Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 1.00 çıkma zamanı ekimmi tam olarak yoksa millet forumlarda bol kepçeden sallıyorlarmı? kesin tarih yoktu diye biliorum en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Kale saldırılarına bayılıyorum, tower shield'ı kapıp ittiriyorsun, ilk safın üstüden atlayıp temizliğe başlıyorsun bastard swordla. Ayrıca çok az ok var, bu yüzden kritik durumlar için saklıyorum yay'ı. Eğer atlıları yakalyacaksanız atınız en hızlısı olacak, zırhınız önemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bende bu oyun inanılmaz derece kasıyor 128 mb ekran kartı g-force fx5200, 512 ram, 3ghz işlemci var. kasması normalmi? ama aşırı fazla kasıyo ya=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Drall ayarlardan Directx 7 yi seçersen akıcı bir şekilde oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Xenocide said: ya millet, şu anda marshallım ve birliklere emir verebiliyorum ancak Raid a village emrini vermek için tıkladığımda hata çıkarıyor kapanıyor oyun bi bilgisi olan varmı bu konuda? şu gözden kaçmış sanırım bilen biri varsa lütfen... bide soru üstüne soru :) Sanırsam bastard swordtaydı. şu anda Tempered Bastard Sword kullanıyorum, üstünde Çift Elli/Tek Elli yazıyor. bunun anlamı nedir? tek elli kullanılabiliyor ama çift elli kullanınca daha fazla hasar falanmı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dwinz said: 1.00 çıkma zamanı ekimmi tam olarak yoksa millet forumlarda bol kepçeden sallıyorlarmı? kesin tarih yoktu diye biliorum en son.nerde bilmiyorum ama biryerde eylül diye duymuştum sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Xenocide said: bide soru üstüne soru :) Sanırsam bastard swordtaydı. şu anda Tempered Bastard Sword kullanıyorum, üstünde Çift Elli/Tek Elli yazıyor. bunun anlamı nedir? tek elli kullanılabiliyor ama çift elli kullanınca daha fazla hasar falanmı veriyor? tek elle kullanırken speed penalty alıyordu diye hatırlıyorum ama emin değilim, geçenlerde emin olmak için forumunu karıştırdım ama bilgi bulamadım bir türlü. zaten aynı nedenle her oyunda bastard sword'u tercih ederim, ortaçağ için p90 gibi bişi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Aynen Bastard sword baya OP bir arkadaş. Kalkanın kırıldığı zaman braveheart oluyorsun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şöyle demekte oluyor , kalkan varken one handed yokken two handed profiency ne göre hesaplanıyor . şahsen hiç git yık yağmala demedim kimseye ama ordusu güçsüzse sınır bölgelere fln gitmiyor anladıgım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ordusu güçsüzse hiçbirşey yapmıyor, "şu şehirden bu şehire git"i bile kabul etmiyor. orasını da kendisine bırakacaksın mecbur güç toplayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bide zaten cok rahat grup limitinize vuruyosunuz, cekinmeyn verin lordlara 3er 5er adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sam ya sen biliyosundur isyan ettim khergitlere iki sorun olustu birincisi ben dustum khana baba sen al dedigim yerleirn hepsi bana gecti 30 tane fiefim war bunnari dagitabilir miyim ikincisi khergitleri ezdim 15 lord benden 5i de kayiplarda nerden bulcam bu adamlari nasil yikcam bu khergitleri tam olarak yane swadianlara barisalim diyorum adam bana sen kimsin ki kralligin mi war lan durzu diyo napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 adam sen orayı ilk aldıktan sonra kime vereceğini bir kere soruyor, bir daha da değiştiremiyorsun. ben o yüzden bir mekanı aldıktan sonra save ediyorum deneme/yanılma için. hepsini kendine aldıysan artık değiştiremezsin bildiğim. o kaybolan lord olayı en son yamada düzeltilmiş sanırım ama %100 emin değilim, ondan önceki sürüm oynuyorsan ondan olabilir. bug var işte bazen esir düşenler kayboluyor. çözümü yoktu maalesef. khergit'lerin hiç mekanı kalmadığında sanırım krallarıyla konuşmak lazım ama benim oyunda kralın kendini buga kurban gitmişti yani bilemiyorum nasıl biter savaş. swadian'lara gelince, ai kendi karar veriyor anlaşılan. ya da barış yapma quest'i veriyor bazen quartermaster uzun seri, onu yapacaksın. ya da mecbur savaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 abi sanjar kaan piyasada deil ki ben dustur khanla so sehir tulgayi adim dustur gotume yapisti gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bide simdi sole bi durum olustu ben kale ele gecirince bana veriyo istemiyorum baskasi alsin abi koruyamiyorum 10 tane kalem oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 valla ilk şehri aldığın zaman kime vermek istediğini sorması lazım. yine de öbür lordlara "go to->falanca city" emri verebilirsin. gidip beklerler orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Rebel olunca kalelerin olmus iste daha ne istiyon:) adam kisitli zaten kralliklarin olayi o daha cok adam ve koruma saglamalari.. simdi isin yoksa dolas tavern ve koy doldur recruit.. Ben su an rhodoksun son kalesini kusatmis durumdayim icerde 600 adam - 20 lord ve 1 kral var.. bakalim o krallik yok olucakmi.. Arti sayet khergit kralini bulamiyorsan onun rival i olan bi eleman var onunla anlas kral yap herifi mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 zaten öyle yapmış, derdi savaşı bitirememesi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi forumlar abaktim yazan su prisonerolan askerler trade caravanar dahil her khergiti yok etmem gerekiyomus yok ebenin seyi ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ahah abi ben geçen oyunda kendimle konuştum O_o kalemin hapishanesine giriyim dedim, girdim sonra meydana dönmek için kapıya tıkladım bi kulenin tepesinde buldum kendimi, birliğimden 5-6 adam ve kendi karakterim karşımda duruyodu. konuşma açtım "tanışmadık senle sanırım" dedi "meraba ben xenocide" "meraba bende xenocide" şeklinde abuk bi tanışma şekli diyo işte şuranın şuranın lorduyum, benim için görev bile verebiliyodu köylerden birinden vergi toplamamı söyledi kabul etmedim korktum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bide nezamandır şeyi sorcam unutuyorum; birliğimde kendi ülkem dışında başka ülkelerin askerlerinden barındırmamın bi sakıncası varmıdır? şöyleki, vaegir'liyim ammavelakin svadyalıların arbaletçisi var mesela ama vaegirlerin yok. ayrıca nordların piyade birlikleri çok güçlü. öyle svadya nord vaegir karışık bişeyler yapsam bi sıkıntı yaşanır mı birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 olmaz bisi, hatta bu tip ordu yapabiliyorsan ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yapabilirim çünkü şu anda Svadyalıların ve Nord'ların birer kalesine haliyle köyüne sahibim. gönüllüler svadyalı ve nord'lu olarak çıkıyor. ozaman yapim hemen bişiler :) nebilim korkuyodum svadyalı ordum var mesela svadyalılara saldırınca bi karışıklık çıkar mı acaba felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yav bu kale sahibi olma olayını anlayamadım,vaegir kralının gözüne girdim bağlılık yemini ettim banner aldım vs. ,sonra tek başıma 2 düşman kalesi aldım,krala msj gönderdim kaleleri istiyorum diye,adam diyo senin malın mülkün olmasa sana verirdim kaleleri ama şu an için lord bilmemneye veriyorum..,neyse boynumuz bükük kabul ettim de,benim malım mülküm nerdeymiş onu anlamadım. Bide bu yeni lord seçimleri sırasında oy veriyoruz,bizimde lord olma şansımız yokmu?Yeni lordlar ne zaman ve neye göre seçiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 en iyi ordu bence khergi lancers swadan knights nord huskarls dan olusuyor lancerlar acik alanda deli eiyo swadianlar atsiz bile uber ama pahalilar huskarllar zaten en uber ifantry okcu khergit lancerlar arada atiyo yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar