Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount & Blade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lord lardan birisi görev verdi adam topla dedi topladık sonra ordumu takip et diyor ortada takip edilcek bir ordu yok. Bi süre sonra delleniyor haliyle adam fail oluyor quest ? Böyle bi quest hatırlayan var mı ?
(Swadia- Dhirim şehri - lord mirchaud)
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:
Lord lardan birisi görev verdi adam topla dedi topladık sonra ordumu takip et diyor ortada takip edilcek bir ordu yok. Bi süre sonra delleniyor haliyle adam fail oluyor quest ? Böyle bi quest hatırlayan var mı ?
(Swadia- Dhirim şehri - lord mirchaud)

demekki sen farketmeden adam kalesinden ayrıldı, öyle durumlarda karşılaştığın başka bir lord a adamın yeri ile ilgili soru sorabilirsin.
Mesaj tarihi:
yav şerefsiz bu kral
tek başıma fethettiğim 4. kale
1 tane kalem var ama bunuda istedim
vermedi senin var bi tane daha diye
ama ben onu istiyodum manzarası mükemmeldi teniz kenarı abi.
Mesaj tarihi:
kralların kendileri şerefsiz diye bizi de şerefsiz yapmaya çalışıyorlar? adamlar fitne fesat questleri verip duruyorlar, boş anına gelip kabul edersen bol bol honor puanı kaybediyorsun.
Mesaj tarihi:
OMG OMG OMG!!11!!!
Native Exp oynuyom. demin düşman krallık ordusuylan 65 kişime 280 kişilik bir savaş yaptım. yenilen pehlivan güreşe doymaz misali 3 kere saldırdılar, son roundda 40-40 eşit çarpıştık ve ordusu dağılan kral tabanları yağladı:D
ganimetler ise dudak uçuklatıyor, vendora satış fiyatı 47bin dinarlık bir lord kılıcı düştü>:D< 3 tane 19binlik armor da cabası, toplamda 150bin dinar getirecek mal kaldırdım tek meydan savaşında... şimdi bu malları kime satacam onu düşünüyorum:)
Mesaj tarihi:
hasss nazar değdi yaa!! savaş sonrası sell price 47bin yazıyordu, şimdi tekrar oyuna girince 12bin dinar gözüküyor. 150bin gelcek derken anca 40bin kalacak elime:S bozuk la bu oyun:(
evet abi en değerli parça en üstte olur, ama ticaret malları daha değerli oluyor genelde. onları gözden kaçırma ortalarda olsalarda al onları.
Mesaj tarihi:
abi oynayasım geldi tekrardan sdf
o diil de 3-4 tane farklı module denedim, en güzeli native exp. sanıyorum.
ama bi sorun var, itemlar falan çok salakça duruyo karakterlerin üzerinde.
üstte yeni şekil, alttan patchlenmemiş halleri görünüyo.
kaskların içinden adamların burunları falan fışkırıyo, renkleri karışıyo birbirine.
kalkanların üzerinde değişik değişik modeller falan çıkıyo, bazen kendi kafasına göre kayboluyo falan.

diğer modların hiçbirinde olmamıştı böyle salak bişey, çözümü nedir? sizde de oluyo mu? tekrardan download etmem sorunu giderir mi?
Mesaj tarihi:
native expansion'ı biz son versiyonda, yani 1.011'de oynuyoruz. çok büyük yenilikler katıyor oyuna, bildiğin total war gibi bişi oluyor.
Mesaj tarihi:
abi 300 kişilik orduyu yendim
4 efendi bide kral varmış
efendinin birini tutsak aldım serbest bıraktım bi tane daha efendi esir aldım sandım onuda serbest bırak dedim ve sonradan farkettimki Nord Kralıymış.
kafama sıçayım dedim o sırada.
bide toplam öldürdüğüm adam sayısına nerden bakabiliyoz.
Mesaj tarihi:
bu krallar şerefsiz.gidiyorum birsürü eğitimli adam kaybedip kale alıyorum adam bana 900 dinar veriyor hayret birşey.ne yapmam lazım kaleyi bana vermesi için ? kale kuşatmadan önce bisürü questini yapıyorum.

Bir quest vardı swadianlara bağlı olanlar bilir bir kaleye mektup gönderiyor kral ama gönderdiğin adam yakalanıp işkence yapılıp öldürülecek diyor o swadian knight ı gönderirken nerdeyse ağlayacaktım seçeneklerde vardı zaten arghh i cant do this to you diye ama kralın emri yapacak birşey yok :(
Mesaj tarihi:
eeğer kalen varsa 1 tane vermiyo genelde banada yaptı
4. kaleyi aldım ama o civarda kalen var başka lorda verdim diyo
sefer masrafları içinde al sana 900 dinar diyo bütün orduya sakız alın bol bol bçiğneyip götünüze yapıştırın diyo ashkdsa
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:
Bir quest vardı swadianlara bağlı olanlar bilir bir kaleye mektup gönderiyor kral ama gönderdiğin adam yakalanıp işkence yapılıp öldürülecek diyor o swadian knight ı gönderirken nerdeyse ağlayacaktım seçeneklerde vardı zaten arghh i cant do this to you diye ama kralın emri yapacak birşey yok :(

ben yollamadım. kral beni çok seviyodu bi iki puan düştü alt tarafı.
Mesaj tarihi:
selamlar genjler. daha önce oynadım biraz ama başına öyle oturup uzun uzadıya oynamadım (level 6 muhabbeti). şimdi adam gibi başına oturup oynamak istiyorum. tavsiye edeceğiniz versiyon yahut modlar nelerdir?
Mesaj tarihi:
fenris said:
sipeyskeyk said:

ben yollamadım. kral beni çok seviyodu bi iki puan düştü alt tarafı.

yollamayınca ne oldu ? honor artıyordur heralde...
  • Yeni Oluştur...