fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 öyle aslında ama, izin veriliyomuş demekki bazı yerlerde. hakkaten insanın gururu el vermez onu giymeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Evet ilk sinavi vermeden giyemiyormusuz. Aikido dan sistemi ile ilgili sormak istedigim bazi sorular var. Kim yardimci olabilir? Özel msj ile ulassin lütfen. Git hocana sor demeyin malum almanca iletisim belli bi seviyede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 dövüş sanatı bilmem ama şu üstteki lavugu komaya sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 çok ayıp cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 marveloth fiziksel güze karşı diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sonunda basladim. Bugün resmi olarak kiyafetimle denedim. Korkunctu. Yapamamanin verdigi eziklik duygusu, insanlar size, olucak zamanla daha ilk denemen fln demesi. Dehset. Ama hirs yaptim. internetten tekniklerin videolarini izliyorum. Pazartesi cok daha hazirlikli olucam. Yanliz hoca yanima sadece bi kere geldi. Bu igrenc de olsa biseyler yapabildigimin göstergesimiydi yoksa umutsuz vakka oldugumun belgesimi (yok artik:) bilmiyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 hocanın yanına bi kere gelmesinin sebebi, hareketleri kendin yapman gerektiği, dışardan bi düzeltme gelmeden, vücuduna kendin öğretebilmen için. bi de adam karizma bilmem kaçıncı dan olmuş senle mi uğraşacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Marveloth said: Yanliz hoca yanima sadece bi kere geldi. Bu igrenc de olsa biseyler yapabildigimin göstergesimiydi yoksa umutsuz vakka oldugumun belgesimi (yok artik:) bilmiyorum heh. Bu tip çıkarımlar yapma kendi kendine Bu tip şeylerin bir anlamı yok. O anda kime ihtiyaç varsa zamanı elverdiği sürece yardım eder eğitmenler. Bazen gerektiğinden az bazen de gerektiğinden çok da olabilir bu durum. Herkes başlangıçta berbattır, onların sana "alışırsın" şeklinde yaklaşımları inan ki içtendir çünkü aynı şeyleri onlar da yaşamıştır. Kimse oraya ilk geldiğinde gösterilen herşeyi küt diye yapamaz. Hareketleri yapamamak durumuna gelince zaten hep böyle olcak. Birini başardığın anda başaramadığın başka bir şey çıkacak önüne. Her hareketi başarsan bile bu sefer daha düzgün daha hızlı yapmak için uğraşacaksın ki bu sonsuza kadar giden bir süreç. Sonuçta kimse bir martial art'ta yeterince iyi olamaz. Hayırlısı olsun. Umarım memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Siz bana şunu söyleyin: Gözlükle dövüş sanatı yapılır mı? Lensle yapılır mı? Nedir bunu yolu ya da yapılırsa hangileri yapılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Lensle normal bir insan ne yapıyorsa yapabilirsin??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mirage said: Siz bana şunu söyleyin: Gözlükle dövüş sanatı yapılır mı? Lensle yapılır mı? Nedir bunu yolu ya da yapılırsa hangileri yapılır? sporun hiçbir çeşidi bence lensle pek rahat olmaz, ama kişiden kişiye değişir tabii. gözlükle ise hiç olmaz:) en iyisi lazerle çizdirmek gözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ben lens kullanıyorum.Boks,Tracking,Fitness,Yüzme,Basket gibi birçok spor yapıyorum.Yüzme dışında diğer hiçbirinde sorun çıkarmıyor(yüzmede suyun içindeyken mutlaka yüzücü gözlüğü takmak gerekiyor).Bu arada yukarda saydıklarımın hepsini amatör olarak yapıyorum:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Fitness'da zaten sorun yok. Basket de amatör olduğu sürece gözlükle yapılıyor. Ama boks yapabilmen iyiymiş. Hiç mi sorun çıkmıyor? Filmlerde falan zırt pırt lens düşer hani. Yüzüne çotanak diye yumruğu yediğinde düşme hatta gözüne zarar verme ihtimali falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şimdiye kadar sadece 1 kere çıktı.Oda suratıma çok sert gelen bir yumrukta değil.Body blow yiğince yere eğilirken oldu:S.Maç bitene kadar idare ettim,göze zarar felan olmadı yane.Bu arada pro birçok sporcuda lens kullanıyor onuda söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İstanbul'da Krav Maga öğreten biryer var mı? Tercihim Anadolu yakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Galata'da var Krav Maga. Anadolu Yakası'nda yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 cenk sanatı yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mino isim verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 İstanbul avrupa yakasında Judo dojosu var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 ben 2 sene önce namık ekin'in şişlideki salonunda kung-fu derslerine katılmaya başlamıştım. küçücük salonda 7-8 kişi farklı farklı düzeylerde tek hoca ders vermeye kalkınca sıkılıp bıraktım. özel ders alınmadıkça feci azim gerektirdiğini düşünüyorum zira hoca sizinle ilgilenmezken defalarca aynı hareketleri yapmak feci bayıyor.ki ben kolay kolay bayılan bi insan da değilimdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayokan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Merhaba arkadaŞlar bende TÜrk SavaŞ Sanati SAYOKAN yapiyorum. Çok memnunum gerek teknİk gerekse kalici stratejİlerİ sayesİnde diŞardan gelen saldirilara karŞi kendİmİ savunacaĞima İnaniyorum.. Zaten gereklİ ÇaliŞmalar 1 kİŞİ 2 kİŞİ 3 kİŞİye karŞi antremanlarda ders İÇerİgİ olarak verİlİyor.. Sadece sİzlerle bunlari paylaŞmak İstedİm tabİkİ herkez kendİ yaptigi savunma sporunu Övecektİr Öyle dÜŞÜnmenİzİ İstemem...hayirli gÜnler...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 aGa HakKaTen 3 kİşİ dÖvEbİlİyoMuyUz sAyoKanlA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 numberten said: aGa HakKaTen 3 kİşİ dÖvEbİlİyoMuyUz sAyoKanlA? heheheh çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 aikido yapıyorum 6 aydır falan. da konuşucak çok şey var üstünde şimdi burdan yazması zor. kısaca güzel baya aikido:P ama wing chunda falan daha çabuk sonuç alırsınız aikido sabır işi bir hayli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar