sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 valla banlayalım, sen patinin tamamını temsil ediyosun di mi?[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 belki adam gerçekten suçlu belki de hatırlı güçlü birileriyle çatıştı diye bu durumda, ama sizin bu hükümeti körü körüne savunan partizan tavrınız beni deli ediyor. yaptığınız gerçeği doğruyu bulmaya çalışmak değil, hayata en mutlu olduğunuz gözlüklerle bakmak.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 benle konunun ne alakası var? okumuyormusun? yada okudugunu anlamıyormusun?[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tüm pati öyle düşünüyorsa,kendimizi banlayalım..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yahu adama(Forgiver)ne kadar yuklenmissiniz sadece kendi gorusunu belirtmis ayrica istedigi seyi savunabilir?Baskalarina zarar vermedigi surece istedigi seyi savunur neyse...Ayrica adamin gercekten sucsuz oldugunu nereden biliyorsunuz sanirim 24 saat basinda nobet tuttunuz? [Bu mesaj Sylian tarafından 20 Ekim 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 o suclu oldugunu nerden bılıyor serıatı savunamaz anayasa var suclu oldugu ıspatlanan kadar herkes masumdur anayasa var ayn ıskeılde forum kuralalrı var herhangı bır orgutu veya sıaysal olusumu partıyı acıkca desteklemek forum kuralalrına aykırı o yzuden yuklenıyoruz adama ama sıyası cesıtlılık olsun saygı duyalım hedesınden dokunulmıyor buna penth ıse zamanında akp karsıtlıgı yaptıgı ıcın ucurulmustu pekı hukumet karsıtlıgı yapana yaptırım uygulanıyor hukuemtı burda koru korune savunan a ıse yaptırım uygulanmıyor ıse bız buna cıfte standart dıyoruz ve uygulanmıyan adaletı kendı cabamızla yazıalrımızla uygulayıp kendı vıcdanlarımızı avutuyoruz olay budur adam akp dememıs demeın adam acık acık akp rulz yazmış daha bunun ustune yorum yazmakta sacmalıktır ya bırısı yaptırım uygulasın yada bız kendı capımızda forum kuralalrı cercevesınde kendı capımızda yaptırım uygılıyalım penth ıkı tane ıcerıgınde hukuemt karsıtlıgı olan topıc actı dıye yaptırım aldı bu adamda bugun ıkı tane hukumet bekcılıgı yapan topıc actı aynı yaptırımı gormek ıstıyoruz haklı oalrak yoksa zaten patıde kısalmıs olan sayılı gunlerımız dahada kısalıcak[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 @penth @viktor arkanızdayım 1[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Viktor, 20 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: serıatı savunamaz anayasa var herhangı bır orgutu veya sıaysal olusumu partıyı acıkca desteklemek forum kuralalrına aykırı pekı hukumet karsıtlıgı yapana yaptırım uygulanıyor hukuemtı burda koru korune savunan a ıse yaptırım uygulanmıyor ıse bız buna cıfte standart dıyoruz Kimsenin şeriat savundugu yok Forgiver'da savunmamış zaten.. Siyasi parti desteklemek ysak oldugu kadar kotulemek karalamak ta yasak arkadasım burda AKP Hukumeti 'ne tayyip erdogona bir ana avrat kufredilmedigi kalıyor hergun kac kişi banlanıyor bu sebeple? *!biri cifte standart mı dedi?*[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: forgiver, 20 Ekim 2005 22:28 tarihinde demiş ki: bağımlı yargı benim daha çok işime gelir ne de olsa işin ucu şeriat olcak. [signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes [Bu mesaj Slat tarafından 21 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Hizbullah liderinin önünde eğilip elini öpen adamdan ne beklenir ki ![signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 tartışmayı gereksiz buluyorum. bırakın rahatlayın ya. neresinden tutsan adam (forgiver) elinde kalıyor. rahat olun.