Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşadığımızı mı dinleriz , Dinlediğimizi mi yaşarız ?

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Müzik mi Kişiselmi diye karar veremedim ortada bi konu.En çok nereye bakılıyorsa oraya açıyım dedim =)

evet durum nedir ?
Açıkcası ben yaşadığımı dinler biriyim.Yaşadıklarımdan dolayı melankolik bi tip oldum.Ve dinlediğim parçalarda genelde yanlızlık ümitsizlik aldatılmışlık kaybetmişlik üzerine.
Şimdide sık sık sorar oldum.Belkide hayatım bu şarkılar yüzünden bu kadar karamsar.?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

ben tam tersine muzigin insanlardan etkilendigini düsünüyorum, belki yazan insanlarin duygularinda kendimizi bulmamız olabilir senin soyledigin. bu soyledigin bir siirde veya bir hikayede veya bir romanda da kendini gosterebilir[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten olaylar karşısında alacağın tutumu önceden nasıl belirlemişsen, o olaylar gerçekleştiğinde önceden hazırlamış olduğun tutumu öne sürersin. sevgilim olursa sevinirim, ayrılırsak üzülürüm, biri ölürse üzülürüm, sınavı geçemezsem üzülürüm, yalnız kalırsam mutsuz olurum, gibi. o yüzden üzücü, can sıkıcı bir şey olduğunda, o olaya uygun bir müzik dinlemek, o olay için önceden hazırladığımız tutumun bir parçasıdır sadece.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

İlk başta dinlediklerin seni etkiler sonra da sen hep öyle dinlemeye başlarsın,
Örnek aşık olduğum zamanlar hep aşk şarkıları dinlerdim romantiklik diz boyu.
Ta ki ne zaman dinlermeyi bıraktım aşkımdfa ufak ufak azalmaya başladı!:D[signature][hline]Filozof pati,
Devrik Diktatör
Psikiyatrist pati,
İşte ben buyum...
Sosyal ağlarda paylaş

duruma göre değişiyo, mesela ne halde olursam olayım sigur ros veya radiohead dinlersem başka bi boyutta yaşamaya başlıyorum. ama mesela çok sinirliysem cradle of filth, çok depresifsem katatonia falan koyup onu yaşıyorum ve müzikte yakaladığım benzer duygular rahatlamamı sağlıyo.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

güne yavuz cetinle baslasam bütün gün melankolik dolasirim etrafta
güne beatlesla baslasam bütün gün essek gibi mutlu olurum
ama
mutlu bisey yasarsam who dinlerim dahada mutlu olurum
yada mutsuz bisey yasarsam bright eyes dinlerim dahda mutsuz olurum

yani duruma göre degisiyo ikiside cok fazla mümkün ve kesinlikle kisir döngü halinde ilerliyor...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...