Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herşeyin suyu cıktı

kickass

Öne çıkan mesajlar

Bi dosya çekicektim lak diye bi reklam cıktı,
Yani bu arkadaşlık sitelerinin bu potansiyeli nedir bu bayan türke benziyor mudur? resim canada mustakil bir evin otoparkı değil midir? biz eşşek miyiz? "yukarıdudulluymuş hadi len ....."

[Bu mesaj kickass tarafından 03 Kasım 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

hey dostum kaldir o koca beyaz kicini!
kermit sana diyorum ahbap!!11onetwoooyeaah
nolmus yani türkiye'de siyah hatun yasayamaz mi...[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 03 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında...

Eheuheue aynısı benim aklıma geldi:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 03 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında...

tamam itiraf ediyorum öle :)

said:
GangstarsLan, 03 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki:
Iykkkk ßari güzeL kIzLarI koysaLar..ßi i$ide Tam yapIn karde$$$$$$$iimmmmmmmm!!

orta halli kızları koymaları cok akıllıca neden dersen, allahın tipsiz zibidi v.s v.s v.s insanı cok super bi hatuna yawşıycağında alıcağı cevabı biliyor. Şimdi orta halli bi hatun gördü ben bu siteye üye olayım bu hatunla konuşurum abi olursa olur diye düşünür. Bak +1 üye +xx.000$ ;)
çok zekiler dostum çok[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma yonja geldi :) kendi bedeninin 4 katı büyük aklet giyip altına kapri çektirmiş zenchi fotoları. ha birde kocaman altın kolyeleri. Adamlar bütün gün NBA maçı izlemekten ve izlerken "Aman tanrım oneal! O koca poponu kafanla birleştircem dostum! nasıl kaçırdın o atışı" gibi laflar.

Evet zenchiler ölmeli
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...