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 http://www.haberturk.com/news/202024.html Van;daki olay Prof. Dr. Yücel Aşkın;ın, Yüzüncü Yıl Üniversitesi;ne rektör olarak geldiği 1999 yılında dayanıyor. Aşkın, İslami hareketin merkezi görünen üniversitede, sırf ;cemaatten; oldukları için bulunduğu iddia edilen isimleri uzaklaştırmış. Üniversitenin çehresi değiştikçe mücadele yoğunlaşmış. Aşkın;ın, Van halkıyla ilişkisi de kopuk ve kentte pek sevilmiyo Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın;ın tutuklanmasının ardından Van;a geldik. Gördük ki, üniversitedeki kavga yeni değil, Prof. Dr. Aşkın;ın 6 yıl önce rektörlüğe atanmasıyla birlikte başlamış. Aşkın;ın yandaşları ve karşıtlarının fikir birliği içinde olduğu tek konu var; o da 1982;de kurulan Yüzüncü Yıl Üniversitesi;nin kısa tarihinin iki dönem halinde değerlendirilmesi gerektiği. Gerçekten, Prof. Dr. Yücel Aşkın;ın rektörlüğünden önceki üniversite ile sonraki üniversite hayli farklı. 1999 öncesinde üniversite, İslami hareketlerin cirit attığı bir merkez durumunda. 1987 Mayıs;ında oruç tutmadığı gerekçesiyle Şirin Tekin adlı öğrencinin bıçaklanarak öldürüldüğü, kimi öğretim üyelerinin eşlerinin kara çarşaflarla dolaştığı, kız öğrencilerin hocalarından iyi not alabilmek için türban takmak zorunda kaldığı bir üniversite. Prof. Dr. Aşkın;ın, misafir öğretim görevlisi olarak Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi;nden Van;a geldiği tarih 1995. Önce Ziraat Fakültesi Dekanı oluyor, 1999 yılında da rektör. Rektörlüğe getirilişinde dönemin YÖK Başkanı Prof. Dr. Kemal Gürüz;ün rolü büyük. Amaç, üniversitedeki bu yapıyı değiştirmek. Aşkın;ın, Cumhuriyetçi, laik ve Atatürkçü çizgisini bildikleri için destekliyorlar. Nitekim Aşkın;ın geçen temmuz ayında evinin aranmasından sonra Gürüz;ün gönderdiği duygusal satırlarla yüklü destek mektubu üniversitede hálá dillerde. Radikal İslam;ın kalesi olmuş bir üniversitede görev yapıyoruz diyen Aşkın, rektörlüğe gelişinden itibaren Ankara, İstanbul gibi bazı kentlerden kendine yakın arkadaşlarını Vana çağırarak, bir mücadeleye girişiyor. Yüksek Öğretim Yasasının 7 L maddesini işleterek, üniversite yönetiminde o güne değin etkili olan birçok ismi başka üniversitelere gönderiyor. Akademik yeterliliği olmamasına rağmen sırf cemaatten oldukları için kadro aldıkları öne sürülen bazı isimleri birer ikişer üniversiteden uzaklaştırıyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği;nde uzun yıllar Türkan Saylan ile birlikte çalışan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, yeni öğrencileri cemaatlerden önce karşılamak için terminalde özel bürolar kurdurduğunu anlatıyor. Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fırat Cengiz ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erksin Güleç, fakültelerindeki kız, erkek mescitlerini kapatıyor. Çünkü zaten üniversitenin girişinde kocaman, iki minareli bir cami mevcut. Artık üniversite kampusu, kız ve erkek öğrencilerin el ele dolaşabildiği, oruç tutmayanlara kimsenin saldırmadığı bir yer. Ramazanda yemekhaneler, kafeteryalar açık. Türbanla derslere giremeyen kızlar ise türbanlarıyla kampusta rahatça dolaşabiliyorlar. Kavga da işte tam bu noktada başlıyor. Üniversitenin çehresi değiştikçe mücadele yoğunlaşıyor. Kimi zaman yerel basın da katılıyor üniversite yönetimine yönelik saldırılara. Güzel Sanatlar Fakültesinin düzenlediği heykel sempozyumuna katılan Ukraynalı heykeltıraş Sinkevychin yaptığı Bin Yılın Kuşları; adlı heykel bile haçlı heykel üniversitede misyonerlik faaliyeti; diye yerden yere vuruluyor. Oysa kanatlarını açmış bir kuş ve bir Urartu kadın figürü yer alıyor bu yontuda. Bu tür kampanyalar, üniversite yönetimi ile kent halkının ilişkisini neredeyse tümüyle koparıyor. Bazı üniversite yöneticileri, kentte korkusuzca dolaşamaz olduklarını söylüyor. Tabii bu noktaya gelinmesinde Aşkının baştan beri kentten uzak durmayı yeğlemesinin de önemli bir payı söz konusu. HÜRRİYET Başka birşey yazmaya gerek duymuyorum. Kendini zeki sanıp prof'la dalga geçenlerinde "SALAK" olmalarına bağlıyorum. SALAK [Bu mesaj CorteZ tarafından 21 Ekim 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Cortez yazı için teşekkürler. Herkes okumalı. Moda söyleyişle, "kapak olsun".[signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 ben suraya takildim: "400 kusur universite personeli hakkinda siyasi gorusleri ve kimlerle samimi olduklari hususunda dosya hazirlattigi ve kendi ideolojisine uzak kimseleri keyfi olarak gorevden uzaklastirdigi biliniyor" nasi biliniyor? bilindigi falan yok. ne yazik ki yazinin bicok yerinde bu ifade bulunuyo. haliyle pek bi inandirici degil. tartismaya deymez bile. ha yok'e dokunurlarsa nolur, tabiri caizse "kelleleri gider"[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3416343.asp?gid=69 [signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Ekim 2005 05:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 bu arada yucel askin tarihi eser kacakcisi deniyor ya buyrun size bir link: boncuk nasil bir kacakciymis ki bakanliktan belgeli koleksiyonculuk yapip bunlari ilgili bilim cevreleri ile paylasirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 said: Penthesilea, 20 Ekim 2005 23:08 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 20 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:(ek not: evt benim için: rte ve akp rulz)Ben AKP karsitligindan banlanmistim, bu sözde TW nin de uzaklastirilmasini isityorum peki :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 valla talep etmek TW gorevden aliniyor mu bi fikrim yok, ama istek uzerine boyle seyler yapilabiliyorsa ben de penth'e katiliyorum. kendini bilmezlik almis basini yurumus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2005 TWlik alınsa nolur ya. Ben öyle bişey talep etmiyorum buyursun bütün kuleleri gözlesin arkadaş.[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Şeriatçılara sahip çıkanların şeriatçı olduğu gerçeği hatırda tutulup, paticiğin kuralları arasında yer alan "Atatürk İlke ve İnkilapları'nı rencide edebilecek unsurları savunmanın yasak olması" hükmü göz önüne alınarak savunduğu görüşün ne olduğu mahkeme kararı olmasa bile forumun şeri görüşleri yoğun kişileri hariç diğer üyelerinin büyük bir kısmınca sabit olan bir kişini paticik forumlarında bir tür yönetici/denetçi görevinde kalıyor olmasını esefle karşılıyorum. Yapılan bu hatanın bir an önce düzeltilmesi, forumun yöneticilerinin duruşunun Atatürk İlke ve İnkilapları'nın mı yoksa Şeriatçıların mı yanında olduklarını göstermeleri açısından son derece önemli bir sınavdır. Saygılarımla[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 şu zihniyete bakın. bu mudur "rulz"? http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3422017.asp?gid=48[signature][hline]SeaGle, 19 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki: çogu metalci geçinen insan From cradler to enslave nin klibini dinlerken odadan kaçıyo biliyo musun?Az bişi deil oki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 tamam konu cok guzelde ben baslıgın sonundaki lol ne oluo anu anlamadım...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Oradaki lol şeriatçıların maskeleri düşmeye başladıkça olayı geyiğe vurmaya çalışmalarıdır. Biz kimin neden görevden alındığını bildiğimiz sürece bu tip hezeyanların hiç bir önemi yoktur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 said: forgiver, 20 Ekim 2005 14:44 tarihinde demiş ki: http://www.yenisafak.com.tr/g01.html said: buyuk capta siranin kendilerine geleceginden korkmalari yuzuden verilmis reaksiyoner bir tepkidir. cunku yucel askin'in dava dosyasina bir bakalim, 1-)kişisel verileri hukuka aykırı olarak toplamak ve kaydetmek, ozel hayatın gizliliğini ihlal etmek, 2-)3628 sayılı yasaya muhalefet (mal beyanında bulunmamak), 3-)2863 sayılı yasaya muhalefet (tarihi eser kaçakçılığı), 4-)gorevi kötüye kullanmak (ihaleye fesat karistirmak) bu suclardan mal beyaninda bulunmamak ve tarihi eser kacakciligindan beraat edecek gibi gozukmektedir. kisisel verileri hukuka aykiri olarak toplamak ve kaydetmek sucunu ise rektorun kendisi inkar etmiyor zaten. 400 kusur universite personeli hakkinda siyasi gorusleri ve kimlerle samimi olduklari hususunda dosya hazirlattigi ve kendi ideolojisine uzak kimseleri keyfi olarak gorevden uzaklastirdigi biliniyor. bu dosyalar evinde yapilan aramalar sonucu bulunmustur. rektor gorevden uzaklastirdigi kimseleri cumhuriyet dusmanligi ile sucluyor. lakin bu suclamalarina delil teskil edecek somut verileri olmadigi gibi, cogu bilimadami olan 400 tane universite calisanini fislemesi icin hicbir bahanesi yok. memleket harpte degil, darpte degil. ikinci husus ise 25 milyon dolarlik ihaleye fesat karistirilmasi mevzusu ki, universitelerin gelir-gider kalemlerinde yolsuzluk oldugu sadece yuzuncu yil universitesi icin degil hemen hemen butun universiteler icin iddia ediliyor. muhtemelen sira diger rektorlere de gelecek. bu durumda da yok'un denetleme vazifesini ifa etmedigi ve etkisiz kaldigi icin yetkilerinin kisilmasi gundeme gelebilecek. yok'un can havliyle yucel askin'a sahip cikmasinin arkasinda bu var. suçlu olduğu yargı kararı sonucu kesinleşince bu adamların ne yapcağını çok merak ediyorum hırsıza sahip çıkmak cumhuriyete sahip çıkmak tır filan mı diyecekler. bir de bunları diyen insanların ve destek verenlerin, universitelerin başında bulunduğu düşünülürse... Benim anlamadigim bir konu var; Forgiver yukarda verdigin gazete yazisina gore zaten adami suclu olarak gosteriyor bu adamlar suclu cikarsa ne yapicaklar demissin. Eger bunu Yucel Askin a destek verenler icin diyorsan o baska tabi. Bunlar politika siyaset ordaki rektor biraz bas agritti hemen bitirmeye calistilar. Ama pek sessiz sedasiz yapamadilar bunu malesef diger kisilere yaptiklari gibi. Yeni Safak gazetesini referans alan biriyle zaten tartismam genelde ama madem bu kadar iddia lisiniz bu konuda bu kadar bilgili oldugunuzu saniyorsunuz. Yucel Askin kimdir? Nerelidir? Siyasi gorusu nedir? AKP hukumetiyle arasi nasildir? Neden biranda basladi? Neden bu kadar tepki geldi? once bu sorulari cevapliyin kendinizce. AKP hukumeti bundan once belki 1000 tane kisiyi gorevinden etti veya ayak altindan cekti. Daha 2 ay once degilmiydi Izmir Valisi olayi? Savci ve hakim atamalarinda kac kisi zorla emekli edildi veya tasraya suruldu haberiniz varmi? Bunlardan haberiniz yok. Cunku sizin bildiginiz tek sey o an gazetede ne yaziyorsa ona inanmak. Gazetede Paticik satanist orgutudur teror eylemleri onun eseridir yazsa onada inanicaksiniz cunku kendiniz birseyleri arastiricak kapasite istek azim yok. Sizin onunuze ne verilirse onu yersiniz birde olumune savunursunuz bunu Neyse daha fazla yazarim ama daha fazla yazarsam hem agzimi bozmak zorunda kalicam hem sinirim bozulucak hemde buranin duzeni bozulucak...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2005 forgiver, alenen siyasi görüşünü belirtmiş,forumu da siyasi bir polemiğe sürüklemiş.Ayrıca tutumu da hiç hoş değil kanımca, uzaklaştırılmas gerekmektedir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar