Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HEPİ PÖRTLEEK PENTH!!!!

Akerfeldt

Öne çıkan mesajlar

:tebrikz: Hepi pörtlek :tebrikz:[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan...
turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki:
küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim

Ağır ağır, yavaş yavaş...
Sosyal ağlarda paylaş

heppi pörtlek penth :)
:tebrikz:[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 21 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nice senelere penthoş =)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

hepi pörtlek[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

Nice mutlu yıllara dicem ama bu hayırsız aramaz sormaz, msn de o kadar muhabbet ederdik aylardır yüzümüze bakmaz, hal hatır sormaz, selam vermez cevap vermez. Arada patide görürsek görürüz görmezsek de unutur gider...

Ööyle de bir hayırsızdır yani... Ama demezsem de rahatsız olacam şimdi, eh büyüklük, ya da eşşeklik mi desem bizde kalsın bari..

Nice mutlu yıllara Penth, doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

hapi börtlek senin için Blackmores Night tan Wish You Were Here calısyorum. Cunku senin sayende bu grubu keşfettim. Hep forumda bizimle olman dileğiyle[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Sosyal ağlarda paylaş

Umarim umarim : )

Yarin da joker + pendorda olucam, herkesi benlerim tekrardan pötü kara eteeeeeek, baklava cooraaaaap
Altinda bir tapkşşiiiiiiim vbordo panuvlaaaaaaaaaaar
gözünde bir cift kis günesi vaaaaaaaaar
alahim ben bu kizi hangi lsiede bulsam[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...