NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 2 deri mont bir bot bir kazak bir pantolon ekran kartı dvd yazıcı.Ve 150 milyon kaldı.Naapcam bu ay ben yaf.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 elelktro gitara gittti :)[signature][hline]wtf ?
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bass yaptınmı:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İçkiye niye bu kadar para gidior ki? Okul dönüşü gece 1 gibi alın bi tane köpek öldüren marka şarap, bide çekirdek, geçin parka arkadaşlarınızla, dönsün muhabbet. Biraz alkol, bir kaç kafa arkadaş dünyalara bedeldir. Birde sevdiceğin yanındaysa, of kalbim sıkıştı be...[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Eşşek kadar adam olmama rağmen bayram harçlığı almamın nedeni öğrenci olmamdan ötürü herhalde. Kitap falan alırım herhalde öle başka bişeye harcayamam herhalde.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... Ağır ağır, yavaş yavaş... Saplık nedir, ne değildir?
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Valla benimkiler gaipten geldi gaibe gitti. Ne geldi ne gitti. 0-0=0 oldu yani[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki: Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bugun bi benzine gitti 20lik =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 mp3 player alcam inşallah.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 magic the gathering[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 biriktiricem işlemci + anakart alıyorm[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 1024 ram daha alacağım :D birde ekran kartı :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
corwin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 dua edin lan dua en yakın akrabam 1000km ötede ve bayram ganimetim şuan -lere vurmuş bulunuyor kapıya gelen veletler sayesinde
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 böhüüüü bana kimse payram harçlığı vermiyor :'( tamam üni ye gidiyoz falan filan ama ben kendimi çocuk hissediyorum yaa :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternalus, 03 Kasım 2005 14:34 tarihinde demiş ki: ben 1500 kadar boş cd alıcam cd lazım banaaa korsana HAYIR!![signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 oraya buraya gidior ama bildiğim bişey var çok çabuk bitior[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Ah ah eskiden torpil alır patlatırdık way be :([signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bizim burda çocuklar hala atıo arada çıkıp bağırıyorum yeter ulan die de sallayan yok veletler işte :D[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hediyeye gidicek yine para....[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : ) Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun? Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun? İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın? NİHOHOHOHO![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bayram neyi? Daha yaşımızda gecmedi ama 3 yıldır tek kuruş para vermediler bana[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 yrn sinemaya gidecek...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Prawler, 04 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki: Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : ) Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun? Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun? İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın? NİHOHOHOHO! ahahahha sie : ) Bayram havasini falan cok severim abi ben, eglenmek ve bir araya gelmek icin bir sebep sonucta, niye degerlendirmiyim ki : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: ZBH, 04 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki: ben kucukken opuyodum herkesın elini cok para biriktiriyodum sora babam ver ben onları bankaya yatiriiim parab cogalsın diodu aliyodu paraları bende paralarım bankada die sewindirik oluyodum. aha ben[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Öne çıkan mesajlar