan sevemiyomuş' gibi başlıklara kadar muhtelif başlık çeşitleri var. girersin orada fikrini söyler, varsa teselli kudretin adamı teselli de edersin. böyle ortaya çıkmak yanlış. iyi niyetli bir davranış ama yanlış.[signature][hline]mantar
Sosyal ağlarda paylaş

mantar dediğinde haklısın da, zaten burada yazan çoğu kişi kendine akıl verecek, kendisini yönlendirecek birinden çok kendini dinleyecek birilerini aradığı için yazıyor problemlerini. Hatta bahsettiğin tür konuların çoğunda "neden yazıyorum bilmem ama" ya da "sadece paylaşmak istedim" "lütfen dinleyin" gibi girişler bulunuyor. İş içini dökecek, aklından geçenleri paylaşıp rahatlayacak bir dinleyicide bitiyor yani. Yoksa hemen hepsi de bu problemi çözebilecek, daha doğrusu doğru yolun ne olduğunu belirleyebilecek gücü kendilerinde de bulabilirler. "psikologluk" yanlış tanımlama olmuş haklısın. Daha çok "dinleyici" olmak maksadıyla gayet iyi bir şey. Tanımlamada yanlışlık yapmış sanırım yazanlar da.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Ehe.. Cani hayattan sikilmis ve biraz eglence isteyenler de bana gelsin. efenim cok pis muhabbet ceviririm, hiç yanmaz.
[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için )
Msn messengerin tek rakibi deneyin..
Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki:
"Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor"

[Bu mesaj Baluu tarafından 08 Kasım 2005 01:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@mantar:psikolok kelimesini öylesine kullandım ben daha ziyade dynunun söylediği gibi güzen ablalık(abilik diyim gay gibi oldum böyle) anlamında söyledim amacım elimden geldiğince yardım etmek ayrıca böyle bi topic acmamdaki nedende bunu yapabiliyo olmam genelde msnde nicki oyoy öldüm mahvoldum ölcem vs. olan insanlara selam diyip güldürebiliyo mutlu olmalarını sağlayabiliyo yada olaya güzel bi gözle bakmalarını sağlayabiliyorum...

umarım söylediğin gibi akım bokum olupta kötü bişey yapmam...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...