Mohi Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ohanzi native expansion!!! yeni bir oyun gibi olmuş yaw:D hemen indiriyorum, ben native improved falan demiştim ama o bunun yanında devede kulak kalır. total war gibi bişi yapmış adamlar helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben eski saveimle devam edebiliyomuyum peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 eski save yalan oluyo. bayaa yeni bi mod çünkü. eski save ile native oynarken devam edebilirsin bunu kurduktan sonra anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: ben eski saveimle devam edebiliyomuyum peki ? muhtemelen edemiyorsun ama karakter export inport dene istersen, tam olarak nasıl yapılıyor bilmiyorum ama karakterini export edip daha sonra oyun başladığında inport ediyorsun. Oyun sıfırdan başlıyor ama karakterinin özellikleri aynı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mohi said: ohanzi native expansion!!! yeni bir oyun gibi olmuş yaw:D hemen indiriyorum, ben native improved falan demiştim ama o bunun yanında devede kulak kalır. total war gibi bişi yapmış adamlar helal valla böyle güzel expansionlar var baya, sword of democlitus mudur nedir ona da bakmanızı tavsiye ederim, bunun gibi oyunun sistemine baya değişiklik ve üstüne bir sürü yeni ünite, ırk vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu ne arkadaş orta çağın orospusu oldum esir alına alına.kasan bilgisayarla oynanmıyor ama çok güzel bir oyun bilgisayar alınca oynamak üzere not alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bi savaşa girmeden önce save edin oyunu ben kendimi hiç esir etmedim arkadaş anlamam valla kaybedersem load yapıp tekrar deniyorum ya da topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 5 6 kere esir alındım güzel bişey değil tavsiye etmem ama son 40 gündür oyun günüyle tabi esir alınmıyorum çünki 60 kişilik ordumla 200 kişiyi devirebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bugün ben 7 kişilik grubumla 60 kişilik düşman ordusunu indirdim, önce başlarındaki lorda intihar dalışı yaptım couched lance ile:) sonrada okçularını teker teker kesince, geriye meleeleri tek tek kılıçla biçmek kaldı. bi ara atım geberince, gidip benim adamlardan birinin ata bindim. çok heyecanlıydı ata düşmandan önce ulaşmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ardeth said: böyle güzel expansionlar var baya, sword of democlitus mudur nedir ona da bakmanızı tavsiye ederim, bunun gibi oyunun sistemine baya değişiklik ve üstüne bir sürü yeni ünite, ırk vs. http://forums.taleworlds.net/index.php/topic,52131.0.html baya güzele benziyor, indiriyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben ilk orjinal haliyle oynuyom yav anlamıyom bu dediğiniz yenşilikleri nası yapcam felan pişman olurmuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben kurmadım sadece native improved modu kurucam. Ama anladığım kadarıyla kurulunca menuden hangi modu oynayacağını seçebiliyorsun o yüzden bi problem olmaz. oyunda çok detay yahu üşeniyorum oynamaya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 native expansion ve rise of the khergits oyunun dinamiklerinde değişiklikler yapmış. güzel tarafları da var tabi orası ayrı. bana abartılı geldiği için minor modlar kurup (ek bir kaç tane item, grafik iyileştirme falan gibi) oyunun normal haliyle devam ediyorum. native expansionda moğol istilası gibi başka bir ülkenin gelip şehirleri istila etmesi söz konusu oluyor anladığım kadarıyla. orduların dengeleri ile tamamen oynanmış. mesela swadia nın ağır atlı birliklerinin yerini yaya olanları almış. onun aksine vaegirlere sağlam atlı birlikler gelmiş. khergitlerin atlıları daha bir pekiştirilmiş falan. nordların yine huscarl gibi bir piyade birimi mevcut. guild master yada village elder ile konuşmak için köyün içinde fellik fellik dolaşmaya gerek kalmamış. acil adama ihtiyaç olduğunda köylerden zorla adam toplama seçeneği konmuş (ama reputation ciddi düşüyor o zaman) yani adamlar 50-60 tane yenilik katmış zaten yukardaki postlardan birindeki linkte görüldüğü üzere. iyi yada kötü demek doğru olmaz bence, tamamen zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 native exp, eski savelerle çalışıyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 çalışmıyo, yeni bi mod kurmuş oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 çalışıo dediler? import deneyin çalışır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 char export/import çalışır da eski save'i görmüyo bile oyun. eski karakterinize sahip olursunuz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hm lordly plate armorum, lordly winged helmet im olmıcak mı yanımda yani : ( champion charger bulsam bi de tam olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 native imp modu kurdum ancak texturleri yüklerken bannerlar hata veriyor napmalıym? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben Champion Hunter bulmuştum birkere, hemen aldım sonra sakatlandı Lame hunter oldu, bi süre kenara koydum en fazla Hunter'a kadar geldi champion olmadı bidaha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Xenocide said: Ben Champion Hunter bulmuştum birkere, hemen aldım sonra sakatlandı Lame hunter oldu, bi süre kenara koydum en fazla Hunter'a kadar geldi champion olmadı bidaha :( hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben bu oyunu anlamadım. Tek kişiyim (native mod), gidip adam toplamayı vs biliyorum. Şimdi krallara, lordlara gidiyorum nazikçe konuşuyorum task var mı yapayım vs saatlerce mektup, mesaj taşıdım heriflere. Bir değişiklik yok, bandit kestim, looter kestim gene birşey yok. Krala gidiyorum kılıcım senin olsun dile benden ne dilersen, işte düşmanımı öldür diyor. Gidiyorum düşman factiondan iki lord dağıtıyorum, krala gidiyorum gene aynı durum. Kale kuşatıyorum, bu sefer master yokmuş başımda kimse ittifak kurmuyor. Bi yardım edin, oyunun amacı ne. Ne yapmalıyım. Ben mi oyunu yanlış yorumladım yoksa, benim istediğim ordum olsun lord olayım kral olayım hükümdarlığım olsun vs. Yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 oyunun orijinalinde (yani düz native'de) kral olamıyorsun, anca bi kralın hizmetine girip vassal falan olabiliyorsun işte ordunu filan genişletmen gerekiyordur belki kralın seni vassal olarak alması için, ya da belki renown gerekiyodur daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 renown pek sorun değil de kralla aranı sağlamlaştırman lazım. 35/100 falan yaparsan o reputation geyiğini büyük ihtimalle vassal olarak alır seni. git görev yap, girmek istediğin faction'ın savaşlarına ortak ol, onların yanında savaş biraz falan daha rahat vassal olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Jadelith said: Xenocide said: Ben Champion Hunter bulmuştum birkere, hemen aldım sonra sakatlandı Lame hunter oldu, bi süre kenara koydum en fazla Hunter'a kadar geldi champion olmadı bidaha :( hö? atlardan bahsediyor. kahverengi renkte level 3 olan atlar hunter olarak geçiyor. ama champion olan bir at bulmak hem çok zor, hadi buldun diyelim fiyatıda oldukça yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar