gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 erkek:kasa kız:monitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Famy, 30 Eylül 2005 09:02 tarihinde demiş ki: said: CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 08:59 tarihinde demiş ki: ya benim sağlıklı ve beni sevip sayan çocuklarım olsunda ismi ne olursa olsun çok güsel demiş konunun özu aslında bu!!!!!!! yaaani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kızım olursa adını zaynep koyarım erkek olursa da babası seçsin ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KereM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kız:Şebnem eğer ikinci olursa Çiğdem Erkek:Onu da karım koysun ona o hakkı veriyorum:)[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Erkek:Kaan Kız:Ebru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kız : tuana yada destina erkek hakkında bi fikrim yok =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Lonely, 30 Eylül 2005 05:03 tarihinde demiş ki: erkek : şemsi dişi : şemsiye nihaha tebessüm ettirdin saol=) kız=nil erkek:can yada ali[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kız=Ahenk veya Zeynep Erkek=Bulut olabilir..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 erkek : emir kız : sezin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sanmıyorum çocuğum olucağını, çünkü muhtemelen kendi kıçımı zor toplayacağım bir konumda olucam gelecekte, gerek ekonomik gerek sosyal açıdan olsun. ha diyelim ki elim kaydı, dilim sürçtü, çocuğum oldu. erkek, berk, burak filan olur, kız olursa da elif olur heralde.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 erkek: pascal kız:seda[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: DiaBLeSSe, 29 Eylül 2005 10:18 tarihinde demiş ki: Erkek - Jan Kız - Gabrielle toobe toobe ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: bLackcha0s, 30 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: kız : tuana yada destina erkek hakkında bi fikrim yok =) du$unmene gerek yok ztn,evlencegın kı$ıler cocuk doguramıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ikizlerim olursa hafız ile hafıza koyucam isimlerini[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 benim ikizlerim olcak:) adlarını ne koyarım bilmiorum[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yanlız şurada "ehihihi komiğim ben, espirik bile yaptım abidik isimler buldum" diye neşeyle yazıp da bir de yazdıktan sonra konuya bakıp bakıp "ne isimler yazmışım yahu" diye kahkaha atan insanların yazdığı isimlerin hepsi birbirinin aynı gibi, hepsi hayalgücünden yoksun, sıradan bayat espriler. Hani bi iki kişinin yapması normaldir de inatla "hayır ben daha orjinalim" diye zorlamaya çalışmanın ne mantığı var?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 burcak,ekin, hatta belki yulaf tahıl olabilir..napiim seviorum...ayrıca basak,ekin,burcak cok guzel oluooo..ehehe -------------------------------------------------------------------------------- robinson, 29 Eylül 2005 23:13 tarihinde demiş ki: kız: başak erkek: yaşar -------------------------------------------------------------------------------- koyma basak!! gerci o zamana nolur bilmem ama 85-90 arası o kadar cook varkii..cıldırıyorum..neden ya neden!!! herkezin mi annesi cok seviomus bu ismii..yoksa herkes zamanın trt sunucusundan mı etkilenmiş??bi ara tiksiniodum ismimden sırf bu yuzden..ama olsun bana cok yakısıo....hey ya megalomania[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... [Bu mesaj irin tarafından 30 Eylül 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 editt.. [Bu mesaj irin tarafından 30 Eylül 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 :) kız ise Duru gene kız ise Ada[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Nehir , Irmak , Deniz ( ilginç valla hehe nedir bu sempati ) Erkek olursa bilemicem =)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 erkek: solucan kız:pipinaz[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Erkek:Çükütay Kız:Busesu[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: fiona, 30 Eylül 2005 19:39 tarihinde demiş ki: benim ikizlerim olcak:) ya olmazsa =/ ?[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Absolut, 30 Eylül 2005 23:01 tarihinde demiş ki: :) kız ise Duru gene kız ise Ada iyiydi bu. :)[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Pyro, 30 Eylül 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 30 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: kız : tuana yada destina erkek hakkında bi fikrim yok =) du$unmene gerek yok ztn,evlencegın kı$ıler cocuk doguramıyor. güncel haberleri takip et =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar