Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sabit puan dağıtılıyordur herhalde, önceden karakterini hazırlayıp saklayabilirsin. fallout tactics gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 sabit bir karakteri geliştire geliştire oynamıyaslımda, öle lvl 50 15+iron skinli karakterlerle urağmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oyunu deneme şansımız yokmu 1 hafta fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mulgear6 said: dostum videoya çeken adam crouched lance attack bilmiyo nup herif bence kaldırmışlardır o olayı çünkü domine ediyor oyunu direk sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yoo ama baktıysan hızlanınca yatma olayı oluyo bi yine bence kaldırmamıslar adam yeto sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bilmiyo olabilir, veya nerflemiş olabilirler. zaten azıcık zamanlamayı becerebilirseniz,normal spear attackları bıraz hızlı giderken öldürmek için yeterli dmg veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 evet atla giderken mızrağı adamın böğrüne normal saplayınca da ölüyo 200 damage falan koyduğun oluyo illa brütalleşmeye gerek yok sdf. bir de ben başvurmuştum ama mail gelmedi bu kabul edilmediğim anlamına mı geliyor yoksa daha tüm kabuller gelmedi mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bendemı sey etsem hala kabul edıyolarmı? canım cekti pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sam said: iki tane yapay zeka kapışırken demedim ki, yapay zeka ve insan savaşırken öbür insan ne yapacak? looter ordusuna dahil edilip cüce'nin dediği gibi taş mı arayacak lol Kaç kere söyliycem lan savaş avantajı çok yüksek savaşlar otomatik hesaplancak hiç savaş olmadan. zaten arkasından 100 adam olan birinin sahilde dolaşan 10 tane çapulcuyla savaşıp savaşmamayı çok önemseyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Ya da en kötü ihtimalle arcane'in dediği iki oyuncu yapay zeka ile savaşırken oyun normal seyrinde devam eder. Biri senin şehrine saldırırsa bu sırada sana mesaj gelir ve senin yaptığın savaştan çekilip geri dönme opsiyonun olur (savaş avantajına göre çekilirken kayıp verebilirsin ya da vermeyebilirsin). Biraz yaratıcı olun. diyeceksiniz savaş yaparken oyunda olan şeyleri takip edemem ama zaten normal haritada da bütün haritayı karış karış gezip bakmıyorsunuz ne oluyo diye, ekranın altında yazanlardan okuyorsunuz. Biraz yaratıcı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Boşver Ardeth, biraz CS:M&B oynasınlar da akılları başlarına gelsin ehueh. Bildiğin Dark Messiah olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 olmaz öyle ardeth, sen tam 300 kişilik npc orduyla savaşmaya başlamışken gelir kalene dalar adam. insanları yapay zeka kadar aptal sanmayalım rica ederim. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 oha bu ne ya yeni görüorum? tamamen türk yapımı mı türkiyede mi yapılıomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 mağaradan nezaman çıktınız acaba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 b1vRiP said: oha bu ne ya yeni görüorum? tamamen türk yapımı mı türkiyede mi yapılıomuş? nerde yapıldığını bilmiyorum da bir türk çift yapıyor evet tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 O kadar da değil. "Crytek Türk firması"na dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 ben bi türk çiftin başladığını bunu yapmaya, sonra da başkalarıyla birlikte geliştirdiklerini duydum. şuan ekipleri bayağı geniş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Doğru, ilk başta bir çift yapıyordu (Armağan ve İpek) daha sonra kadroyu genişlettiler ve Paradox'la anlaştılar. Edit: Kadro halen tamamen Türklerden oluşuyo olabilir, çok da önemli olduğundan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Sam said: olmaz öyle ardeth, sen tam 300 kişilik npc orduyla savaşmaya başlamışken gelir kalene dalar adam. insanları yapay zeka kadar aptal sanmayalım rica ederim. (:P) ee tamam bu gerçek dünyada da olan bir şey? sen sefere gittiğin zaman arkandan dalar adama sana sen de hay ulan diyip geri gelirsin. o dediğine ancak bir yapay zeka çare bulamaz her şeyi adım adım anlatacak mıyım? Sürekli bunu yapan adam varsa, yani sen orduya daldığında şehrine giren, gidersin adamın 2-3 şehrini dağıtırsın bir daha yapmaz. Ha adamın şehrini dağıtabilecek durumda değilsen, yani çevrende senden daha güçlü tipler varsa zaten çok büyük savaşlara girmeden önce şehrini güçlendir. hem bu diplomasi yapmak gibi seçenekler de ortaya çıkarak ve diplomasinin gerçek bir anlamı olacak. sen adamı diplomasi yoluyla ikna edeceksin sana saldırmamaya. yani bu tarz bir campaign oyunun yaratabileceği bunca imkan ve strateji olanağını göremezden gelmek ve sanki çaresizmiş gibi davranmak enteresan gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Hayır sam bi de rome totalwarda şöyle arkadan saldırdım böyle derenin önünde bekledim şöyle strateji yaptım diyen adamsın. bu oyuna gelince stratejik öngörün "ya adam benim şehrime saldırırsa ne yaparım" mesafesine mi düşüyor hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 savaşları strateji haritasına real time yansıtıckalarsa, karkater hızını düşürmeleri lazım tabi, büyük bi savaşın sürdüğü sürede haritayı 2 kez gidip geliyosun cunku. bu arada beta alan olursa bizede versinde lan partide lan atalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 alternatif olarak harita çok büyük olabilir. yavaş hareket demek daha az iş yapmak, daha az encounter ve daha çok sıkılmak demek olur. ilk versiyonlarda baya yavaştı zaten sonra hızlandı yanlış hatırlamıyorsam. bir oyun vardı adını hatırlamıyorum ama sen savaşırken oyun real time devam ediyordu dolayısıyla harita üzerinde orduların çok yavaş ilerliyordu. ben gayet zevk alıyordum valla oyundan ama burda bir sorun var, bir ordun değil birden fazla ordun olsa fena olmaz çünkü tek adama kısıtlısın ve şehir inşa seçeneklerin fazla değil dolayısıyla çok yavaş hareket eden tek bir adamla sıkılabilirsin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 homm'ada donmemesi lazim ama oyununda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sürekli hareket edip bişeyler yaptığın sürece sıkılacağını sanmam ama yine en iyi fikir bence küçük savaşları otomatik yapıp büyük savaşlarda karşı oyuncuyu savaşa dahil etmek. tabi bu ancak 1vs1'e izin verir yoksa karşı tarafta 5 tane pc olursa çok haksız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sevgili ardeth stratejiyle ne alakası var, senin dediğin sistem olmaz bir kere çünkü oyunun senkronizasyonu gerçekleşemez bir kere. strateji mp oyunlarındaki "out of sync" durumu direkt. sen bir savaşı bitirene kadar aylar geçer senaryo akıp gittiği için. daha 10 looter öldürene kadar atı alan üsküdar'ı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar