deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://forums.taleworlds.net/index.php/board,9.0.html süs degil o orjinal forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 multi expansion ,sadece 5v5,10v10 gibi belli bir alanda kapışmadan ibaret olacak.Gerçi bu oyunada başka türlü multi ekleyemezler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bence olabilir aslında. Herkes bir şekilde ilerler oyunda ve karşı karşıya gelebilir. ama zor tabi geliştirmesi. 5v5 çarpışmanın bi anlamını göremedim ben şahsen. Mount and blade den başka bişey olur öyle olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 önceki sayfalarda tartışması yapıldı, campaign modunun mp'si olmaz. total war serisinin neden olmuyorsa ondan ötürü. 10 kişi haritada koşarken iki kişi real-time kapışacak diye her defasında 15dk beklemeleri gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 multisinde botlarda olcak diye biliyorum ya. yani yine 50v50 olcak ama kaç kişiye kadar destekliyosa 20 kişi diyelim gerçek oyuncu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Sam said: önceki sayfalarda tartışması yapıldı, campaign modunun mp'si olmaz. total war serisinin neden olmuyorsa ondan ötürü. 10 kişi haritada koşarken iki kişi real-time kapışacak diye her defasında 15dk beklemeleri gerekir. EEe, o mantıkla 2 oyuncuya kadar gayet de olabiliyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hazır senaryolar olur kale kuşatması/savunması tarihten çeşitli meydan savaşları vs. desteklenen kişi sayısına kadar girip oynanır işte.tabiki bot olmak zorunda botsuz saçma sapan birşey olur zaten.ek özelliklerle biraz renklendirilebilir bu konsept o kadarını developerlar düşünsün düşünemicem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 arcane said: Sam said: önceki sayfalarda tartışması yapıldı, campaign modunun mp'si olmaz. total war serisinin neden olmuyorsa ondan ötürü. 10 kişi haritada koşarken iki kişi real-time kapışacak diye her defasında 15dk beklemeleri gerekir. EEe, o mantıkla 2 oyuncuya kadar gayet de olabiliyormuş...sadece 2 oyuncu oynanır.2 oyunculu bir mp için ise kasarlar mı sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Ben kasarlar desem ne olacak zaten farklı bir rota çizmişler... İsteseler gayet de campaign modun multiplayerı olabilirmiş, bkz bir önceki mesajım. Hiç mi 2 kişi oynanan oyun yok. Ayrıca oyuncular aynı ordunun mensubu olduğu veya iki orduya dağıldığı sürece ikiden daha fazla kişinin oynaması da mümkün olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 öyle demişsin de, soru: o iki kişiden biri yapay zeka ordusuyla savaşırken gene aynı olay olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Önerin beni şaşırtmış. Neden beklemek gibi bir zorunluluk olsun. İki tane yapay zeka kapışırken bekliyor musun? yoo. Haritaydı zamandı ona göre yaparsın. En kötü ihtimal öbür önerimdeki gibi coop oynanır, yine Native ile aynı harita gameplayi olur. Tabii bunlar teori kısmı. Hala 3 kişi yapıyorlarsa herşey kasar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 iki tane yapay zeka kapışırken demedim ki, yapay zeka ve insan savaşırken öbür insan ne yapacak? looter ordusuna dahil edilip cüce'nin dediği gibi taş mı arayacak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 şöyle birşey olsa. Multiplayer campaign modda 6 kişi bir oyuna başlasa,herkese oyun başı bir ülkenin kralı olma zorunlulugu getirilse,sonra oyun rts modunda devam etse,6 kişiden herhangi 2 si yada 3ü kapışırken diğerleri savaşı görürce savaşa istedigi tarafta girebilse yada hiç bulaşmayın devam etse,böyle rts tadında bir multi campaign olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işte devam edemiyorsun başkaları real-time savaş yaparken senkronizasyon gereği, herkesin de her savaşa dahil olmasının mantıksızlığını ya da oyuncuların kendileriyle zerre alakası olmayan savaşlara katılmak istemeyeceğini geçtim, real-time savaşlardan campaign zamanı geçmek bilmez. oynanışın kökünde böyle bir sorun var, m&b'nin kendine has değil sorun. 10 yıldır total war serisine bile koyamadılar campaign multi aynı nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 işte total war'ın multisi gibi bir sistem olur. Her uniteye item'a belli bir bedel bicilir. 10000 goldla alabildiğin uniteleri itemları alır cenk edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 öyle olmaz o zaman herkes swadian knight spamler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sonra khergit lancerlarla temizlersin, bişi olmaz. ayrıca AI taktik yapmadığı için ole swedian knightlarla geciyosunuz üstlerinden, multide öle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 tabi canım haklısın geyiğine söyledim zaten. ama gerçekten direk eziyor singleda. karşında insan varken bu oyunun zevki direk 800 e falan katlanıcak gibi geliyo bana ki bu haliyle bile orgazmik. mesela lance var ikinizde de arkadaşın karşıdan geliyo 2 yanında swadian knight var koyuyosun attan düşüyo sen de onurlu bir savaşçı olduğun için attan iniyosun ve dövüşmeye başlıyosun falan.öff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 ERKEK GİBİ SAVAŞIN, VE ÖLÜN diye bağırmak istiyorum. çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hahahahahahaha :D süper RP yapılacak bu oyunda.bir parodi daha, 2 ordu karşı karşıya hold position diyorsun hepsine okçular falan geride.2 komutan çıkıyor ordudan öne birbirine doğru yürüyor.çeşitli pazarlıklar sonucu ya bir taraf resign ediyor ya da ordular tekrar başlangıç pozisyonlarına geri dönüp savaşı başlatıyor. abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 asıl mount and blade mmorpg çıkarsa hayatı bırakmak zorunda kalabilirim. var mı acaba öyle bir proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Cuce said: işte total war'ın multisi gibi bir sistem olur. Her uniteye item'a belli bir bedel bicilir. 10000 goldla alabildiğin uniteleri itemları alır cenk edersin. tamam o yapılır zaten, sorun yok. campaign mp olmaz diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yok yok onu okudum, tartışmıştıkda zaten onu. ama deathmatch'e indirgemezler oyunu umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 yav tamamda herkesin her savaşa dahil olma zorunlulugunu kaldirabilirler,belki cok ugrastırır ama sonunda olur,ama düşündümde oyun ilerleyince 100-150 kişilik orduların savaşı bitmez,hele sağlam bir kale kuşatması saatler sürer,sonunda herkes bayar cıkar campaing den,evet en doğrusu o zaman multinin sadece belli bir alanda kapışmadan veya kale kuşatmasından oluşması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 sipeyskeyk said: hahahahahahaha :D süper RP yapılacak bu oyunda.bir parodi daha, 2 ordu karşı karşıya hold position diyorsun hepsine okçular falan geride.2 komutan çıkıyor ordudan öne birbirine doğru yürüyor.çeşitli pazarlıklar sonucu ya bir taraf resign ediyor ya da ordular tekrar başlangıç pozisyonlarına geri dönüp savaşı başlatıyor. abi. iyi güzelde pazarlığı neye karşılık edicen? -abi resign et, tekrar savaşalım -kabul repe olsun diye diyosan ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar