MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Pek önemli bir konu değil ama son cümle beni yerden yere vurdu.. Avustralya'da bir sörfçü, 1 metre uzunluğundaki köpekbalığının saldırısından, hayvanın yüzüne yumruk atarak kurtuldu. Avustralya radyosuna demeç veren sörfçü Brad Satchell (44), ülkenin batısındaki Perth kenti yakınlarındaki Scarborough plajı açıklarında sörf yaparken köpekbalığının saldırısına uğradığını söyledi. İlk başlarda köpekbalığını ayıbalığına benzettiğini belirten Satchell, sörf tahtasının arkasından darbe alınca suya düştüğünü kaydetti. Stachell, "Vücudumu sudan çıkardım ve yumruklarımla kafasına vurmaya başladım" dedi. Brad Satchell, olaydan yara almadan kurtulurken, köpekbalığının durumu bilinmiyor.[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Köpekbalığının durumu bilinmiyor? Ahaha ölmüştür belki[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 o diil de penth kenti diye okudum ehuh[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: MartinLGore, 26 Eylül 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Brad Satchell, olaydan yara almadan kurtulurken, köpekbalığının durumu bilinmiyor. [signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Evet[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hani olurada köpekbalıgı saldırır, yapabiliyorsanız ilk önce direk burnuna okkalı bir yumruk atmaya çalışın diye bilgi verirlerdi hep belgesellerde nedeni ise burun kısmı çok hassas mış köpekbalıklarının ve ham yapılmadan sağlam bi vurursanız o acı ile millerce öteye ardına bakmadan kaçarmış diğer bir çözüm ise yavru köpekbalıklarına uygulanabilir bir şekilde ters çevirebilirseniz direk uyku moduna geçiyorlar etkisiz kalıyorlar :) büyükleri ters çevirmek güç olur heh[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phrexian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: DynamicK, 26 Eylül 2005 17:36 tarihinde demiş ki: diğer bir çözüm ise yavru köpekbalıklarına uygulanabilir bir şekilde ters çevirebilirseniz direk uyku moduna geçiyorlar etkisiz kalıyorlar :) büyükleri ters çevirmek güç olur heh super :)[signature][hline]Eğer sen kendi kaderini cizebilecek kadar güçlü değilsen başkaları senin kaderini cizecektir ve sen buna karşı gelemeyeksin...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 sağlam oturtmuş demek.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bir arkadaşımın "Denizde hayatta kalma" dersi vardı. (Gemi makinalarında okuyordu) Derste anlatmışlar, köpekbalığıyla karşılaşınca yüzgeçlerinden tutup ters çevirecekmişsin (: Bu olayla oldukça uzun süre dalga geçmiştik. :p edit:// Dynamic'in yazısını sonradan gördüm O_o dikkat etmemişim. [signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... [Bu mesaj Eshevar tarafından 26 Eylül 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bence gözüne parmak sokalım daha etkili olur. Hatta manyak köpekbalıkları konulu bi filme bi adam balığın gözüne haç sokuyodu. ama haç küçüktü kolye olanlarından.[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 muahah süper yaw gelen son haberlere göre köpek balığının kırılan burnu için estetik cerrahları çağırılmış :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 İşte bunun gibi haywanlar yüzünden köpek balıkları bizi ısırıyor!![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Köpekbalığının en hassas yeri burnu ve solungaçlarıdır. İyi geçirdiyse burnuna kurtulmuştur :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Köpekbalığından öyle yumruk atmayla kurtulabilirmiyiz? Öehh ozaman mavi balinanında yüzüne tükürelim... Şaka bi yana acaba köpekbalığı dediği şey ne kadardı?Yani 1 m lik bişiymiş öehh ısırsa ne olcak ısırmasa ne olcak:P Ama büyük bişi olsa zaten daha yumruk atamadan kolu götürürdü hayvan:D[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz... [Bu mesaj ShadowFury tarafından 26 Eylül 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Boyutu önemli değil. Mesela erkeğin cinsel organına sert bir darbe vurursan nekadar büyük ve güçlü olursa olsun yığılır yere. Köpekbalığının burnu da o kadar hassas.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: DynamicK, 26 Eylül 2005 17:36 tarihinde demiş ki: hani olurada köpekbalıgı saldırır, yapabiliyorsanız ilk önce direk burnuna okkalı bir yumruk atmaya çalışın diye bilgi verirlerdi hep belgesellerde nedeni ise burun kısmı çok hassas mış köpekbalıklarının ve ham yapılmadan sağlam bi vurursanız o acı ile millerce öteye ardına bakmadan kaçarmış diğer bir çözüm ise yavru köpekbalıklarına uygulanabilir bir şekilde ters çevirebilirseniz direk uyku moduna geçiyorlar etkisiz kalıyorlar :) büyükleri ters çevirmek güç olur heh tamam bunları bir kenara yazıyım da bir gün karşıma köpekbalığı çıkarsa kullanırım :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla ben öyle bir durumda heralde yapamazdım ama hep derler bunları. Köpekbalığının en hassas yeri burnudur, burnuna vurun. Timsahın da en güçsüz kasları çene kasıdır çenesini kapatmaya çalışın üstüne ağırlık verince açamaz diye. Doğruymuş demek ki.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 discovery de ızlemıstım 2 adam var garip seylerı denıyorlar ıste adam suya dalıor etrafına 7 8 kopek balıgı gelıor hepsının burnuna dokununca kacıorlardı çok acayip bi olay(burna pıt anlayan anlar)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Valla ne yaparsanız yapın da hayvan ağzını açmadan önce yapın. Yoksa herşey için çok geç olabilir (:[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 kurtulmanın tek yolu yumruk zaten[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu eski bir olaydı yaws ayrıca saldırdı mı oyle yapılması gerek (DİSKAVİRİ ÇANİL RULAZZ)[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ben kafa atsam olmazmı???[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 mythbusters'ta denediler bunu bi ise yaramadi ama? inip onune gelen kopek baligini yumrukladi adam bi fark olmadi... mankenin kol bacak gitti yine...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Hayır onlar beceremedi. O herifler boş insanlar başarısız işler yapıyolar hep. Bide okadar uğraştılar... Okadar sabit hareket eden bişeyle olmaz o iş[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 26 Eylül 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 köpekbalığına rüşvet versem beni ısırmadan geri döner mi?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar