Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: DarKRideR, 27 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: 2 sene önce LGS'ye girdim.Ben sene boyunca bir kez ders çalıştığımı hatırlamıyorum.Sadece sınavdan 2 hafta önce rapor aldık biraz bakınım dedim onu da yapamadım bıraktım pc başında UO'ya direk :) 744 puan almıştım.Düşüktü ama İstanbul'un en iyi İletişim Meslek Lisesini (aydın Doğan ) kazanmıştım ve arkadaş çevremdeki en yüksek puanı almıştım :) Ki o arkadaş çevresi her gün test çözen tiplerdi. Ders'i derste dinlersen daha faydalı olur.Sonrada çalışmakla olmuyor bu işler Herkes doğuştan yetenekli değil ki arkadaşım senin gibi.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: keltupcu, 27 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: OTUR CALIS ANANI SİKİİM MAL! cevap züper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ya feykler bi gidin ya...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Halledildi fake arkadaşımız. Sizde lütfen postlarınızı düzeltin küfür hoş karşılamadığımız birşey.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Muhallebi, 27 Eylül 2005 23:30 tarihinde demiş ki: said: DarKRideR, 27 Eylül 2005 23:22 tarihinde demiş ki: 2 sene önce LGS'ye girdim.Ben sene boyunca bir kez ders çalıştığımı hatırlamıyorum.Sadece sınavdan 2 hafta önce rapor aldık biraz bakınım dedim onu da yapamadım bıraktım pc başında UO'ya direk :) 744 puan almıştım.Düşüktü ama İstanbul'un en iyi İletişim Meslek Lisesini (aydın Doğan ) kazanmıştım ve arkadaş çevremdeki en yüksek puanı almıştım :) Ki o arkadaş çevresi her gün test çözen tiplerdi. Ders'i derste dinlersen daha faydalı olur.Sonrada çalışmakla olmuyor bu işler Herkes doğuştan yetenekli değil ki arkadaşım senin gibi. abi yok ne yeteneği bende :) Beni kurtaran Genel Kültür ve Sözel'e olan yatkınlığımdı ve birde "BAL" evet şanş. Sosyal : 23 doğru 1 yanlış Türkçe : 21 doğru 2 yanlış Fen : 18 doğru 6 yanlış gibi bir şeydi sonuçlar ama Matematiği hiç unutamam; Matematik : 2 doğru 12 yanlış :) Şu dersler konusunda yetenek demeyin bana da küfredin daha iyi[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 öss'yi kazanammassanız bana gelin %100 eğitim imkanı sunayım sizlere, hemde istediğiniz bölümde, hemde AB onaylı diploma ile.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: CIRKINKRAL, 27 Eylül 2005 22:59 tarihinde demiş ki: sonuç ney ya valla sene içinde 285'e kadar çıktım. sınav kötü geçti 266,5 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 once inanmak sonra da calışmak lazım ben calısmadım dıyenlere inanmıyorum calısmadan basarı gelmesı cok duşuk bı ıhtımal!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 gecen seneyi yüzeyden gecırmedıysen yenı sıstem sana yarıyor bile.hele fm sen daha çok yarıyor. calı$ma sorunununda da pc yı odandan kaldır ba$ka odaya koy.ben sırf onun ıcın ayrı bı calı$ma masası aldım.bu arada soru cozerken bır de muzık dınlemeyı dene,belki i$e yarar.$ahsen bana cok yaradı.2 gundur muzık dınleyerek soru cozuyorum,dun kendı rekorumu kırıp 350 soru cozdum.hatta 75 dk 160 bıo sorusu cozdum eheh.i$ aslında birazda zevk almak ve kendine az da olsa guvenmekte bıtıyor.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 yemin ederim abi dershaneye gittim her hafta test dağıtırlardı bir tane çözdüğümü hatırlamıyorum :) Kitaplar bomboştu. Dediğim gibi son 2 hafta sadece Matematik çalıştım onunda sonucunbu yukarıda yazdım :D Ders'i derste öğrenmek gerek yoksa ne kadar çalışsakta herşey boş.Ben derste dinliyorum evde yatıyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben bu sene girdim ve kazandım o nedenle sana bazı nasihatler verebileceğimi umuyorum ben öss ye hiç çalışmadım ama sözeldim.yani zekadan fazla ezber gerektiği için çalışmam gerektiği halde çalışmadım.ve sözel bölüm girenin en fazla, bölümünde en az olduğu bölümdür..peki nasıl kazandım?oturdum kitap okudum.ansiklopedi okudum oturdum.google ye ne merak edersem yazdım okudum...ve bunlarda sonucunu verdi...eğer TM yada TS isen bu yöntemi gözden geçir derim...ama mf isen de hiç kafana takma daha onunde 9 ay var...alabilirsen psikolojik destek al(ben 10. sınıftayken aldım çünki zihinselhiper lik vardı bende)...okulu sallama dersanede zaman geçir direk...mesela ben dersaneye gidiyodum, saat 9 da ordan çıkıyodum...hocalarla kanka olduk muhabbet çay sigara alemi yapıyoduk...sonra sadece dersanede sınıfta çözdüklerini çözsen yeter zaten mesela ben sırf dersanede çözdüğüm sorularla girdim...ve şunu söyliyim zeki bir insanda değilim...benim gibi bi salak yaptıysa sende yaparsın...bu arada; istanbul üniversitesi radyo-tv-sinema da okuom[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 duende şimdi sana bi kaç şey söliyim.bunları bi yere not et.:) eminim şimdiden aklından geçiyodur.ya bu sene kazanamassam seneye girerim salla.hem bi dahaki seneye okul yok üniforma yok.kurallar yok.rahat rahat çalışır kazınırım.diosundur.Lakin:) yanlış düşünceler bunlar.bunları bende geçen sene düşünmüştüm ki sonrasında 1 sene boyunca aklıma bilumum küfürleri saydırdım.1 sene ertelediğinde büyük tehlikeler ortaya çıkıyo.sistem değişebiliyo mesela.(türkiye burası ne olcağı belli olmaz)sonra bazı arkadaşların kazaanıp gidiyo.yalnız kalabilme ihtimalin var.evdeki hesap (genelde) çarşıya uymuyo. ben hayatımın en kötü günlerimi geçirdim bu yıl.resmen bunalıma girdim.çoğu arkadaşım kazandı.yalnızlıktan ölüyodum. sana tavsiyem şu ki daha yolun çok başındayken.pes etme. hemen git deli gibi çalış çoş demiyorum.çünkü başlarda çok çalışmakta sonradan bi facia ya dönüşebiliyo.bu aralar fazla kasmadan çalış.konuları kaçırma yeter ki.hocalarını dinle.son 3 ayda çıldırana kadar çalış kitapları parala.bu dediklerimi yaparsan çok iyi bölümleri kazanabilirsin.başarılar diliyorum.allah kolaylık versin.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Dynun, 27 Eylül 2005 22:26 tarihinde demiş ki: egitim bolumu lutfen... seninde olayın bu mudur yani...illede eğitime açılsın diyosan admine şuna buna pm at...yada msj şikayet et[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 amon ea we sozel için tawsıye vermıs ben de busene kazanmış bi sayısalcı olarak sunu soylebılırm kı hafıfe alma sonra cok ağır gelir bu eğıtım sistemınde bu sınav gecilmeden olmuo.bunu hepımız bılıoruz oyuzden tawsıyem çok istemelı we emek wermelisin emın ol werdğin hersey sana gerı donecektır duzenlı bı calısma planı yap,bılgısayar we twden uzak dur umarım tawsıyelerımı dıkkate alırsın istedğm yere girdim sayılır cok ıı yerlerı kazana derece yapan arkadaslarla calıstım hepımızın butıp kuralları wardı sana basarılar dılerım kolay gelsın umarım kaznırsın we burda tekrar konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 haklısın tabi...yani bende yat roman oku demiom...en azından hiç yapamazsan bari dersanede soru çöz baabında....[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: Famy, 28 Eylül 2005 00:12 tarihinde demiş ki: umarım kaznırsın we burda tekrar konusuruz saol :)[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW [Bu mesaj Razien tarafından 28 Eylül 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Valla ben akıllandım keşke lise 3 te çalışsaymışım diyor insan ancak olmuyor işte ikisini bir arada yürütemedim.Yavaş yavaş moda girdim zaten ama fazla abarmıcam sonra heves kaçıyor.Dershane de bayağı bir sıkıyor zaten.Testleri çözüyorum geri kalan zamanda azcık nete bakıyorum hafta içi yasak gerçi ama :p oturup çalışmak lazım hiç bişey için geç değil.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: LordOfBlood, 27 Eylül 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Arkadaşım öncelikle bilgisayar ve kız işlerini tamamen bırakacaksın.Az zaman geçirsende bırakacaksın. Hatta cebini hafta içi kapayacasın.İnekleme moduna geçeceksin. Dediklerim komik ve gereksiz gelebilir, ama yeni sistemde ancak öyle kazanabilirsin. işte bu kadar![signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hayat öss'den ibaret değil. kazanmasan bile özel yetenekle alan bölümler var, ilgini çekiyorsa oralara girebilirsin. yeterince mühendis yetiştiğini düşünüyorum.[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 aynı sorunu bende yasıyorum ama kanal d de yada baska bı yerde dewam edebılırsem ıse açık ogretım okuycam sonra sıstem muh.kursuna fılan gıtcem öle yapıcam yada özel unıversite bakalım halım nolcak .. :([signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 abi dur daha sen şimdiden pes etmişsin olmaz ki böle ben de ilk zamanlar çok çalışmamıştım ama son zamanlar azdı benim puanlar yani vir sene dişini sıkacaksın düşün ya 2. seneni evdekilerin vıdı vıdıları falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu sene 2. senem gecen senede iyi bir puan yapmıstım ama istedigim bolumu tutturamadıgım icin girmedim bu sene kasıcam artık gecen sene bir yandan bilgisayar oynarken bir yandan ders calısıyodum :) bu sene bilgisayarıda kaldırıcam ama gecen sene oss'ye girmemle bir tecrübe edindim sınav anında her sey degisiyor.gecen sene cok calısmayan ben sınavda tanıdık sorular geldi iyi bir puan yaptım calısmama ragmen ama tekrar ediyorum sınavda heyecandan,dikkatsizlikten her sey degisiyor bütün sene zombi modunda dolas bütün kitapları sil süpür sonucta sınav anı gelip cattıgı zmn bambaska dünyanın icine giriyosun.[signature][hline]Burning Legion SUXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: amon, 28 Eylül 2005 00:03 tarihinde demiş ki: ben bu sene girdim ve kazandım o nedenle sana bazı nasihatler verebileceğimi umuyorum ben öss ye hiç çalışmadım ama sözeldim.yani zekadan fazla ezber gerektiği için çalışmam gerektiği halde çalışmadım.ve sözel bölüm girenin en fazla, bölümünde en az olduğu bölümdür..peki nasıl kazandım?oturdum kitap okudum.ansiklopedi okudum oturdum.google ye ne merak edersem yazdım okudum...ve bunlarda sonucunu verdi...eğer TM yada TS isen bu yöntemi gözden geçir derim...ama mf isen de hiç kafana takma daha onunde 9 ay var...alabilirsen psikolojik destek al(ben 10. sınıftayken aldım çünki zihinselhiper lik vardı bende)...okulu sallama dersanede zaman geçir direk...mesela ben dersaneye gidiyodum, saat 9 da ordan çıkıyodum...hocalarla kanka olduk muhabbet çay sigara alemi yapıyoduk...sonra sadece dersanede sınıfta çözdüklerini çözsen yeter zaten mesela ben sırf dersanede çözdüğüm sorularla girdim...ve şunu söyliyim zeki bir insanda değilim...benim gibi bi salak yaptıysa sende yaparsın...bu arada; istanbul üniversitesi radyo-tv-sinema da okuom aynı benim gibisin :) Ben sadece araştırırım.Cilt cilt ansiklopedileri okuyordum bir ara işime yarasın, yaramasın. Sözel bölümü kolay değildir ama sadece mantık sorusu içerir ve sorular paragraf şeklinde çoğu :) Okurken hızlı okumak zorundasın ve 1 okuyuşta anlamak zorundayız.Böylelikle kitap okumak kendimizi hazırlamak için en iyi yöntem :) Neyse bakalım ben seneye gireceğim şimdilik rahat sayılırım :) (sözel öğrencisiyim :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Abe ben de bu sn kazannlardanım.bence en onemli sey "kendini kandırmamak".buna dikkat et.yok su kadar soru cozecem yok bu kadar kitap bitircem olaylarına hic girme. ilk günden son güne kadar eksiklerini kapatmaya bak! we bence bu mesajı okuduktan sonra "Oturumu kapat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Daha çok erken zaten. Ben 2003'te sadece son 3 ay iyice kendimi kasarak (tamam öncesinde de çalışıyodum da aradaki fark kıyaslanamaz bile...) ODTÜ - Makina Müh.'e girdim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar