Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 tyrael'in annesi geldi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 annemi bekliyorum zaten o bulacakmış şarj aletimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bizim eve gelen son temizlikçi elektrik süpürgesi takıcan diye derin dondurucunun fişini çekmiş. (2 adım yanda boş priz olduğu halde.) Sora çektiği fişi takmadan ve bize sölemeden çekip gitmiş. İlk iki gün bir şey yoktuda sonradan kokular gelmeye başladı. Başta ne olduğunu anlamadık. Köpeği suçladık. Annem bütün halıları felan yıkadı. 1 hafta felan sonra anladık ne olduğunu. Tabi o zamana kadar içerdeki her şey kullanılmaz hale gelmiş ve yanına yaklaşılmayacak bir koku yayıyordu. Bir bir buçuk hafta geçmedi o koku. Kadın aldığı paranın on katı zarara veripde gitmişti. O günden beride temzilikçi sokmuyoruz eve. Birde başka bir taneside her geldiğinde mutlaka bir şey kırardı. Yerde duran hayvan bibloları olsun, mouse'm olsun hatta yaptığım yapbozu elektrik süpürgesiyle süpürmüştü manyak kadın. Öldürücektim az kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Açılmıştı. Hatta: http://forum.paticik.com/read.php?13,1408411,page=1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yapboz'u elektirik supurgesiyle supurmek :D offf bombaymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yahu ne oldu benim topic diodm ne ara birleşti bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 21.30civarı falan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Asteroth said: Kendiniz temizleyin odanızı kardeşim. misal = ben rezil hale gelene kadar dokunmam 2 hafta sonra elırım elektrik süpürgesiydi beziydi cam siliydi başlarım masanın etrafında bi gezmeye genelde oralar kirli sigara külü vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Birde bunlar "elimden geldiğince hızlı bitireyim işimide gideyim" mantığındadır. Ben öğleye kadar uyurum o yüzden kadına söyledik 12:30'da falan odamı temizlemeye girecek. Ama her hafta saati kendince erkene alıyor. 3 hafta evvel 11:20 gibi kapımı çaldı, cevap vermedim, sonra koridoru elektrik süpürgesiyle temizleme bahanesi ile (yerler mermer) süpürgenin sapını kapıma TAK TOK TAAAK diye vurdu. Ve bu her hafta devam ediyor, manyak karı. Aynı zamanda sahte temizleme ustası. Bütün toz moz duruyor raflarda, ama odaya girince sanki temiz gibi. Özel bir eğitimi falan mı var bunun nedir? "Gizli Temizlikçi Kadınlar Dayanışma Vakfı: Evleri temizlemeden nasıl temizlersiniz walkthrough" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Zaten temizlikçi kadınlar temizlik için yoklar. Zarar vermek için varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dasaaa said: 21.30civarı falan ^_^ euhuh iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İlkokuldayken okuldan geldiğimde yerde baygın bulmuştum,kaçmıştım ölür mölür üstüme kalır diye.Meğer kadın zaten 65 yaşındaymış,kan şekeri falan düşmüş,ondan bayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 BulletRide said: İlkokuldayken okuldan geldiğimde yerde baygın bulmuştum,kaçmıştım ölür mölür üstüme kalır diye.Meğer kadın zaten 65 yaşındaymış,kan şekeri falan düşmüş,ondan bayılmış. Ahah. Ama ayıp seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 lathspell ayni halti banada yapiyordu temizlikci bir dahaki gelisince kalayi cekince bir daha cesaret edemedi. Dedigim lafta suydu bundan sonra ev temizlensede temizlenmsede 16.30 a kadar burdasin, hic birsey olmazsa cay yaparsin sonucta o saate kadar paran veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Öncelikle size hergün gewlen kadın değilse demiş olduğunuz şeyleri unutacağından emin olun. Yani haftada 1 geldiği evdeki küçük beyin kültablasını veya muzik aletini ne yapacağını hatırlamaz hatırlamak istemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar