bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Yıllarca üni hayali kurduk aileden kurtulucaz tek başımıza takılıcaz falan filan. Kazandık sevindik.Geldik harika bi yurda yerleştik otel gibin her halt var. Ama yanlızız kısa sürede tüm yurdu tanımama rağmen yanlızım. Kavga edecek babam şakalaşıcak ablam derleşecek annem yok. yapayalnız. 821Km ötede napıcam bilmiyorum.Nasıl alışıcam bu şehire bu ortama bilmiyorum. pffff :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yurdun var, sus konusma gelir doveriz.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 abi yurt süper kızların katında kalıyorum.Altım üstüm be yan odalar hep kız ortada 2 erkek biz kalıyoruz gece özellikle eğlenceli oluyorda. aileden uzak olmak koyuyor yaf :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Üzüldüm Black'cim. Üstesinden gelirsin takma kafana.! Eğitimini dü$ün.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: bLackcha0s, 22 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki: abi yurt süper kızların katında kalıyorum.Altım üstüm be yan odalar hep kız ortada 2 erkek biz kalıyoruz gece özellikle eğlenceli oluyorda. aileden uzak olmak koyuyor yaf :( saçmalama ya..senin gibilerden nefret ediyorum.. aile yanında değilsin bir erkek olarak kızların yanındasın.. yeni bi hayata başlayacaksın.. kendi ayaklarının üstünde durman gereken ama sen sızlanıyorsun![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ahah harbi ha, üniversiteyi kazanıyorsun, seviniyorsun ama gidince birden herşey değişiyor. ama şimdilik iyi benim için, güzel ortam.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 zordur blackchaos 90+2 de inönüde yersin susarsın öyle bişi..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Zordur black kalecısız takıma yenılırsın kuyruk acın yıllarca surer oyle bırsey.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 alışırsın merak etmee :) ordan bi abla bul şakalaşacak falan.. :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ya ben unıye basladıgımda cok sanslıydım.Yurtta odaya bır gırdım 4 kısı var. 4 ude metal dınlıyordu. 3'ü BESIKTASLIYDI 1 i takım tutmuyordu. 1'nebuladan bılıyordu beni. Aman allahım dedım sankım evde gıbıyım.Ilk gun sabaha kadar altımıza ısıyene kadar gulmustuk.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 benim yurdum bilem yoooooooookk.....ayın 1 inde gittceem kuzeene bavullaarı bırakcamn ayın 3 ündede yurt kur genel bişeysine gitcem beni misafir ögrenci olarak alcaklar....çıkarsa yurttaa kaalacam.....çımazsa dinci olmayan özel yutrrt bulacam....var mı abaacaa dinci olmaayaan özel erkek yyutrrdu???[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: amon, 22 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki: benim yurdum bilem yoooooooookk.....ayın 1 inde gittceem kuzeene bavullaarı bırakcamn ayın 3 ündede yurt kur genel bişeysine gitcem beni misafir ögrenci olarak alcaklar....çıkarsa yurttaa kaalacam.....çımazsa dinci olmayan özel yutrrt bulacam....var mı abaacaa dinci olmaayaan özel erkek yyutrrdu??? kekeme filan değilsin değil mi?[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 nooldu?...been yazı kekeemessiyim...konuşurken gaayet normal amaa yazarken dendense harfler ikili ikili geelio[signature][hline]mazeretim vaaaaar... [Bu mesaj amon tarafından 22 Eylül 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: amon, 22 Eylül 2005 15:03 tarihinde demiş ki: nooldu?...been yazı kekeemessiyim...konuşurken gaayet normal amaa yazarken dendense harfler ikili ikili geelio ilginç.. ama göz yoruyor insanın okuyası gelmiyor.[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @blackchaos:al bnden de o kadar.. ben bide antepteyim..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: Fistan, 22 Eylül 2005 13:51 tarihinde demiş ki: zordur blackchaos 90+2 de inönüde yersin susarsın öyle bişi.. atın şunu !!! kişisele az biraz saygı şurda duygularımı anlatmışım yaptığına bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aileden uzak olmak zormuş, onu fark ettim ben de şu geçtiğimiz günlerde, rahatız mahatız falan diyorsunuz ama çekilmiyor bir yerden sonra yalnız olma duygusu cok kötü bir şey[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Alışkanlıkları unutmak kolay değil tabi de zamanla alışırsın bu duruma inşallah , yeni hayatında başarılar .[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 oda arkadaşı tavuk çıktı bide 5 vakit namazında eheueu kaldık öyle adam 10 da uyuyor. bugun dedim çocuğa ben namaz kılmam allaha inanmam dinim kitabim yoktur takılırım kafama göre hafif satanlık vardır dedim korktu sonra pe pe peki saygı duyarım görüşlerine dedi eheeuu offffffffffffffffffffffffffffffffff lan ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ne güzel, ez tabi cocugu haraç falan da al birkaç haftaya, odada kalma parası ödesin sana=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 @maxen: üstteki yazı quotelenmez hııı :yapma:[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 alışırsın 2-3 aya kadar. takma bence o kadar, zaten etrafın kız doluymuş fazla yalnız kalmazsın ;)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Alışırsın merak etme ;)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ulan ehehe kolay ya alışırsın aile yok ne güzel (gerçi bende de yok 10 senedir :)) işte gününü gün et...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 olm etrafın kız doluymus daa ne istiyorsun bu arada hangi üni bu bole 821km nereye[signature][hline] Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar