ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 raistlinn adına Aslında zamanlama cok ters oldu, zaten bırakacaktım; tam bırakacagım dönemde büyük bir gidiş patlaması yaşandı, arada kaynıyor olacagım sanırım. Gitme sebeplerimin ilk sırasında öss var sanırım, kafamda hedefler var ve bir interneti bile bırakacak kadar irade sahibi olmadığım için kökten çözüm uygulayacagım pati ile ilgili olan sebepleri ise bonecrusher veda ederken açıklamıs bir güzel, merak eden oradan da okuyabilir. cok şey gördüm burada, çok şey ögrendim, hayata karşı yepyeni bakış açıları edindim. Ufaktım, büyüdüm; lamerdım, adam oldum; newbieydim, master oldum. Bu topicle merhaba demişim uotrye, daha selam bile vermeden. En güzel dönemim lamer oldugum zamanlardı sanırım, çok güzel bir şeyin parçası oldum farkında olmadan, yıllar sonra bu hale gelince fark ettim nelere şahit olup da farkına varamadığımın... Uzatmamak lazım sanırım, bırakıyorum dediysem de arada ugrayacagım tabi; hala çok degerli insanlar var tanıdıgım buralarda, gelir bir selam verip kaçarız tekrar; össden sonra da bakarız ne alemde diye, umarım gelmeyi isteyecegim bir durumda bulurum buraları. Veda veya teşekkür listem yok, fazla insan tanıdım çünkü paticikten ve açıkçası en çok kavga ettiklerime bile teşekkür etmek isterim, onların bile bir faydası dokundu sonuçta hayatımda bir şeylere, kasmamak gerekir o yüzden de. Sir ve Spidee ye ayrı teşekkürler ama, onlar kaliteyi gösterdiler bana göre forumda, çok zevk aldım ikisiyle de muhabbet etmekten. Haftasonuna kadar buralardayım sanırım, ondan sonra oldukça ender görülecegim ortamda, birileri olası paticik buluşmalarını haber verir sanırım bana, oralarda görüşmek üzere kendinize iyi bakın. Farewell thee[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 olmadi ya. :([signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hayda Zaugna'cım, guzelım yapma boyle ya.. :o([signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Hoşçakal.. Bir de KingKobe daha balonun patlamadan ne çabuk sevdiğin bir kişi haline gelmiş Zaugna .. :)[signature][hline]_NoelBaba_'yı unutmadık ... [Bu mesaj SbNN tarafından 27 Eylül 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 haha ben bırakıyorum die topic açsam herkes saol der ama senin gitmene üzüldüm[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 babay.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 modaya uyalım bizde bırakalım evet sayın seyirciler bu hafta bırakmak in devam etmek out güle güle zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 27 Eylül 2005 21:23 tarihinde demiş ki: raistlinn adına öhöm[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 of of bnmde birakmam lazm interneti aslinda öss için gidisine üzülmicem çünki simdi karar aldim interneti birakiyorum bu bnmde veda topicim olsun:P ama cidden öss calismak lazm [nerd mode]benim testlerimin bana sizden fazla faydasi var h1h[/nerd mode][signature][hline]kanitlayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şimdilik güle güle diyorum, ama msn'den devam zaten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ahah linke bakilirsa gelisinde bomba gibi olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bilerek koydum onu ya, neydik ne olduk tarzında(gerçi şimdi de pek bir şey oldugumuz yok ama neyse) logout olmadım henüz, olurken de haber veririz artık, şu birkaç gün aniden çekip gtmek zorunda kalabilirim diye açtım başlığı önceden.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 görüşürüz abi ara sira.. bi aloya bakar yani, benimde baya bi aksar büyük ihtimal bu yıl ama tam olarak bırakmam herhalde[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 by[signature][hline]cats rulz =) Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 güle güle.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arada gir be..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Güle Güle[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 byes[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bir bir bir biribirine baka baka seninki benden kara ince ince gümüş üstüne vur beline kazmayı 1 mumdur 2 mumdur 3 mumdur nerde kaldın firuze? bu duygu yüklü şiiri senin için yazdım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 uff[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arada bir girersin yaw? Benimde okuldan falan bırakmam lazım ama işte son uzatmalar...[signature][hline]Eforran of the Eclipse Galaxy Emekli yakın dövüş üstadı:D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Piff..Len Kimse Kalmadı Bea...Hade Bakalım..Güle Güle..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 öss yüzünden bırakıosan, o zaman kafam, bacağım, kolum, bünyem girsin öss ye[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar