Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beta sürümlerini komple oynamış biri olarak çok zevkli olduğunu söyleyebilirim.Bende sırf tam sürüm için uzun zamandır aldığım OGZ'yi aldım lakin daha kuramadım (COD6 Sağolsun :) )

Bir ara kurayım da bitmiş haline bir bakayım bende
Mesaj tarihi:
Garip gedi oyun bana ya. Hani güzel gibi gzüküo ama nereden kimdennasıl görev alıp nasıl savaşıcam falan oyun dinamikleri adam gibi açıklanmamış sanki. Belli bir senaryo da yok gibi gözüküyor tabi onun da etkisi olabilir =/
Mesaj tarihi:
pirates! meets oblivion. öyle oynayacaksın hikayeye filan bakmadan. 2008'de çıkan özgün (benzerini 2721678126 kere oynamadığımız) en iyi oyun olduğunu düşünüyorum hala.
Mesaj tarihi:
Yıllarca Total War'daki orduların içindeki bir askermişiz gibi oynanabilecek bir oyun yapsalar diye düşündüm, bunu sadece M&B gerçekleştirebildi.
Şimdi de Mafia-GTA gibi bir atmosferde geçen ama RPG öğeleri taşıyan, yani başlarda bir tabancayla zor hedef alırken, ilerde skill verdikçe stamina-accuracy falan aldıkça daha düzgün silahlar kullanabileceğimiz yani modern çağda geçen Dragon Age gibi bir oyun yapmalarını istiyorum. Buradan sesleniyorum yapımcılara! Kaybolmayan sakız yapın laaa!!!
Mesaj tarihi:
Savaşlarda nasıl esir alınıyor? MEsela düşmanlardan bazılarını öldürmedik bayılttık onları esir alsak ya =/ hani illa 5 falan mı yapmam lazım esir yönetimi mi ne işte o özelliği? Şu anda 2 de gidip bi köylü esir alabilmeliyim mesela =(
Mesaj tarihi:
Abi 3 puan var ama bayılttım adam bi savaşta esir alma ekranı çıkmadı. Sonra denemek için hızlıca fire arrow modunu açtım onda ilk savaştan çıktı. Şu anda ogz'nin verdiği grafik yükseltmesiyle oynuyorum ama oyuna bi etkisi yok yaıyodu ki herşey normal. Anlamadım valla =(

edit: pardon 1'miş :D

ama sonuçta 5 esir alabilmeliyim :/
Mesaj tarihi:
esir alma ekranı diye bişey yok zaten. mace tarzı kesici olmayan silahlarla vurulanlar bayılıyordu sanırım.

ama acele etme ilk savaşlarda pek olmaz zaten. ilerde savaşlar büyüdükçe kendiliğinden birikiyorlar. esir sıkıntısı çekmiyorsun pek.
Mesaj tarihi:
Bişey sormak istiyorum ya bu esirler sadece fidye avcılarına mı satılıyo hanlardaki? Vaegir askeri esir aldım 3 tane, gittim düşman oldukları ülkenin şehrindeki handaki adama sattım daha pahalı olur düşman askeri diye ama yok elin çapulcusuyla aynı paraya 50 dinara gitti =(
Mesaj tarihi:
Esir askerlerin fiyatları üç aşağı beş yukarı benzer rakamlardır.

Asıl olay soyluları esir almakta. Baya baya iyi paralar ödüyor aileleri onları kurtarmak için.
Mesaj tarihi:
normal esirlerin fiyatı sabitti yanlış hatırlamıyorsam. soyluları da ailesine para karşılığı teslim etmeyi kabul etmezsen honor kaybediyorsun, yine yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yeni Oluştur...