kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Bi dosya çekicektim lak diye bi reklam cıktı, Yani bu arkadaşlık sitelerinin bu potansiyeli nedir bu bayan türke benziyor mudur? resim canada mustakil bir evin otoparkı değil midir? biz eşşek miyiz? "yukarıdudulluymuş hadi len ....."[Bu mesaj kickass tarafından 03 Kasım 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 kusura bakma ama iyicene sıçtın hehe[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. [Bu mesaj kermit tarafından 03 Kasım 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yukarı Dudullu' yu bilmezsiniz her taraf böyle kız kaynıyor[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Türkiye de zenci hatun yetişmiş güzelmiş de hatun kötü iğrenç şişman lanet olasıca pis zencinin teki ^^[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hey dostum kaldir o koca beyaz kicini! kermit sana diyorum ahbap!!11onetwoooyeaah nolmus yani türkiye'de siyah hatun yasayamaz mi...[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Sex_Kittenz60? 25/f? WTF niga?[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için [Bu mesaj Asteroth tarafından 03 Kasım 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yaşamasına yaşar ama Y.Dudullu gibi bi yer de imkansız ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hatun sanki doğma büyüme dudullulu gibi yanlız :)[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Samandıra veya Sultanbeyli deseydi inanırdım belki lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 bu şarkı dudulludaki zenci aşkım Susan a gitsin.Seni seviyrm şfk 15/ bmo ohbegs Kraalll mucckk[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asteroth, 03 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında... Eheuheue aynısı benim aklıma geldi:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Janitschar, 03 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: Yukarı Dudullu' yu bilmezsiniz her taraf böyle kız kaynıyor 9 sene orada oturdum o zamanlar yoktu laaa çilesini ben cektim şimdi sürün sefasını :-)[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| | Ultimatr.Net| |Storm UO| Evlenilcek Kız Aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Ben de oturdum orada 5 sene Şimdi nasıl bilmiyorum hiç, sefa sürdüğümüz yok yani (: Sefası olmaz oranın garip bi yer[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Iykkkk ßari güzeL kIzLarI koysaLar..ßi i$ide Tam yapIn karde$$$$$$$iimmmmmmmm!![signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: Asteroth, 03 Kasım 2005 17:28 tarihinde demiş ki: Tabii herşeyin suyu çıktı dediğin zaman, "Arkadaşlık sitelerine eskiden beri takılırdım, az hatun götürmedim, ama şimdi cıvığını çıkardılar be abi!" gibi bi düşünce de oluşmuyo değil insanın kafasında... tamam itiraf ediyorum öle :) said: GangstarsLan, 03 Kasım 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Iykkkk ßari güzeL kIzLarI koysaLar..ßi i$ide Tam yapIn karde$$$$$$$iimmmmmmmm!! orta halli kızları koymaları cok akıllıca neden dersen, allahın tipsiz zibidi v.s v.s v.s insanı cok super bi hatuna yawşıycağında alıcağı cevabı biliyor. Şimdi orta halli bi hatun gördü ben bu siteye üye olayım bu hatunla konuşurum abi olursa olur diye düşünür. Bak +1 üye +xx.000$ ;) çok zekiler dostum çok[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 tecrube konusuyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Yukarıdudullu artık Türkiye'nin Harlem'i oldu siz uyuyun.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 said: vaniLLe, 03 Kasım 2005 17:26 tarihinde demiş ki: hey dostum kaldir o koca beyaz kicini! kermit sana diyorum ahbap!!11onetwoooyeaah nolmus yani türkiye'de siyah hatun yasayamaz mi... henüz öyle bir altyapı mevcut değil yukarıdudullu da[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 simdi bu ne yani[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 istisnadir belki o aplam... olamaz mi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 yukarıdudulludan zenci cikarin taksime gider kendimi asarim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 o türk ise ben değilim...[signature][hline]Belediyeye başvurdum;benden telefon direği yapsınlar diye..Belki o zaman bi işe yararım... Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 aklıma yonja geldi :) kendi bedeninin 4 katı büyük aklet giyip altına kapri çektirmiş zenchi fotoları. ha birde kocaman altın kolyeleri. Adamlar bütün gün NBA maçı izlemekten ve izlerken "Aman tanrım oneal! O koca poponu kafanla birleştircem dostum! nasıl kaçırdın o atışı" gibi laflar. Evet zenchiler ölmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 sandaki bayanın adıda Alemdar? :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar