Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Başlıkta belirttiğim gibi konu bulamıyorum, konuşacak şey bulmakta zorlanıyorum. Tutorial istiyorum (ciddiyim). Özellikle Madcat baba yardım et baba helb mi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 onla ilgili sorular sor onla ilgili bildiğin şeylerin durumunu sor. ona ilgi gösterdiğini belli et... yada direk gir olaya "bana verir misin?"[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 versin istemiyom ya. olm birşey diyorum mesela hoş... diyor * geçer gibi. Kaliyorum öylece orada çok uzakta, soğuk bir gecenin ardında gibi...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kızı sevme derecene bağlı tbiki bu verme olayı :-) ama bu sohbet kasılacak birşey değilki yani burdan sölediklerimizi eline yazıp kopya mı çekicen :) o yüzden rahat ol öncelikle sohbet olmuyorsa olmuyordur,belki de o kızla uyuşamıyorsundur kız ottur bunlar olabilecek şeyler ki kız otsa eğer ztn yapcak bişi yk bön bön bakar öyle bişi sorarsın 2 kelime cvp verir yine bakar :) en iyisi bön bön bakacağınza aktivitede bulunmaktır,birşeyler yapın beraber onlarla ilgili konuşun,sinema,tiyatro,değişik bir yerde yemek,değişik mekan fln filan[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şimdilik konuşabilecekleri tek ortam cep telefonu+msn.. malum kilometreler...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bunun için biraz görüp geçirmişlik gerekiyor. Ya da seninle tam uyuşan bir kız[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 izledigi dizileri ogren, the o.c. izliyosa mesela ryan'i mi seth'i mi daha cok seviyo ogren ona gore taktik izle. yuru kocum 3-5-2 oynayacaz.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 gel gel öğretiyim hepsini =) Erkek: Selam Kız : Selam E: Nber nasıl gidiyor hayat? K: iyi senden E: eh işte ya bu aralar sıkılıyorum (halbuki öyle bişey yok) K: aaa neden E: ya bilmiyorum genel sanırım yada yalnızlık K: evet ya bende (sewgilisi yoksa) yaaa hmm boşver ya (sevgili varsa) getir devamını Müzikten kitaptan filmden falan bahsetme konular hep tıkanır. Sokaktan konuş AAaa şu adam ne ilginç giyinmiş aaa neler yapmışlar baksana Sokak sana tüm konuları bulur merak etme =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 işte durum şöyle, konuşma öyle gidiyor fakat tıkandığı nokta şu Erkek: Selam Kız : Selam E: Nber nasıl gidiyor hayat? K: iyi senden E: eh işte ya bu aralar sıkılıyorum (halbuki öyle bişey yok) K: ok E: eee anlat? K: eh E: wtf? K: ... E: omfg! K: . E: :( K: ii geceler ben çıkıyorum E: hmf![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 kasma o zaman, onundeki maclara bak. lig uzun maraton.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jay Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 eger bir kiz size cevap olarak sadece smiley koyuyor, hos veya peki gibi seyler yaziyorsa dela'nin dedigi gibi, ilerki maclara bakicaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Adam Sandler ın bir lafı vardı "konuşmaya başladıysan savaşı kazandın demektir" diye. yalan halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: jay, 22 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: eger bir kiz size cevap olarak sadece smiley koyuyor, hos veya peki gibi seyler yaziyorsa dela'nin dedigi gibi, ilerki maclara bakicaksiniz. kızda hoşlandıgını söylediyse?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 konusma sevis[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 E: eh işte ya bu aralar sıkılıyorum (halbuki öyle bişey yok) K: ok bundan sonra fazla zorlamamak lazım. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla kızına gore deısır allahtan muhabet kurabılıorum ama onlarla konusurken fılanda sıkılıorum ne bıleyım hep sunu aldım böle yaptım he bele he bele he bele[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Delirium, 22 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Adam Sandler ın bir lafı vardı "konuşmaya başladıysan savaşı kazandın demektir" diye. yalan halbuki. Konuşma diyor geyik demiyor.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaşınmış gibi konuş derim. Ama fazla ileri gitme sonra can alıcı noktaya geldinmi şu cümleyle karşı karşıya kalabilirsin benim gibi: *aaa ama ben seni arkadaşım sanıyordduuuum!* ZOMFG![signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu kızın adı ne aynısı banada olduda :D (ciddyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi makyaj konuscaksın,dene gor super olcak bı baslıokı konusmaya allaaah bole uydur bıde suraya suruyolar bsı o ne de yok efendım burda war de orda war de sor bısıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 erkek:9heyecanli bi sekilde)nbr .. kiz:iilik snden erkek:ii nasi gidio kiz:ii *uzun süreli sessizlik ve annasilirki önümüzdeki maclara bakcaz*[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Vücut dilini kullan :P[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: bLackcha0s, 22 Temmuz 2005 13:55 tarihinde demiş ki: said: Delirium, 22 Temmuz 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Adam Sandler ın bir lafı vardı "konuşmaya başladıysan savaşı kazandın demektir" diye. yalan halbuki. Konuşma diyor geyik demiyor. Tersi birşey soyledigimi duşunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: tashmoo, 22 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki: abi makyaj konuscaksın,dene gor super olcak bı baslıokı konusmaya allaaah bole uydur bıde suraya suruyolar bsı o ne de yok efendım burda war de orda war de sor bısıler Bak bu iyiymiş, not ettim kafamın bi köşesine.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bilmem felsefe bazen işe yarıyor..[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar