Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bırakıyorum sanırım.

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

raistlinn adına

Aslında zamanlama cok ters oldu, zaten bırakacaktım; tam bırakacagım dönemde büyük bir gidiş patlaması yaşandı, arada kaynıyor olacagım sanırım.

Gitme sebeplerimin ilk sırasında öss var sanırım, kafamda hedefler var ve bir interneti bile bırakacak kadar irade sahibi olmadığım için kökten çözüm uygulayacagım

pati ile ilgili olan sebepleri ise bonecrusher veda ederken açıklamıs bir güzel, merak eden oradan da okuyabilir.

cok şey gördüm burada, çok şey ögrendim, hayata karşı yepyeni bakış açıları edindim. Ufaktım, büyüdüm; lamerdım, adam oldum; newbieydim, master oldum.

Bu topicle merhaba demişim uotrye, daha selam bile vermeden. En güzel dönemim lamer oldugum zamanlardı sanırım, çok güzel bir şeyin parçası oldum farkında olmadan, yıllar sonra bu hale gelince fark ettim nelere şahit olup da farkına varamadığımın...

Uzatmamak lazım sanırım, bırakıyorum dediysem de arada ugrayacagım tabi; hala çok degerli insanlar var tanıdıgım buralarda, gelir bir selam verip kaçarız tekrar; össden sonra da bakarız ne alemde diye, umarım gelmeyi isteyecegim bir durumda bulurum buraları.

Veda veya teşekkür listem yok, fazla insan tanıdım çünkü paticikten ve açıkçası en çok kavga ettiklerime bile teşekkür etmek isterim, onların bile bir faydası dokundu sonuçta hayatımda bir şeylere, kasmamak gerekir o yüzden de. Sir ve Spidee ye ayrı teşekkürler ama, onlar kaliteyi gösterdiler bana göre forumda, çok zevk aldım ikisiyle de muhabbet etmekten.

Haftasonuna kadar buralardayım sanırım, ondan sonra oldukça ender görülecegim ortamda, birileri olası paticik buluşmalarını haber verir sanırım bana, oralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın.

Farewell thee[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

of of bnmde birakmam lazm interneti aslinda öss için gidisine üzülmicem çünki simdi karar aldim interneti birakiyorum bu bnmde veda topicim olsun:P ama cidden öss calismak lazm

[nerd mode]benim testlerimin bana sizden fazla faydasi var h1h[/nerd mode][signature][hline]kanitlayabilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

bilerek koydum onu ya, neydik ne olduk tarzında(gerçi şimdi de pek bir şey oldugumuz yok ama neyse)

logout olmadım henüz, olurken de haber veririz artık, şu birkaç gün aniden çekip gtmek zorunda kalabilirim diye açtım başlığı önceden.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bir bir biribirine
baka baka
seninki benden kara

ince ince
gümüş üstüne
vur beline kazmayı

1 mumdur
2 mumdur
3 mumdur
nerde kaldın firuze?

bu duygu yüklü şiiri senin için yazdım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...