nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Şu anda kuruyorum OGZ DVD'den, yorumlarımı yazarım büyük umutlarım yok ama çok övüldü.. Bakalım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 beta sürümlerini komple oynamış biri olarak çok zevkli olduğunu söyleyebilirim.Bende sırf tam sürüm için uzun zamandır aldığım OGZ'yi aldım lakin daha kuramadım (COD6 Sağolsun :) ) Bir ara kurayım da bitmiş haline bir bakayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 key çıkmadı. ama oyun direk yüklenebiliyor. Ama yinede insan bi key koyar warbandsin betasını oynayabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Garip gedi oyun bana ya. Hani güzel gibi gzüküo ama nereden kimdennasıl görev alıp nasıl savaşıcam falan oyun dinamikleri adam gibi açıklanmamış sanki. Belli bir senaryo da yok gibi gözüküyor tabi onun da etkisi olabilir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 pirates! meets oblivion. öyle oynayacaksın hikayeye filan bakmadan. 2008'de çıkan özgün (benzerini 2721678126 kere oynamadığımız) en iyi oyun olduğunu düşünüyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Evet şimdi biraz daha iyi anladım tam freelancer mercenary olmuşuz asda İleride askerlerimle savaşlara girip toprak almak için sabırsızlanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 noldu bu oyun.nerden satın alıyoruz.multisi falan noldu :) takip edemedim bayadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Yıllarca Total War'daki orduların içindeki bir askermişiz gibi oynanabilecek bir oyun yapsalar diye düşündüm, bunu sadece M&B gerçekleştirebildi. Şimdi de Mafia-GTA gibi bir atmosferde geçen ama RPG öğeleri taşıyan, yani başlarda bir tabancayla zor hedef alırken, ilerde skill verdikçe stamina-accuracy falan aldıkça daha düzgün silahlar kullanabileceğimiz yani modern çağda geçen Dragon Age gibi bir oyun yapmalarını istiyorum. Buradan sesleniyorum yapımcılara! Kaybolmayan sakız yapın laaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 deus ex 1 bahsettiğine baya yakın. özellikle o skill, silah olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Evet skill olayı vardı onda, ama belli bir senaryo da vardı yani pek özgürlük yoktu sonuçta. Bakalım şu Nisanda gelecek Mafia2'ye biraz bu tarz gelişim ve takım olaylarını eklerler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Savaşlarda nasıl esir alınıyor? MEsela düşmanlardan bazılarını öldürmedik bayılttık onları esir alsak ya =/ hani illa 5 falan mı yapmam lazım esir yönetimi mi ne işte o özelliği? Şu anda 2 de gidip bi köylü esir alabilmeliyim mesela =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bayılttıklarını esir alıyosun zaten, skill'e puan vermen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Minimum kaçtan başlıyo ki esir almaya? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 abi esir almak çok da lüzumlu bir hadise değil.Ama 1 puana karşılık 5 esir alabiliyor olman gerekli diye hatırlıyorum ? verdin mi hiç puan prison management'a ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 hiç olmazsa bi puan verde ilerde savaş kazandığında lord/kral esir alabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Abi 3 puan var ama bayılttım adam bi savaşta esir alma ekranı çıkmadı. Sonra denemek için hızlıca fire arrow modunu açtım onda ilk savaştan çıktı. Şu anda ogz'nin verdiği grafik yükseltmesiyle oynuyorum ama oyuna bi etkisi yok yaıyodu ki herşey normal. Anlamadım valla =( edit: pardon 1'miş :D ama sonuçta 5 esir alabilmeliyim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 esir alma ekranı diye bişey yok zaten. mace tarzı kesici olmayan silahlarla vurulanlar bayılıyordu sanırım. ama acele etme ilk savaşlarda pek olmaz zaten. ilerde savaşlar büyüdükçe kendiliğinden birikiyorlar. esir sıkıntısı çekmiyorsun pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 yendigim adamların esirlerini esir alıyodum yada kiralık adamları salıp onlara dövdürtüyodum onlarda salak saçma silahlar oldugu için direk bayılıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben alıp alıp kalemdeki hapisaneye tıkıyordum baya güzel bir koleksiyonum vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Oh aldım ilk esirimi =) bikasabayı kurtarmıştım kurtarırken 4 kişi falan bayıldı ama esir alamadım esir önetimi olmasına rağmen. Neyse ilerde zenginleri esir alırım nihohahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Bişey sormak istiyorum ya bu esirler sadece fidye avcılarına mı satılıyo hanlardaki? Vaegir askeri esir aldım 3 tane, gittim düşman oldukları ülkenin şehrindeki handaki adama sattım daha pahalı olur düşman askeri diye ama yok elin çapulcusuyla aynı paraya 50 dinara gitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 satmayip kendi ekibine katabiliyosun onlari eger ikna edebilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 öyle yaparsan hem moral düşüyor hem de kamp yapınca kaçabiliyorlar. 50şerden satmak iyi ya. ilerde baya oluyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Esir askerlerin fiyatları üç aşağı beş yukarı benzer rakamlardır. Asıl olay soyluları esir almakta. Baya baya iyi paralar ödüyor aileleri onları kurtarmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 normal esirlerin fiyatı sabitti yanlış hatırlamıyorsam. soyluları da ailesine para karşılığı teslim etmeyi kabul etmezsen honor kaybediyorsun, yine yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar