Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne zormuş be :/

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Yıllarca üni hayali kurduk aileden kurtulucaz tek başımıza takılıcaz falan filan.
Kazandık sevindik.Geldik harika bi yurda yerleştik otel gibin her halt var.
Ama yanlızız kısa sürede tüm yurdu tanımama rağmen yanlızım.
Kavga edecek babam
şakalaşıcak ablam
derleşecek annem yok.
yapayalnız.
821Km ötede napıcam bilmiyorum.Nasıl alışıcam bu şehire bu ortama bilmiyorum.

pffff :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

abi yurt süper kızların katında kalıyorum.Altım üstüm be yan odalar hep kız ortada 2 erkek biz kalıyoruz gece özellikle eğlenceli oluyorda.

aileden uzak olmak koyuyor yaf :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 22 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
abi yurt süper kızların katında kalıyorum.Altım üstüm be yan odalar hep kız ortada 2 erkek biz kalıyoruz gece özellikle eğlenceli oluyorda.

aileden uzak olmak koyuyor yaf :(

saçmalama ya..senin gibilerden nefret ediyorum.. aile yanında değilsin bir erkek olarak kızların yanındasın.. yeni bi hayata başlayacaksın.. kendi ayaklarının üstünde durman gereken ama sen sızlanıyorsun![signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben unıye basladıgımda cok sanslıydım.Yurtta odaya bır gırdım 4 kısı var.
4 ude metal dınlıyordu.
3'ü BESIKTASLIYDI 1 i takım tutmuyordu.
1'nebuladan bılıyordu beni.
Aman allahım dedım sankım evde gıbıyım.Ilk gun sabaha kadar altımıza ısıyene kadar gulmustuk.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yurdum bilem yoooooooookk.....ayın 1 inde gittceem kuzeene bavullaarı bırakcamn ayın 3 ündede yurt kur genel bişeysine gitcem beni misafir ögrenci olarak alcaklar....çıkarsa yurttaa kaalacam.....çımazsa dinci olmayan özel yutrrt bulacam....var mı abaacaa dinci olmaayaan özel erkek yyutrrdu???[signature][hline]mazeretim vaaaaar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 22 Eylül 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
benim yurdum bilem yoooooooookk.....ayın 1 inde gittceem kuzeene bavullaarı bırakcamn ayın 3 ündede yurt kur genel bişeysine gitcem beni misafir ögrenci olarak alcaklar....çıkarsa yurttaa kaalacam.....çımazsa dinci olmayan özel yutrrt bulacam....var mı abaacaa dinci olmaayaan özel erkek yyutrrdu???

kekeme filan değilsin değil mi?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
amon, 22 Eylül 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
nooldu?...been yazı kekeemessiyim...konuşurken gaayet normal amaa yazarken dendense harfler ikili ikili geelio

ilginç.. ama göz yoruyor insanın okuyası gelmiyor.[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

aileden uzak olmak zormuş, onu fark ettim ben de şu geçtiğimiz günlerde, rahatız mahatız falan diyorsunuz ama çekilmiyor bir yerden sonra

yalnız olma duygusu cok kötü bir şey[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

oda arkadaşı tavuk çıktı bide 5 vakit namazında eheueu kaldık öyle adam 10 da uyuyor.

bugun dedim çocuğa
ben namaz kılmam allaha inanmam dinim kitabim yoktur takılırım kafama göre hafif satanlık vardır dedim

korktu sonra pe pe peki saygı duyarım görüşlerine dedi
eheeuu

offffffffffffffffffffffffffffffffff

lan ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ne güzel, ez tabi cocugu

haraç falan da al birkaç haftaya, odada kalma parası ödesin sana=P[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

alışırsın 2-3 aya kadar. takma bence o kadar, zaten etrafın kız doluymuş fazla yalnız kalmazsın ;)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ehehe kolay ya alışırsın aile yok ne güzel (gerçi bende de yok 10 senedir :)) işte gününü gün et...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...