Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon sapığı vakası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bir süredir manyağın teki beni rahatsız ediyor. Az önce yanlışlıkla gizli numaradan aramayı unuttu,telefonunu elime geçirdim. Aradım,adam tırstı heralde şimdi telefonunu kapamış. Ben bunu nasıl ihbar edebilirim? Turkcell'e falan ihbar edip birşey yapabiliyormuyuz?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
sen numarayı yaz buraya.. tüm patiler sapıklık yapalım o vatandaşa.. adam anlasın anyayı konyayı :) ben daha once boyle bi topic acmıştım ama silmişlerdi.. :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
bencede numarayı yaz bizde ona sapıklık yapalım!!!
Niahahahah :)[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki:
-Sen kaç kilosun?
*hede höde (söleyemem şimdi :p)
-Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!?
*?!?!

Mesaj tarihi:
Yaz arıyak canım sıkılıodu zaten :)[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Mesaj tarihi:
lan yazık lan aslında.Buradan 30 kişi 2 kez çaldırsa auheauh düşünemiyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
Savcılığa dilekçe ver....
Beni gecede 100+ arıyodu bi kız sonra bi arktan şüphelendim dedim off nabion fln cok sinirim bozuk bi sapık arıo yarın savcılığa gitcem dedim
tırstı özür ben yaptyım dio ^^[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ver numarayı.Numarasınıda ara benı boya benı baslıgı ıle boyle kalabalık bır yere yaz.
Hatta olayı abart EL ılanı bastırt.DOlgun ucretlı ıs arıyorum dıye zuhahah.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Mesaj tarihi:
Forumda telefon numarası vermek yasak diye biliyorum.Bi kaç kişi daha vermeye çalışmıştı önceden.
Edit:Mesaj silinmiş
[signature][hline]Ethernassımı istiyorum.

[Bu mesaj zamo tarafından 24 Eylül 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mesaj yolla dama ve bir daha rahatsız ederse hakkında şikayette bulunacağını bildir. Önce medenice halletmeye çalış derdini. Tel NO.yu public yapmak nasılsa 1 dakikalık iş yani o en son çare olsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Abso

Mesaj tarihi:
Kalabalık yerlere, okul tuvaletlerine, kantinlerine, telefon kulübelerine filan yaz sürekli:D Eğer sorun çözülmeszse patideki her üyeye teker teker tel. no yu yolla:P[signature][hline]İmza Güncelleniyor. Lütfen Bekleyiniz...
Mesaj tarihi:
bana sapıklık yapan birinin numarayı yazmıştım buraya gerçekden işe yaramıştı, saat 08.00 gibi mesaj atmıştı ''yeter artık söyle arkadaşlarınada aramasınlar'' telefonu kapatmıştı ve bi daha aramamıştı. ha ama çok satanikçe bir yaklaşım o yüzden önce medeniyet, emeğe saygı[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
beklemedeyiz hala nerde numara ?
arkadaşlar böyle bi yardım hattı kuralım süper olur heee.. :)

yaşasın pati gücü!!! :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Mesaj tarihi:
1'e 40 dalıcaz yazık olucak adama :D[signature][hline]Saeros, 24 Eylül 2005 07:48 tarihinde demiş ki:
bir kız arkadaşım vardı bir ara, yani arkadaşım kız, yani kız olarak doğmuş ve arkadaşım olmuş sonradan.
Mesaj tarihi:
Şöyle bir konuşma geçsin aranızda bi daha aramaz:

Sapık: .....
Sen: Alooo siz sapıkmısınız? (gayet nazik birşekilde vurgu noktalarında sesi incelterek)
Sapık: ?!.... *çat*

Arkadaşın ananesi tarafından denenmiş ve onaylanmıştır.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Mesaj tarihi:
aahauhauehuaeh

En güzeli o ama.10 tane mesaj çek ilk seferde deki ;

"Sapıklık yaptığım için çok pişmanım" aramaya devam ettiği haberi gelirse 50 tane at auehuaeh

En iyisi aramak bence :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
pek bişi olacanı sanmam yanı numarayla falan sapıx sapıx dır sen onu korkut dava falan verım de baska turde kurtulamazsın daha kotusu bela falan olursa bu cok kotu safalara tasır işi
  • Yeni Oluştur...