bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Müzik mi Kişiselmi diye karar veremedim ortada bi konu.En çok nereye bakılıyorsa oraya açıyım dedim =) evet durum nedir ? Açıkcası ben yaşadığımı dinler biriyim.Yaşadıklarımdan dolayı melankolik bi tip oldum.Ve dinlediğim parçalarda genelde yanlızlık ümitsizlik aldatılmışlık kaybetmişlik üzerine. Şimdide sık sık sorar oldum.Belkide hayatım bu şarkılar yüzünden bu kadar karamsar.?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben tam tersine muzigin insanlardan etkilendigini düsünüyorum, belki yazan insanlarin duygularinda kendimizi bulmamız olabilir senin soyledigin. bu soyledigin bir siirde veya bir hikayede veya bir romanda da kendini gosterebilir[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ihtiyacımız olanı dinleriz gibime geliyor benim mesela nefret doluysak nefretimizi kusmaya ihtiyacımız olur, hüzünlüysek hüznümüzü paylaşmaya başkalarınında aynı dertlere sahip olduğunu bilmek,...[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yaşadığını dinleme...[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Yaşadığımızı mı dinleriz , Dinlediğimizi mi yaşarız ? Yaşadığımı dinlerimm...[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Önce yaşadığını dinlersin sonra bir bakmışsın ki dinlediğin seni içine çekmiş. Bu sefer dedinlediğini yaşamaya başladığını farkedersin =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Kısır döngüdür kısaca.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bende dinledigimi yasarım gibi bisey[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Hep istediğin gibi yaşayamazsın ama, ne istersen onu dinlersin çocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 zaten olaylar karşısında alacağın tutumu önceden nasıl belirlemişsen, o olaylar gerçekleştiğinde önceden hazırlamış olduğun tutumu öne sürersin. sevgilim olursa sevinirim, ayrılırsak üzülürüm, biri ölürse üzülürüm, sınavı geçemezsem üzülürüm, yalnız kalırsam mutsuz olurum, gibi. o yüzden üzücü, can sıkıcı bir şey olduğunda, o olaya uygun bir müzik dinlemek, o olay için önceden hazırladığımız tutumun bir parçasıdır sadece.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ikisi de geçerli..ama genelde yaşadığımı dinliyorum.. mutlu olduğum zamanlar biraz slow takılıp eski halime geri dönerim.. bu durum sanırım "acı çekmeyi sevmek" gibi bişe ...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bu bir kısır döngümüdür?:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 acı çekmeyi sevmek değil, kendine acımak o durum. çünkü kendine acımak, iradeni kullanıp o durumdan kurtulmaktan daha kolay.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 1.si[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 olabilir :( ben hala çözemiyorum o durumu..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 İlk başta dinlediklerin seni etkiler sonra da sen hep öyle dinlemeye başlarsın, Örnek aşık olduğum zamanlar hep aşk şarkıları dinlerdim romantiklik diz boyu. Ta ki ne zaman dinlermeyi bıraktım aşkımdfa ufak ufak azalmaya başladı!:D[signature][hline]Filozof pati, Devrik Diktatör Psikiyatrist pati, İşte ben buyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 duruma göre değişiyo, mesela ne halde olursam olayım sigur ros veya radiohead dinlersem başka bi boyutta yaşamaya başlıyorum. ama mesela çok sinirliysem cradle of filth, çok depresifsem katatonia falan koyup onu yaşıyorum ve müzikte yakaladığım benzer duygular rahatlamamı sağlıyo.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Ben yaşadığımı dinlerim.O anki ruh halime göre değişir dinlediklerim.Bazen de dinlediğimi yaşıyorum atmosfer olarak.[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yaadığını dınlerım dınledığımı yasarım garıp bısey işte ben de cozemedım;))[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 yaşadığımı dinlerim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 güne yavuz cetinle baslasam bütün gün melankolik dolasirim etrafta güne beatlesla baslasam bütün gün essek gibi mutlu olurum ama mutlu bisey yasarsam who dinlerim dahada mutlu olurum yada mutsuz bisey yasarsam bright eyes dinlerim dahda mutsuz olurum yani duruma göre degisiyo ikiside cok fazla mümkün ve kesinlikle kisir döngü halinde ilerliyor...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 dinlediğimi yasıyorum,ama bunu bazen hic sevmiorum[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 bence yaşadığımızı dinleriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 müzik,hikaye vs.... bençede önçe insandan etkilenir ve buna göre yazarlar yazar. dinleyenler ise o anda yaşadigini dinler. bençe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 06 Kasım 2005 17:21 tarihinde demiş ki: yaşadığımı dinlerim. [signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar