paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Arsenalli Pires ile Henry, 1980’li yıllarda Cruyff-Olsen ikilisinin yaptığı gibi penaltıyı paslaşarak kullanmaya kalktılar ama beceremeyip, yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. İngiltere Premier Ligi’nde önceki gün oynanan Arsenal-Manchester City maçı, sıradışı bir olaya sahne oldu. 61. dakikada penaltıdan attığı golle Arsenal’i 1-0 öne geçiren Robert Pires, 73. dakikada kazanılan ikinci penaltıyı paslaşarak kullanmayı tercih etti. Plana göre Pires, topu ceza sahası dışından gelecek olan Thierry Henry’nin önüne yuvarlayacak, Henry de meşin yuvarlağı kaleye şutlayacaktı. Pires topun başına gelip vuruşunu yaptı, ancak top istediği yere gitmeyince bir kez daha dokundu. Hakem Mike Riley de Pires topa iki kez dokunduğu için Arsenal aleyhine serbest vuruş kararı verdi. Cruyff’u örnek almışlar Penaltıyı göz göre göre heba eden iki futbolcu, takım arkadaşları ve taraftarlardan büyük tepki gördü. Zira, pozisyonun yaşandığı sırada Arsenal 1-0 öndeydi. Yani, maç garanti değildi. Herkesten sert tepki gören Pires ve Henry, dün medyanın karşısına çıkıp, kendilerini savundu. Robert Pires, penaltıyı paslaşarak kullanma fikrinin Thierry Henry’den çıktığını belirterek, ‘Bir zamanlarda Johann Cruyff Ajax’ta forma giyerken, penaltıyı Jesper Olsen’le paslaşarak kullanmış ve başarılı olmuşlar. Henry, ‘Biz de böyle yapalım’ dedi. Antrenmanlarda defalarca bunun alıştırmasını yaptık ve başarılı olduk. Ama iş uygulamaya gelince başaramadım. Topa iyi dokunamadım ve ikinci bir müdahale de bulundum. Böyle bir şeyi bir daha denemeyi düşünmüyorum. Menajerimizden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum’ dedi. Ne oldu bana! Thierry Henry ise, Arsenal taraftarlarından özür dileyerek şunları söyledi: ‘Yaptığım, kesinlikle doğru değildi. Ne oldu bana bilmiyorum. Bu pozisyona şu an gülebiliyoruz ama eğer maçı 1-0 kazanmamış olsaydık, gülünecek hiçbir tarafı olmazdı. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum; bundan sonra kullanacağım bütün penaltılarda topu direkt kaleye vuracağım.’ Arsenal Menajeri Wenger, ‘Eğer maçı kaybetmiş olsaydık duygularım farklı olabilir ama sonuçta kazandık. Yalnız şunu söyleyebilirim; hayatının geri kalan kısmında böyle bir penaltı kullanmaması için Pires’i aşıladık’ derken, rakip Manchester City’nin Fransız oyuncusu Sylvain Distin, ‘Bize saygısızlık yapıldı’ yorumunu yaptı. 1982-83 sezonunda Ajax’ta forma giyen Johann Cruyff-Jesper Olsen ikilisi penaltıyı paslaşarak kullanmış ve başarılı olmuşlardı. Kural ne diyor? PENALTI atışları paslaşarak kullanılabilir. Ancak bunun şartları var. 1-) Pası veren oyuncu topu ileri doğru vurur. 2-) Pası veren oyuncu, top başka bir oyuncuya dokunmadan önce topla ikinci kez oynayamaz. manyak mı la bunnar ???[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdırarap atasözüoldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 manyak değil de, beceriksiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Yok bea artist bunlar artist yapılcak işmi bu.Şow yapmak istiyorsan maç esnasında yap bak Ronaldo abine...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 henry bu tip şeyleri hep yapıyor , kaleci daha baraj kurdurmadan attığı frikik gollerini unutmadık...bakalım daha neler görecez.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ben şunu anlamadım penaltıyı atan henry değil ama özür dileyen henry yani pires in direk kaleye vuracaım demesi gerekmez mi[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 fantezi yapmıslar işte olmamıs[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 heralde fikir henry den çıkmış[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Dün Ahmet Çakar çok sert eleştirdi bunları Santra Özelde. Bir fransız şımarıklıgı,küstahlıgı ve terbiyesizliginin iki ürünü işte karşımızda şeklinde falan aehah[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ama ben Ahmet hocama katımıyorum.Futbolun eğlenceli yanlarıdır bunnar gol olsa hoş olurdu bence. Karşı takıma hakaret falan diyenler oldu da bence diil ....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Beceriksizlik yaptılar. Hakem de yanlı$ karar verdi çiftvuru$ olmalıydı karar. Anla$amadılar. Atsalar iyi olurdu.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ellerine yuzlerine bilastirmislar zaten elestiriye gerek yok ahh bide mac berabere bitseydi gorurdum onlari...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ya bence bunlar futbolun güzelliği.. bi milli maçta, frikik oluyordu mesela.. kim kim oynaniyordu maç hatirlamiyorum ama, topun başina iki kişi geçiyor, hakem düdüğüyle 2 kişi de koşmaya başliyor sonra ikiside duruyor.. birbirlerine bagirip ittirmeye başliyorlar.. herkes noluyo lan derken bi tanesi dönüp vuruyo ve gol oluyo herkes izliyor :) adamlarin tiyatro oyuncusu olmasi lazimmiş ya manyakti yani gol.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 25 Ekim 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 way beceriksizler.[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kurallara şöyle bir madde'de ekliyim eski dönemde Topun kendi çevresinde bir kere dönme mesafesini almış olması isteniyordu fakat ileri doğru 1 Cm bile ilerlemesi durumunda gol geçerli sayılıyor[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Cintonik, 25 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: fantezi yapmıslar işte olmamıs +1:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 harbi becerikizler yani..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Beceriksizlik işte. Ama Pires adamımdır çok severim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ikisinide severim de olmamış bu beceriksizlik[signature][hline][/b]PetLine Veteriner Kliniği Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hoş şeyler tabi bunlar.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Tanjuyla Rıdvan yapıyordu bunu şöhretler karması maçında yapmıştı Tanju açmış rıdvan atmıştı ilk o zaman görmüştüm çok güzeldi =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: zydar, 25 Ekim 2005 22:44 tarihinde demiş ki: hoş şeyler tabi bunlar.. :-) [signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Keşke gol olsaymış da izleseymişiz.. De peki maç sonu penaltı atışlarında yok heralde paslaşma olayı onlar ayrı mı?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Eternal, 25 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki: Dün Ahmet Çakar çok sert eleştirdi bunları Santra Özelde. Bir fransız şımarıklıgı,küstahlıgı ve terbiyesizliginin iki ürünü işte karşımızda şeklinde falan aehah Bu arada Ahmet Çakar'ın laflara bittim. Real Madrid'den Beckham'i çıkar hepsi hilkat garibesi, Ronaldo'yada şebek dedi herif ya mahuahu.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 students.sabanciuniv.edu/~dduman/pires.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 lol be , istese yapamaz bu hareketi pires haha[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar