Eve Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Milamber said: yok demiyor spo sadece yaşadıkları inceledikleri olayların çoğunun hükümet komplosu olduğunu keşfediyor, uzaylılar işgale gelmiyor bu kanser herifler uzaya basıp gidecek gitmeden dünyanın anasını ağlatıyor spo uzaylılar işgale geliyor gayet de,two fathers/ one son vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Uzaylilar birbirine bile giriyor, isgali gec :) Etcem ettirmem vs.. Zirvaligin diplerindeydi o son sezonlar.. http://x-files.wikia.com/wiki/Faceless_alien Faceless aliens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Bu haftaki bölüm çok iyiydi. Çok eğlendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Tam x files kalitesinde bir bolumdu.. Muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 dasaaa said: senin zihnin gercekten sikintili calisiyor ya.. bunu hakaret olarak demiyorum, gozlem olarak soyluyorum. bir sorunun var yani, devrelerde genel bir temassizlik falan.. valla benim hakkımda böyle düşündüğüne sevindim dasaaa, demek ki iyi bir yolda ilerliyorum. beni övmüş olsaydın o zaman kendimden şüphe ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 her yagmur yagdiginda olmekten suphe etme de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 hooow işte burada sınırı geçtin adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 3 bölüm de birbirinden kötüydü bence. seriyi yeni izleyiciye tanıtacağız diye saçmalamışlar, giriş yapacağız diye saçmalamışlar, komiklik yapacağız diye saçmalamışlar, hertürlü vasat diyalog kötü oyunculuk vb. bayağı durum olmuş ilk 3 bölümde. büyük hayal kırıklığı oldu benim için, bu ayarda devam ederse bu sezon sonundan sonra iptal olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Zaten sadece 6 bölüm olacak. Devamı şu an yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 dasaaa said: her yagmur yagdiginda olmekten suphe etme de... peki aşkım, yalarım bi tanem, seksi gözbebeem. 50 yıl önceki bi mevzuyu sürdürmekten ibaret zekanın tam ortasından öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 bölüm çok iyiydi ya. eğlenceliydi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 4. bölümle sonunda eski ayarı yakaladılar hep böyle gitse ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 terorist muslumanlar icerikli boktan bolum. illuminati incelemeleri yapilsin ama bu bolumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 hic girmeseler bu ise iyiymis. Berbatlik akiyor bolumlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Rezalet bolumler su ana dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 kotu degildi son bolum ama sezona bakinca iyi de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ya eskilerle aynı işte, eskiden daha güzel geliyordu tabi, şimdi öyle değil. Aynı şeyleri eski oyunları bi hevesle yeniden kurup 2 saat sonra meh diye kapatınca da yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 2. 3. 4. ve 5. Bölümün gecistirmelik olacagini söylemislerdi. Esas konu 1 ve 6'da islenecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 6. bölümü izledim ne desem bilemedim ya. sırf 1. ve 6. bölümde dizinin tarihinde olandan daha fazla mevzu döndü, keşke başalmasaydı tekrar seri benim için x-files efsanesinin içine sıçıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 dizi kötü, eski kafayla televizyon dizisi gibi yapmışlar. yükselen çıtanın yanında kötü kalıyor. yalnız dizi kötü diye geçe geçe izlerken ilginç bir trivia farkettim, son bölümde 30:10'a alın, 2x hızda oynatın, müzik aslında yavaşlatılmış şekilde ezan parçası (muhammeden resulullah!). fox tv sağcı değil mi? illuminati confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Sezon 11 de olur iyice sagmis olurlar ismi.. Hic birseye cevap vermeden ayni teraneyi isitip koydular ortaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 11. sezon onaylanmis, 2017-18 diliminde bir ara yayinlanacakmis. 10 bolum olcakmis bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 anisi oldugundan izlemem diyemiyorum ama son bolumlerdeki asiri kotu writing butun hype'i oldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Aklıma geldi yardımcı olabilecek varsa çok hayra geçer. Eski bölümlerden birinden çok kısa bir kesit aklımda kalmış. Bölümün sonlarına doğru satranç tahtası gibi siyah beyaz karelerin üzerinde mulder ve scully bitap düşüyo öleceklerini düşünüyolar sonra mulder scully’e “scully ayağa kalk bu sadece zihnimizin bize bir oyunu” diyor. Sonra kalkabileceğini düşününce scully bir anda hiç bir şey olmamış gibi kalkıyor ve ikisi gidiyor oradan. Bu bölümü bulana +rep. Hemen bulana öpücük (bu gece izlemek istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2018 abi öyle anlatınca thomas brezina romanı gibi oldu güzelim dizi dhdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar