Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 450 civari shadowbolt dmg set (Ebony glowes nemesis void sahs of whispered fel infused pant vs vs) yaptin 280 hero charm 175 ve 500 de shadowbolt un dmg i var bu adam curse işlemese bile 3k gibi bişi critlicek heleki curse +shadow bolt crit olursa bleh bleh gerçi olursalari bi kenara biraksak bile 1500 normal shadow bolt vuruşlari acitirgerçi bayadir warlock oynamadim ama görüyorsun sırt sırta savaşırken kendinden geçior adam :P [signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 30 Ekim 2005 07:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Birileri fena kıskanmış, çekememiş anlaşılan :) Warrior'un karizması vardır, hiçbir paladin bir warrior'un yerini tutamaz. Herkes warrior'un arkasına sığınır, paladin'in değil. Paladin backup healerdir. Başka birşey değil. Videonun ortalarına doğru da 60paladini daha baloncuğunu çıkartamadan yatırıyor arkadaş sanırım yoksa ben mi yanlış gördüm :D[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 exane adamın talent built gayet normal hatta benimde öle hamst talent puanı versen ne olur vermesen ne olur yok %??? şansa inmobil boşver demo shout onu alsan ne olcak instance kasmıyoruz adamın AP bilmem kaç düşürsen 2k yemezsinde 1.8k yersin alaka yok critical neden vermemiş diyorsun o oyuncuya göre değişir sen Axe seversin ben sword başkası !fist! ben daggerla ezen warriorlarda gördüm bu warrior oynayan adama kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sword spec ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Orada crit vermediği için eleştirmedim.Crit vermemiş dolayısıyla crit şansı 30 u bile bulmuyor.Her vurusu videodaki gibi critlemez demek istedim. Ayrıca warrior harici diğer classların apsi saten 400 lere gelirse bile cok iyi ,sen gidip adamın apsinin direk 200 ksuurunu emiosun demoshoutla.Neredeyse tek silahın dpssi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Critsiz nasıl 500 civarlarında dmg veriyor bu kardeşimiz anlayamadım..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 1k ap ve 77.4 dps 3.80 speed li bi silah, cok ucuk bufflar olmadan, battle shoutla bile rahat veririsin 500 dmg leather armor'a nolcakki.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Goren sadece adam bir kisiye critical vurmus sanacak. Adam surekli critliyor. Demek ki %5 axe criti olmadan da oluyormus.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 adam guzel oynuyor. hede hodo deyip adami begenmeyenlerde soyle onun gibi bir video yapsinda gorelim.bosa kasmaya gerek yok son gol bariz ofayitti hakem yunan di felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: mrdefender1, 30 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: adam guzel oynuyor. hede hodo deyip adami begenmeyenlerde soyle onun gibi bir video yapsinda gorelim.bosa kasmaya gerek yok son gol bariz ofayitti hakem yunan di felan sen onun üstündeki buffları gördün mü?[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Warrior ezici güçtür ya helede böyle ekipmanı topladığında . Paladin mage vs halt etmiş hele bu adama rakip olarak hırsızları göstermek ayrı bi komik mauahaha adam hepsini ezer healerlıda healersızda .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tek kelimeyle harika ve inanılmaz yani..resmen sov yapıyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Dunedain, 30 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Warrior ezici güçtür ya helede böyle ekipmanı topladığında . Paladin mage vs halt etmiş hele bu adama rakip olarak hırsızları göstermek ayrı bi komik mauahaha adam hepsini ezer healerlıda healersızda . bol keseden sallamayıp sadece uçuşan dmglere değil de adamın aldığı dmg'lere ve heallere de baksak? rahat 10k dmg alıyor ilk bölümde ama 15-20k heal basıyorlar belki. hp barı doluyor gene heale devam ediyorlar, sırf video çekelim diye kasmışlar yani. ha ayrıca paladin de reckoning bomb ile ağlatır aynı ekipmanla herkesi, yazıldı edildi.. işte böyle cahilce yorumları eleştiriyorum ben..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sam paladinsin die böle diosun senin reckongning(yannışsa affola) bu adama vurcak 500 o sana vurcak 2400 fark bu işte dmgler farkı kabullen artık.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 30 Ekim 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paladin hiçbir şekilde warrior ile yarışamaz.[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: -Wissy, 30 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Goren sadece adam bir kisiye critical vurmus sanacak. Adam surekli critliyor. Demek ki %5 axe criti olmadan da oluyormus. adam saatlerce çekip böyle süper şanslı olduğu anları toplamıştır. hesap var kitap var, %100 değil sonuçta crit şansı, olsa olsa taban %30 filandır bir de buff ve berserker stance ile %35 filan diyelim..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kesmedi galiba %35 crit bide üstüne chance on hit extra atağı var bu kadar pişkin olmayın paladinle priestlar seni heallasın sen böle 8 kişiyi kes tmm diim.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Tamam iste. Sam disinda herkesi kesmis adam. Birgun Sam'i de boyle 2k 3k dover. Sam de kabul eder. O zamana kadar `forum pvp`si yapmanin mantigi yok. Ortada gercek damageler ve bir video var. Diger yanda da `aslinda o oyle degil de boyle.` diyen biri.. Geciceksiniz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Sam, 30 Ekim 2005 19:37 tarihinde demiş ki: said: -Wissy, 30 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: Goren sadece adam bir kisiye critical vurmus sanacak. Adam surekli critliyor. Demek ki %5 axe criti olmadan da oluyormus. adam saatlerce çekip böyle süper şanslı olduğu anları toplamıştır. hesap var kitap var, %100 değil sonuçta crit şansı, olsa olsa taban %30 filandır bir de buff ve berserker stance ile %35 filan diyelim.. Iyi de Warrior 1 kerede yuksek Rage ile birlikte 4 hite kadar cikiyor zaten. %35 ile 1-2sinin Critical gelmesi cok dogal. Geliyor da zaten. Sword spec. de geldiginde isler iyice degisiyor...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: shippy, 30 Ekim 2005 19:35 tarihinde demiş ki: sam paladinsin die böle diosun senin reckongning(yannışsa affola) bu adama vurcak 500 o sana vurcak 2400 fark bu işte dmgler farkı kabullen artık. şimdi paladinde enrage yok, vengeance ile değiştirin, %40 değil %15. warrior ile aradaki tek fark bu auto-attack için. cleric plate değil de pvp seti giyip melee dmg eşyaları giyince taban swing dmg'si aynı miktara çıkar. ha neler yok: impale talent. bu kadar. öte taraftan SoC var ki holy dmg verir, adamın 2478 MS'ini geçebilirsin aynı power-up'larla SoC critleyince.. hesap var kitap var, warrior gibi whirlwind yapamazsın ama tek hedefe daha çok dmg'yi instant verebilirsin reckoning bomb + soc crit ile. deathwish bugını da dikkate almıyorum. bakarsanız yukarıda zaten sürekli strenght of earth, agility of wind vs vs totemdi buffdı geziyor sürekli.. paladin warrior gibi kontrollü veremez dmg ama aynı koşullarda gene ağlatır, öyle 10 kişi arasına girer hepsini alır yani arkadan heal geldiği sürece.. :)[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bu arada arkadaki healera giden Rogue, Warrior amcanin yanindan gecerken dikkat etsin. Kazara bir WW-SS denk gelir 4K, aman yani.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Forum kilitlense güzel olacak. Gereksiz mesajlar birikmeye başladı :)[signature][hline]EU-Neptulon 60Hunter, 60Rogue, 51Paladin EU-Laughing Skull 43Hunter, 15Warrior EU-Nordrassil 1Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: -Wissy, 30 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Tamam iste. Sam disinda herkesi kesmis adam. Birgun Sam'i de boyle 2k 3k dover. Sam de kabul eder. O zamana kadar `forum pvp`si yapmanin mantigi yok. Ortada gercek damageler ve bir video var. Diger yanda da `aslinda o oyle degil de boyle.` diyen biri.. Geciceksiniz. lol yavaş vursun 2k-3k. ben bu adamın gerçeğine karşı oynuyorum diyorum be, bol keseden sallamasanız. ED sunucusunda oynayan arkadaşınız varsa girsin AB veya WSG'ye, seyredin kendiniz. adam arkasında bir priest bir şaman ile herkesi kesiyor, millet görünce kaçıyor direkt. kendim görmesem hani neyse de.. buyrun 1 saat önce wsg yaptık mortalis takımı & horde veteranlarına karşı, kich kimi gördüyse kesti, paso healledi arkadan dikas (pvp set druid)ve akaronys (earthfury şaman). sonuç..[signature][hline]Marshal Safir of Aetas - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 olay onu takim olarak basarabilmekte zaten, adamlar catir cutur kesmis herkesi helal olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 E adam zaten `Benim takimim hep yener.` videosu cekmemis ki. Kich de saglammis. Kesmis alayinizi cidden. =] Bu durumu degistirmiyor ama...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar