Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cocuğuzun adını ne koycaksınız??

Famy

Öne çıkan mesajlar

said:
Lonely, 30 Eylül 2005 05:03 tarihinde demiş ki:
erkek : şemsi
dişi : şemsiye

nihaha tebessüm ettirdin saol=)
kız=nil
erkek:can yada ali[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

sanmıyorum çocuğum olucağını, çünkü muhtemelen kendi kıçımı zor toplayacağım bir konumda olucam gelecekte, gerek ekonomik gerek sosyal açıdan olsun. ha diyelim ki elim kaydı, dilim sürçtü, çocuğum oldu. erkek, berk, burak filan olur, kız olursa da elif olur heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız şurada "ehihihi komiğim ben, espirik bile yaptım abidik isimler buldum" diye neşeyle yazıp da bir de yazdıktan sonra konuya bakıp bakıp "ne isimler yazmışım yahu" diye kahkaha atan insanların yazdığı isimlerin hepsi birbirinin aynı gibi, hepsi hayalgücünden yoksun, sıradan bayat espriler. Hani bi iki kişinin yapması normaldir de inatla "hayır ben daha orjinalim" diye zorlamaya çalışmanın ne mantığı var?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

burcak,ekin, hatta belki yulaf tahıl olabilir..napiim seviorum...ayrıca basak,ekin,burcak cok guzel oluooo..ehehe
--------------------------------------------------------------------------------
robinson, 29 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki:
kız: başak
erkek: yaşar
--------------------------------------------------------------------------------

koyma basak!! gerci o zamana nolur bilmem ama 85-90 arası o kadar cook varkii..cıldırıyorum..neden ya neden!!! herkezin mi annesi cok seviomus bu ismii..yoksa herkes zamanın trt sunucusundan mı etkilenmiş??bi ara tiksiniodum ismimden sırf bu yuzden..ama olsun bana cok yakısıo....hey ya megalomania[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........

[Bu mesaj irin tarafından 30 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 30 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 30 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
kız : tuana yada destina
erkek hakkında bi fikrim yok =)

du$unmene gerek yok ztn,evlencegın kı$ıler cocuk doguramıyor.

güncel haberleri takip et =)[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...