Anathema Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eet guzel cok guzel cok ii :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Soulfly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bunun bi şarkısı vardı rap ama adını anımsayamadım[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cidden hoş bişi :-)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Beyazları ılgınc bı sekılde anlatmıs.. nigga :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Benm duvarımda buyukce bir seklde yazıyor bu..gercektende cok manalı..[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Kocero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bizi pek bağlamaz abisi avrupalılara göre esmeriz amuzupzup..
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hehe yazı güzelmis:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:)
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok güzel :D[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 biz de beyazız lan o_O[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
PZero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hepimiz zenciyiz[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Arndiol_Vampir, 05 Kasım 2005 12:02 tarihinde demiş ki: Benm duvarımda buyukce bir seklde yazıyor bu..gercektende cok manalı.. Duvara asacak başka bişey bulamadın mı? Patladım birden, Siyah-beyaz ayrımının minimum olduğu bir ülkede ne alaka duvarda? Alakasız geldi vallahi.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: thug_life, 05 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hepimiz zenciyiz +1903[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 okumuştum bunu çok önceden. Bir hikayede geçiyordu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 güzelmiş[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: thug_life, 05 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: hepimiz zenciyiz evet!! hemde lanet olası birer pis zenciyiz :D[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played...
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 çok güzelmiş bu bea :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
go2hell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 guzelmis[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 oh mon dieu deja vu oluverdim! =P 1dk ya.. bunun orjinali fransizca degil miydi ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide..
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 haha guzelmiş[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 eheh güzelmiş :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
beybin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 süper ya..cidden..ırkçılğa karşı ırkçılık..iyiymiş..[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ]
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 cok güzel :)[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]
Öne çıkan mesajlar