Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nephtia Ultima Online Sunucusu


Satyriasis

Öne çıkan mesajlar

+ Yaklaşık 1 senedir oyuncularımızın hizmetinde olan Nephtia Realm Ultima Online sunucusu, yaklaşık olarak 2 hafta önce eski oyuncularından kalan izleri silerek yeni bir yola baş koymuş ve bu bağlamda misyonunu büyütmüştür. Sunucu RunUO tabanlıdır, Radore Hosting'in sizlere olan bir hizmetidir. Gerçek anlamda Sosaria'da yaşamak istiyorsanız, Nephtia yapacağınız en anlamlı tercih olacaktır.

* Nephtia'nın diğer RunUO sunucularından farkları ile ilgili dökümanı okumak isterseniz,
http://forum.nephtia.com/viewtopic.php?t=130

http://www.nephtia.com

[Bu mesaj Satyriasis tarafından 04 Kasım 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de bölümden banane, forum moderasyonu yapmıyorum ki ben. O mesajımda da ona değinmedim zaten. Konuyu açan arkadaşın mesajında:

"Ultima Online ile ilgili bir tek script -sharing bölümünü gördüm. O bölüme topic açtım. Altına da not düştüm ,
"eğer ki yanlış yere açtıysam topic'i özür dilerim, bana özel mesaj ile belirtirseniz , uygun yere taşırsanız sevinirim" tarzında. Ancak o topic silindi. "

şeklinde bir ifade var. Verdiğim linkde ise:

- Sitesi calisan bir serverimiz varsa bunun reklami ile ilgili script ing & UO Shard Adresleri topicindeki yönergeleri inceliyoruz. Ayri topic acmiyoruz.

Şeklinde bir ifade ve linklenmiş olan ilgili konuda da gerekli koşullar ve ek olarak:

Sunucunuzu listeye ekletmek icin thelegbra'ya ozel mesaj atabilirsiniz.
Not: Eger ozel mesaj attiginiz halde sunucunuz 3 gun icinde listeye eklenmediyse, lutfen baslik acmak, veya "benim sunucum neden eklenmedi" diye mesaj atmak yerine ayni icerikli mesajinizi tekrar atmaniz daha yararli olacaktir.

Şeklinde yardımcı bilgiler verilmiş. Bunu anlatmak istedim. Talihsiz bir demeç olmuş Prudent. ;)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim ilginiz için, ancak itiraf etmeliyim o post'u görmedim. Sonuçta ScriptSharing bölümü, Script paylaşımı diye düşündüm. Fakat Ultima Online ile ilgili tek bölüm olarak gördüğüm için, oraya açmayı uygun gördüm. Eğer bilgilendirilseydim topicin silinme sebebi ile ilgili veya en azından bir uyarı görseydim, sanırım böyle bir yanlış yapılmazdı. Öte yandan, bu bölümde Topic'i açmamın sebebi aynı formatta açılan başka bir topicin şu anda bu bölümde bulunmasıdır.

Aynı zamanda, bu forumda, saygılı ve seviyeli olarak da birilerine bir şeyler anlatılabildiğini öğrendiğim için gerçekten mutlu oldum.
Teşekkürler...
Edit : Ben eklemesem de Uo sunucuları bölümüne eklenmiş zaten sunucu... Tekrar teşekkürler. :)

[Bu mesaj Satyriasis tarafından 05 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Satyriasis tarafından 05 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 16 yıl sonra ...

Güzel dostlukların kurulduğu, anılarla dolu Nephtia, Samurai Empire edition olarak kaldığı yerden devam ediyor. 23 Nisan 2021'de oyunculara tekrar kapılarını açan Nephtia oyunun özünden kopmadan, nostalji yaparak hoşça vakit geçirmek isteyen oyuncuları bekliyor.

www.nephtia.com

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...