Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hiçbirşey yapmıyorsun. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Xenocide said: couch lance nasıl yapılıyor bi anlatır mısınız? Mızrağı al, atın üstüne çık. Atla koşmaya başla. At bir miktar hızlanınca adamın mızrağını koltuğunun altına alacak otomatikman. Bu noktadan sonra saldırı için mouse'un tuşuna fln basmayacaksın. Sadece hedefin, mızrağın ucuna gelecek şekilde nişanla ve sür atı. Mızrağın ucu hedefi bulunca, atın ivmesi sonucu oluşan hedefte oluşan etkileri keyifle gözlemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Xenocide said: couch lance nasıl yapılıyor bi anlatır mısınız? elinde at üzerinde kullanılabilen bir mızrak varken ve at üstündeyken charge ediyorsun rakibe. hızlanınca adam otomatik olarak mızrağı ucu ileri bakacak şekilde indiriyor. sonra mızrağın ucunu mouse click falan hiçbirşey yapmadan adamın üstüne yada atına denk getiriyorsun (nereye vurmak istersen). o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Çift mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi swadianlarla oynayayim dedim. yine norda kaydim 2 savaştan sora : p siege ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 swadian knight yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nordlarla vaegirs şehirlerinin nerdeyse tamamını ele geçirdik. kral bi emir gönderiyo götüne doluşuyoz 10-15 lord lol sadece curaw kaldı alamadığımız, bütün kalelerini de fethettik. kral saolsun ilk fethettiğim kaleyi de bana verdi. yardırıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 vaegirs lere bi ben giriyorum herhalde =) herkes niye nordlarda aksine ben nordları karşıma aldım! aslında kendi devletimi kurmak istiyorumda seariderslardan fırsat bulamadım henüz.Allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 nord huskarllar kuşatmalarda benzersiz abi. nord huskarl + hired blade ordusu kurup hangi kaleye girdiysem doğru düzgün kayıp vermeden aldım kaleyi. meydan savaşlarında da khergitler üzüyo. khergitler ve nordlarla arayı sıkı tutup diğer hepsine artislik yapıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yeni char açtım, nord oldum. bu sefer lvl 5'te köy yağmaladım 15 dakkamı aldı giderek hızlanıyorum:) sonraki köyde herkesi biçtim ama köyü yakarken lord bastı tepeme>:D< bi de karavana daldım lvl 7 falanken, yarısını anca kesebildim adamların. zaten bi kez bile bir ata çarpıp durdunmu iş bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 450 vs 150 savundum az önce. huscarl/marx/tactics ftw :) üzgünüm ama swadian knight halt etmiş, huscarl karşısında sıfırlar (0). kaleden kaleye savaşıyorum sadece, ve oyunun ilerleyen zamanlarında sadece kuşatma oynuyosun nerdeyse. ortada bulsalar bile knightlar, çekilirim köşeye. ooh bug abuse ile hepsi yerde 2 saniyede :p knightlar yürüyene kadar iki tane geçiriyorum. lvl 30 zaten adam, bütün melee skillerine 8-9 koydum. ama keşke ordu max lvl olduktan sonra da yavaş yavaş lvl atlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 köyleri niye yağmalıyorsunuz cani misiniz, ben adamların mallarını çalarken bile vicdanım sızlıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bende koy yağmalamıyorum, ama karavana acımam, zaten khergitim, gırıp cıkıyoruz iclerinden saniyeler icinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 düşman krallıksa karavanlara ben de acımam ama ruh halime göre sadece para isteyip de gidebilirim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ama yağmadan da fena para gelmiyor ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yav ben bu oyunu çözemedim şimdi ben 6 kişiyim partyde karşımda 8 kişi var kazanıyom kazanmasınada benim elemanları giydirme gibi bi şansım varmı loot yapıyorum satmaktan başka bi işe yaramıyolar. bide arrow nerden bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 o huscarl'ları açık alanda bulunca yokederim ki knight'larla, kale savunuyorsam zaten dediğim gibi isterse militia savunsun dert değil. ayrıca ne onursuz insanlarmışsınız, köy yağmalama filan. onların da çoluğu çocuğu var ayıp ayıp! utanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hiç lan, attıkları taşlar karakterinizin başını yarar inşallah sdf oyunda honor diye bir özellik de olmalı, köy yağmaladıkça düşen falan. gerçi bazı karakterler köy yağmalayınca gruptan ayrılıyor o da iyi sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 la bişi sorduydum ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elemanları giydiremiosun.heroları giydirebiliosun.o elemanlar xp kazandıkça sen onları sınıf atlatıosun ztn arrow şehirlerde var.arms kategorisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yağmalayınca zaten o bölgede fazlaca gezmeyin ilişki gittikçe azalıyo biyerden sonra lordlar dalıyo ama temiz para gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 @kermit Normal askerleri giydiremiyorsun, sadece yanına tavernalardan aldığın companionları giydirebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 companionlar dışında kendi adamlarına item veremiyosun ama level atladıkça onlara hazır item geliyo zaten. ayrıca bi arkadaş demiş ordu max seviyeden sonra da level atlasa keşke diye, atlıyolar zaten. atlıyolar zaten, 28 level olan huskarl 29 olabiliyo savaşlar sırasında.statlarını falan sen veriyosun o durumda ve ondan sonraki bütün huskarllar 29 level olarak katılıyo orduna. ayrıca para kasmak süper kolaymış sdf 30-40 denardan iron alıyorum vaegirs şehirlerinden, gidip sargothta falan 160-200 arası satıyorum sdf tabi köy yağmalamak daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Eleman giydirme olayı yok galiba.Bende merak ediyorum seviye atladıkça değişiyor kıyafetleri. Bu arada oyunun türkçe yaması harika hazırlanmış ufak tefek eksiklikler olsada çok iyi.Gönül isterdiki direk türkçe dil seçeneği olsaydı oyunda. Ben oyunu türkçe yaptım.İngilizce oynamaya devam etmek istiyorum ama napıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oyun nasıl türkçe yapılıyo ki? bi link alabilir miyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar