Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Temizlikçi Kadın Problemi!

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Bizim eve gelen son temizlikçi elektrik süpürgesi takıcan diye derin dondurucunun fişini çekmiş. (2 adım yanda boş priz olduğu halde.) Sora çektiği fişi takmadan ve bize sölemeden çekip gitmiş. İlk iki gün bir şey yoktuda sonradan kokular gelmeye başladı. Başta ne olduğunu anlamadık. Köpeği suçladık. Annem bütün halıları felan yıkadı. 1 hafta felan sonra anladık ne olduğunu. Tabi o zamana kadar içerdeki her şey kullanılmaz hale gelmiş ve yanına yaklaşılmayacak bir koku yayıyordu. Bir bir buçuk hafta geçmedi o koku. Kadın aldığı paranın on katı zarara veripde gitmişti. O günden beride temzilikçi sokmuyoruz eve.

Birde başka bir taneside her geldiğinde mutlaka bir şey kırardı. Yerde duran hayvan bibloları olsun, mouse'm olsun hatta yaptığım yapbozu elektrik süpürgesiyle süpürmüştü manyak kadın. Öldürücektim az kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde bunlar "elimden geldiğince hızlı bitireyim işimide gideyim" mantığındadır. Ben öğleye kadar uyurum o yüzden kadına söyledik 12:30'da falan odamı temizlemeye girecek. Ama her hafta saati kendince erkene alıyor. 3 hafta evvel 11:20 gibi kapımı çaldı, cevap vermedim, sonra koridoru elektrik süpürgesiyle temizleme bahanesi ile (yerler mermer) süpürgenin sapını kapıma TAK TOK TAAAK diye vurdu. Ve bu her hafta devam ediyor, manyak karı.

Aynı zamanda sahte temizleme ustası. Bütün toz moz duruyor raflarda, ama odaya girince sanki temiz gibi. Özel bir eğitimi falan mı var bunun nedir? "Gizli Temizlikçi Kadınlar Dayanışma Vakfı: Evleri temizlemeden nasıl temizlersiniz walkthrough"
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
İlkokuldayken okuldan geldiğimde yerde baygın bulmuştum,kaçmıştım ölür mölür üstüme kalır diye.Meğer kadın zaten 65 yaşındaymış,kan şekeri falan düşmüş,ondan bayılmış.

Ahah. Ama ayıp seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...