NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 deri mont bir bot bir kazak bir pantolon ekran kartı dvd yazıcı.Ve 150 milyon kaldı.Naapcam bu ay ben yaf.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 elelktro gitara gittti :)[signature][hline]wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bass yaptınmı:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İçkiye niye bu kadar para gidior ki? Okul dönüşü gece 1 gibi alın bi tane köpek öldüren marka şarap, bide çekirdek, geçin parka arkadaşlarınızla, dönsün muhabbet. Biraz alkol, bir kaç kafa arkadaş dünyalara bedeldir. Birde sevdiceğin yanındaysa, of kalbim sıkıştı be...[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Eşşek kadar adam olmama rağmen bayram harçlığı almamın nedeni öğrenci olmamdan ötürü herhalde. Kitap falan alırım herhalde öle başka bişeye harcayamam herhalde.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla benimkiler gaipten geldi gaibe gitti. Ne geldi ne gitti. 0-0=0 oldu yani[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bugun bi benzine gitti 20lik =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mp3 player alcam inşallah.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 magic the gathering[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biriktiricem işlemci + anakart alıyorm[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1024 ram daha alacağım :D birde ekran kartı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corwin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dua edin lan dua en yakın akrabam 1000km ötede ve bayram ganimetim şuan -lere vurmuş bulunuyor kapıya gelen veletler sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 böhüüüü bana kimse payram harçlığı vermiyor :'( tamam üni ye gidiyoz falan filan ama ben kendimi çocuk hissediyorum yaa :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternalus, 03 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: ben 1500 kadar boş cd alıcam cd lazım banaaa korsana HAYIR!![signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oraya buraya gidior ama bildiğim bişey var çok çabuk bitior[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ah ah eskiden torpil alır patlatırdık way be :([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bizim burda çocuklar hala atıo arada çıkıp bağırıyorum yeter ulan die de sallayan yok veletler işte :D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hediyeye gidicek yine para....[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : ) Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun? Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun? İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın? NİHOHOHOHO![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bayram neyi? Daha yaşımızda gecmedi ama 3 yıldır tek kuruş para vermediler bana[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yrn sinemaya gidecek...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mp3 player alcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Prawler, 04 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : ) Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun? Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun? İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın? NİHOHOHOHO! ahahahha sie : ) Bayram havasini falan cok severim abi ben, eglenmek ve bir araya gelmek icin bir sebep sonucta, niye degerlendirmiyim ki : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: ZBH, 04 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ben kucukken opuyodum herkesın elini cok para biriktiriyodum sora babam ver ben onları bankaya yatiriiim parab cogalsın diodu aliyodu paraları bende paralarım bankada die sewindirik oluyodum. aha ben[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar