Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramda paralar nereye gidiyor/gitti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İçkiye niye bu kadar para gidior ki? Okul dönüşü gece 1 gibi alın bi tane köpek öldüren marka şarap, bide çekirdek, geçin parka arkadaşlarınızla, dönsün muhabbet. Biraz alkol, bir kaç kafa arkadaş dünyalara bedeldir. Birde sevdiceğin yanındaysa, of kalbim sıkıştı be...[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Mesaj tarihi:
Valla benimkiler gaipten geldi gaibe gitti. Ne geldi ne gitti. 0-0=0 oldu yani[signature][hline]bareme, 30 Ekim 2005 11:33 tarihinde demiş ki:
Bu kesin Kominist a.q heryerde karşıma çıkıyor Turkiye ve müsliman karşıtı sloganlarla Ulan sana kayacam.. az kaldıı
Mesaj tarihi:
biriktiricem işlemci + anakart alıyorm[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
böhüüüü bana kimse payram harçlığı vermiyor :'(
tamam üni ye gidiyoz falan filan ama ben kendimi çocuk hissediyorum yaa :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam
Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : )

Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun?
Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun?
İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın?
NİHOHOHOHO![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla!

Mesaj tarihi:
bayram neyi?

Daha yaşımızda gecmedi ama 3 yıldır tek kuruş para vermediler bana[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 04 Kasım 2005 18:03 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 04 Kasım 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
Benetton'dan matrix paltosu aldim, bi de Diesel'den saat alicam
Hos, bayram harcligi paltoya bile yetmedi, giren babama giriyo yine kredi karti vasitasiyla : )

Olm sen müslüman değilsin, neden bayram harçlığı alıyorsun?
Benim inancım farklı bana para vermeyin diyemiyormusun?
İnançlarına bağlı olmayacak kadar zayıfmısın?
NİHOHOHOHO!
ahahahha sie : )
Bayram havasini falan cok severim abi ben, eglenmek ve bir araya gelmek icin bir sebep sonucta, niye degerlendirmiyim ki : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Mesaj tarihi:
said:
ZBH, 04 Kasım 2005 18:17 tarihinde demiş ki:
ben kucukken opuyodum herkesın elini cok para biriktiriyodum sora babam ver ben onları bankaya yatiriiim parab cogalsın diodu aliyodu paraları bende paralarım bankada die sewindirik oluyodum.

aha ben[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
  • Yeni Oluştur...